Stefan elutazott, úgyhogy kicsit küzdök, elvileg a www.tantrix.hu-n, a Mozaik/Események alatt kinn van a Szegedi találka beszámolója, s képei /szubjektív válogatás, amiért bocs .../
Délután 3 órakor a pesti különítmény, a Kecskeméten felszippantott Csopi és Szeder társaságában megérkezett Szegedre. Volt még egy kis idejük a tali előtt, amit a csomagok elhelyezésével, és városnézéssel töltöttek. Közben a debreceniek (a hosszú és fárasztó úton) tespedtek a kocsiban, de sutyi remek vezetéstechnikája, és a jó hangulat elnyomta az unalmat.
5 órára a népes társaság minden tagja befutott a Boci tejivóba, és elkezdődött a nagy buli. Voltunk ám jó sokan (Blick, Csopi, eszg, Impike, Kissaci, Mikellos , perec76, pettencs, Picur, Red, Sirpi, sutyi, Szeder, t424m, Tunya, Zozoii). Ettünk rengeteg tejbegrízt, meg palacsintát, és annyi tejet ittunk, hogy már a fülünkön jött ki (fő az egészség), és persze játszottunk közben. Voltak olyanok, akik négyesben... Mások kettesben... Senki sem maradt ki a buliból, még azok sem, akik megfogadták, hogy nem fognak játszani:-). Picur megnyerte a bajnokságot, ami nem volt bajnokság, és közben úgy elrepült az idő, hogy észre se vettük... A Bociban 11-ig tartott a vígaszság... Persze ezzel még korántsem ért véget, mert a kalandos út (leszakadt egy villamospózna a hazafelé vezető úton, de a bátor Tantrixeseket még ez se tudta megtorpantani) után a szálláshelyen folytatódott a Tantrixezés és a viccmesélés (mégegyszer kösz Krisztának és Csabának a szállásért... majd, ha nagyok leszünk, és erősek, megháláljuk).Elalvás előtt még mindenki lejátszott 3-4 meccset (de csak, hogy nyugodtan tudjon aludni), majd hajnali 4-kor nyugovóra tértünk...
Másnap délelőtt (miután mindenki kikászálódott az ágyból), játékot fejlesztettünk... Az új játékot Tantrix Pupákolásnak nevezik, és igazából nem sok köze van a Tantrixhez... De ez akkor és ott nem számított, és mivel Blick és Sirpi lelkében akkora függőség alakult ki, hogy nem bírták ki egy egész napig on-line játék nélkül, a szálláshelyen játszottak egyet... Vagyis kettőt... Szegény 1kornik21 nem is sejtette, hogy kik vannak a vonal túlsó végén... És lassan délután 3 lett, és indulni kellett hazafelé...
Mindenki fájó szívvel búcsúzott a többiektől, a mihamarabbi viszontlátás reményében. Mert ha esik, ha fúj, a következő Tantrix találkozón ott leszünk:-).
A taliról BLiCK képei letőlthetők innen. Egyelőre csak ömlesztve, ez most egy kényszermegoldás, amig fenn nem lesz hivatalosan. Nézzétek meg :-)
SiRPi
Ui: sutyi, ne türelmetlenkedj, rengeteg a dolguk, és megigérték, hogy meglesz. 51 lépés után már le tudják pontozni amúgy, szóval szerintem ne aggódj, azt a meccset nyerted.
Tudja valaki, h. a kérdéses játszmákat kb. mennyi idő alatt bírálják el?
Nem akarok erre a szervezőktől rákérdezni, mert esetleg sürgetésnek vennék. Mellesleg ha nem fogadnák el, akkor szerveznem kell egy újat.
Hajrá mindenki!
Nos, szöveges besz. a részemről:
Játszottunk, dumáltunk, jól éreztük magunkat.
Én kissé el is fáradtam.
És ismét rájöhettem, h. élőben másként viselkedünk, mint a neten.
Ja, és képem nincs.
SLÁGER RÁDIÓ, valamelyik nap: (nem hallotam, forrás: Stefán anyukája)
Valami útjáról beszélt a Bochkor: " ... és amikor a Thaiföldi repülőtéren vártunk, s Tantrixeztünk, akkor ..."
ver 1. - valahova feltoltod, ahonnan letolthetjuk, s felrakjuk a honlapra
ver 2. - elkuldod oket mail-ben
Fontos. Ne legyenek 50-70K-nal nagyobbak a kepek.
