Fantasyban végre 0-5 szériából jövők ki:))) igy már 5-6 állok...YUUPIII...Mondjuk a csoprtban Gabit befogni már csak matematikai esélyem van:(( Erős a srác csapata:D
Úgy néz ki hogy az Arizona(jelenleg 7-3 mérleg) lesz az első csapat aki vesztett Super Bowl után bejut a rájátszásba...6 forduló van hátra és játszanak még igen csak verhető csapatok ellen:Rams,49ers és a Lions ellen... Szerintem meg lesz!!Nem gondoltam volna...nagy öröm:D Idén meglesz a bajnoki cím:))
NFL 2009 - 11. hét Carolina Panthers - Miami Dolphins 17-24 Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers 27-24 OT Baltimore Ravens - Indianapolis Colts 15-17 Green Bay Packers - San Francisco 49ers 30-24 Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills 18-15 New York Giants - Atlanta Falcons 34-31 Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints 7-38 Detroit Lions - Cleveland Browns 38-37 Dallas Cowboys - Washington Redskins 7-6 Minnesota Vikings - Seattle Seahawks 35-9 St Louis Rams - Arizona Cardinals New England Patriots - New York Jets Denver Broncos - San Diego Chargers Oakland Riders - Cincinatti Bengals Chicago Bears - Philadelphia Eagles Houston Texans - Tennessee Titans
félreértettél nem fikáztam tesődat tesód az alap szabolcs meg tomi egymást váltják .de hagyjuk ez nem fórum téma ennyire sem kellett volna belemásznom csak nem szeretem a meccsek előtti 1 nappal történő beújjításokat még ha azok régiek is és működtek is.
Én magamra gondoltam...Mert nem volt pontosan kiosztva hogy zóna...ember stb...arra gondoltam hogy nem volt igazi play ki hova mozog hátul stb...ebből voltak gondok...Nem másokra értettem...
Nem bonyolultak a playek!! Legalább tiszta hogy ki hova mozog mit csinál!!
Szerintem Keddi edzéshez képest annyi volt a rossz hogy nem volt Pap Laci.Jó az öreg a háznál.
Pap Tomi,Szabolcs azért Tesóm sem rossz...meg legalább van edzésen:)))