Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Sziasztok!Már nem tudom,hová forduljak,kihez,mert nem tudom megkeresni a barátnőm blogját,pedig ő ajánlotta,és azt mondja publikus.Az ő neve Kakuk Jánosné,és Kalárka néven írt egy blogot,aminek a címe:Nagyon várom.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Tisztelt Moderátor ! Kérem Önt, hogy az "egyéb problémák" csoportban a "vétlen motoros kálváriája" topicban a 24 -es számú hozzászólásomat törölni szíveskedjen. Ebben a topicban kapkodásból véletlenül írtam meg a hozzászólást, nem szeretném, hogy a nickemhez kötődjön. Elnézést kérek a bonyodalomért, és előre is köszönöm a segítséget.
A <a href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=510233" target="_blank">Gospel</a> nevű nick kereskedelmi ajánlataival egy csomó topikot teleszemetel, többek között a "Lakás, ingatlan ..." címűt is. (Az összes hozzászólása hírdetés.)
A <a href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1015806" target="_blank">tothreni28</a> nick szintén ezt csinálja.
Üdv Modik! Megint egy címmódosítási kéréssel fordulok hozzátok, mert ebbe is belekötöttek és ugye fő a békesség. Az új kérésem: "Akiket átvert a győri ÁL-Euwork" Valamint ha megoldható, a bevezető szöveg első mondatát is át kellene alakítani emígyen: Ezzel a topiccal azokat szeretném összegyűjteni, akik szintén póruljártak ál-munkaközvetítőkben bízva..., tehát az "Euwork" szó tűnjön el belőle. Előre is köszönöm és remélem, így már mindenkinek meg fog felelni.
Üdv modik! Az általam létrehozott "Akiket átvert az Euwork" nevű topic címét szeretném megváltoztatni "Akiket átvert a győri Euwork"-re. Fontos lenne, mivel a jelenlegi cím miatt még jogi problémám is lehet :) Előre is köszönöm!
Sziasztok! Az átmeneti menedékhely búrásoknak topikban a 6551. HSZ-emnél kicsúszott a "számon" egy káromkodás. Lehetne úgy moderálni, hogy nem tűnik el a HSZ, csak mondjuk kipontozzátok az említett szövegrészt? Köszönöm. Prüntyi
Köszike a segitséget, ugy tettem ahogy irtad. Kérdeznék,ha szabad. Mikor lehet képeket fel tenni a forumokra,és mikor mutatja majd a ,,bejárt topikok,, részt?? Elöre is köszi!!!
Tegnap reggel az új indafos nem volt hajlandó egy másik, szalámi nick nevemmel belépni. A topikokban sem látható a hsz-imnál a nick név. Írtam indafos kollegáknak, de ők hozzátok irányítottak. Nem látom, hogy bárki is kitiltott/törölt volna. Mi a helyzet velem? Írtam tegnap a "Moderátor segíts topikba" de válasz 0. Kihez forduljak?