Jo lenne, ha minden kepbol lenne egy kicsi es egy nagy kep is, hogy hasonloan a tobbi rendezvenynel lathato modon lehessen oket kitenni a webre ...
p.
Jo lenne, ha egy helyre osszeraknatok a sok kepet /tudom, hogy tobben is csinaltatok kepeket .../
Ha irtok nehany soros szoveges riportot/elmenybeszamolot is, az is jo lenne ...
Sziasztok, viszonylag régen irtam, ezért itt az ideje. Megvolt a 2. szegedi tantrix tali, nagyon jo volt, és legalább 100 kép készült, amiből legalább 40nek Szeder a fö témája, de nagyon aranyos:-) Pepe, a képek hogy jutnak el a honalpig? Nagyjábol ennyi.
Holnap után (azaz szombaton) Tantrix találkozó Szegeden a Boci tejivóban (Zrínyi u. 2)...
Akik biztosan ott lesznek:
Blick, Csopi, Impike, Mikellos, Perec76, Pettencs, Szeder, Sirpi, Sutyi, t424m és én (bocs, ha valakit kihagytam:-)...
Sok szeretettel várunk mindenkit 17:00-ra.
A shunter elleni második EB-meccsemen új állat született (ezúttal én voltam zölddel), egy béka, aki kicsit oldalra hajtja a fejét - ha vki találkozik a Lobby-ban az Eleanor-ral, mindenképp szóljon neki! :-)
Ugyan már, kitől kell ennyire félni a H csoportban? Yoseph majd szépen elcsúszik az idő-büntetéseken, Marion újabban nagyon dekoncentrált, Stevennel meg tegnap játszottam egy sorozatot - hát legalábbis erősen formán kívül van továbbra is (persze vele azért vigyázni kell).
Amúgy én nem szoktam aszerint változtatni a nevemet, hogy éppen mit gyűjtök, sorry - persze csinálhatnék egy külön játékost az általad javasolt névvel, csakhogy tőlem az is idegen, hogy egynél több identitást váltogatva játsszak ;-)
Igyekezni fogunk, de ez a többieken is múlik...
Amúgy nem gondoltál még arra, Zormac, hogy ha ekkora hivatástudattal végzed a gazdátlan tantrix-állatkák gyűjtését, akkor ehhez kellene igazítani a nevedet is? Mit szólnál pl. ahhoz, hogy Zoormac? :-) Tudom, mesterek nem változtathatnak nevet, de lehet, hogy Britta ez esetben kivételt tenne...
Hát ez már csak egy ilyen pingvin... Ugrás közben lerepültek a sílécei...
A szegedi találkán pedig a mostani állás szerint minimum 9-en leszünk (ennyien ígérték biztosan...)... És ez a szám már csak növekedhet...
Debrecenből jönnek kocsival 4-en (blick, perec76, sutyi, t424m)... Sutyi hozza őket, aki saját bevallása szerint 3/4 részt bp.-i, de most valahogy Debrecenből jön... Továbbá jön még pettencs és Sirpi. Aztán Judit31 is... De ő nem biztos. És persze itt lesz Mikellos, Csopi (+a pereputty), és én... Most ez az állás... De majd még reklámozom a dolgot...:-)
zormac, sajnos nem a legjobb az emailszolgáltatom, és most kaptam meg az e-mailt, de örömmel közlöm, hogy a H csoport tagja vagyok, és ezt steven felajánlotta, elfogadtam, és innentöl királyság van:-)
Nagyon sirály a pingvin, akarom mondani nem "sirály" :-).
SiRPi, a 100% 1 meccs után fel sincs tüntetve a Master Ranking link alatt, de azért köszi:-)
Elég merész egy állat... én még nem láttam olyan síugrót, aki bigfoot-tal (rövid léc) nyomult volna - igaz, síugró pingvint sem láttam még :-)
Ha látjátok a blick-et, lécci hívjátok fel a figyelmét a külön neki címzett (98)-ra. Elég zűrzavar, hogy mi van a toddy-val, de ha egyszer ki van írva a honlapra, hogy visszalépett, akkor feltehetően úgy is van.
Amúgy remélem, mindenki a magyar nyelvű formon küldi be az eredményeit (UGYE?). Akinek meg szurkolásra van szüksége az EB-meccséhez, írja ide, mikor menjünk... :-)