Vannak fejlemények a vezetőségi gyűlésről . Ott volt a város vezetése is . Elhamgzott az is , hogy eme intézkedéseket ők rendeltek el . Mivel a város egyik intézményében volt elrejtése egy kamera ( Amit mi tudunk ,hogy működés képtelen volt ) . S ezért is volt ez az intézkedés , s mivel az esetleges nő és férfi közti gyanú is felmerült . Ezért kellett a személyzeti részt is megvizsgált . Lehet egyeseknek ez nem tetszett , de ezt el kell végezni ( biztos majd a bugyi vizitet is ) .
Szóval a lényeg a lényeg a minden intézményből 6 személy meg kell neveznie a főninek akiket a többi intézménybe fognak írányítani .
Indok : Ismerjék meg a kollégák más intézményben miként kell tenni venni .
Elég egy érdekes indok az biztos . Vagyis inkább nevetséges .
No és ott a szakmai oldal is amiben benne foglaltatik ,hogy a nevelőhöz szokott gyerekek érdekében nem lehet a gyereket csak is szülői kérelemmel másik csoportba, helyre át irányítani .
Itt máris a szakmai hozzá nem értés mutatkozik . Azt persze ,hogy a konyhás és a két dada és az én szerződésünk más. De ez akkor is csak 4 fő .
Amit viszont mint írtam ( még vannak más törvény is amit nem írtam ), nem.lehet a nevelőket át helyezni . Max helyettesítés céljából , de az meg 15 napot nem léphet túl évente .
Nos ha valamit akarnának csinálni előbb néznek meg mit is lehet csinálni . Itt van az amikor csak akkor is megmutatom ,hogy mi vagyunk azok akik parancsolnak . Csak nincs mögötte háttér és tudás .
Most a 4 vezető le fogja írni ( külön külön )a főfőnöknek ,hogy miért is nem teheti meg ezt az intézkedést .
Csak is a 4 fővel , de ott is a max 30 nap , mert arról is van törvény .