Mi is köszönjük a jó meccset, Csabi! Jók voltatok!
S szeretném még megköszönni a főbírónak, aki levetkőzve hiúságát, külső behatásra belátta, hogy a már meghozott, bemondott, lelépett döntése tévedés volt. Ritka és megbecsülendő tulajdonság!
Külön köszönet a Wolves Ladies játékosának, aki a meccsen linejudge volt a Wolves oldalán, hogy egyértelmű (s nem újkeletű) függőségi viszonyán felülemelkedve megosztotta velünk a szabálykönyv általa gondolt interpretációit, sőt ezen túlmenően elég bátor volt ahhoz, hogy a kora és tapasztalata ellenére bohókás és fegyelmezetlen vezetőedzőnket egy "kuss!" felkiáltással megfegyelmezte, melyet még közeli barátai, rokonai se mertek volna megtenni.
Én pont vonalban voltam az eseménynél, nem semmi látvány volt az tuti, de, hogy a bírók mit és miért ítéltek, azt még a Göge sem értette..., de talán egyszer kiderül, igaz mostmár, nem oszt/nem szoroz.
Csak érdekességképp lennék rá kíváncsi, hogy mi alapján ítélte a bíró, amit ítélt....
Az biztos, hogy sisak sisakot ért, de szabálytalanságnak nyoma sem volt szerintem, mert miután lehúztam a levegőből a labdát és 'irányba' fordultam vele, a Göge abban a pillanatban ott termett és álló helyzetből egy derékmozdulattal úgy lefejelt, hogy azt sem tudtam merre vagyok arccal, én pedig úgy "hullottam le, mint egy száraz füge"!
Más: köszönöm mindannyiótoknak a kultúrált, tiszta játékot, és a sportszerű hozzáállást a pályán és azon kívül is!
Küldenék, ha tudnám, hogy hová...))) Inkább dobj egyet nekem, vagy csörgess meg: peter.adam@paprikalatino.com , 30-630-11-20 és menjek ma a cipődért a malomudvarba? milyen márkát szeretnél? Mit szolsz egy adidas corner blitz-hez?
Ritkán írok fórumokra, de akkor van miért. Őszintén gratulálni szeretnék nektek a szombati mérkőzéshez. Különösen a cornereknek gratula, mert egy-két kissebb hibát kivéve olyan melót adtak nekem, mint amilyet még senki beleszámítva az osztrákokat és a selaf-cefl bagázst sem. Remélem, hogy nem csak egymás ellen fogunk majd játszani (értsd válogatott) és a szövetség a mérkőzést látva rájön, hogy nem feltétlenül kellene visszamondani a válogatott meccsekre való felkéréseket. Szép lenne mindannyiunknak felhúzni a címeres mezt, különösen ebben a sportban.