Fél 3 körül indulunk vissza (úgyse fogunk időben elindulni, de ez a terv....), este érek majd Pécsre. Remélem most jobbak lesznek az utak, mint amikor idefelé egyedül jöttem. Az utolsó 15-20km-t már 30kmh-val tettem meg, annyira csúszott az út. De a szakadó hóesésnek már vége, tegnap a nap is sütött, szóval bizakodó vagyok. Graz nagyon szép, láthattam hóban, esőben, napsütésben....:))
A jóból is meg árt a sok, hát még a hóból........na most ez utóbbiból van rendesen
(32-35cm + ahol van a hófúvás)mivel az autóm hasmagassága 19cm, így csak gyalog tudtam mászkálni. Az idő is lehetett volna jobb, végig borult, ködös,hóeséses. Tehát fotózásra nem a legjobb. Most azon gondolkodom, hogy veszek egy sífutó lécet és azzal megyek majd ilyen időben. Ettől függetlenűl rendkívül jól szórakoztam nagyszerű de igen fárasztó napok után vagyok!!
Megjött. (Legalábbis engem is utolért.) Az egyik szemem sír, a másik nevet. Hétfőn indulnék Grazba, de csak ha járhatóak lesznek az utak.....De jó volt ma sétálni egyet az erdőben. :)
Ne is mondd! Úgy örülök, mint majom a farkának, hogy október elején sikerült vázat és két vadiúj fixet vennem. Azóta bejött egy-egy olcsó, használt tele és nagylátó is.
Ha most kellene rendszert váltanom, esélyem se lenne elkezdeni.