Hátnem volt és nem is leszen:) még egy kis adag, demá én senem megyek bele tovább, VÉRFORRALÓÓÓ, "Már a nyitány vérforraló volt. Reggel a Kossuth térre nem mehettünk, mert a nemzet lobogóját 2007. március 15-én az ünneplő tömeg teljes kizárásával, térfigyelő kamerák kereszttüzében, rettegett diktátorok védelmi gyűrűjét megszégyenítő biztonsági intézkedések közepette vonták fel. Szégyen. Kínosan feszengtek a közjogi méltóságok, s közülük egy, a kormány feje, nagyon egyedül érezhette magát."
a fenébe dehiánnnyzik a halastopik, nem lehet sehunsem jóóó kírni :(:(
Ájjj, ha én most ebbe belemennék...., naaaa de ez megmégmuszáj, me különösen teccett, asszondi; a hermetikusan elzárt Művészetek Palotájában az összetartozásról beszélt...
egyébként meg mélységesen egyetértek minden soroddal, dehát ez sosemvolt kérdés kösssztünk...:-))
JADEJÓÓÓHOTY ITT vagy, véleményem, egy véleményre tojás és a megtisztelés, kapcsan, „Manapság a tisztelet inkább csak addig tart, amíg az érdekek úgy kívánják „
soszta: A tiszteletre méltó viselkedésről általában: Tiszteletre méltó az aki a benne lévő tudást, / hatalmat/ kellő hozzáértéssel, mások épülésére, a köz javára használja, / és nem kihasználja/ hátsó szándékok nélkül, saját egyéni érdekek nélkül.
1./ A valódi tisztelet mindig érdek nélküli. 2./Tisztelni csak azt lehet aki tiszteletre méltóan viselkedik. 3./ A tisztelet az nem jár, autómatice, azt ki lehet érdemelni 4./ A tisztelet nem a mindenkori országvezetés kiváltsága, a hatalomnak, egy rangnak nem jár tisztelet, ha a hatalmat, gyakorló,vagy rangot viselő, ember nem rendelkezik tiszteletre méltó tulajdonságokkal, 5./ Ha a bármilyen gondolat, közvetítője, nem hiteles, a mondandó hiteltelenné válik.
6./ Általában egy Nemzeti Ünnep, az nem a hatalmat gyakorlóké, hanem az embereké /a népé/ és ha egy hiteltelen, nem tiszteletre méltó valaki kényszert érez arra, hogy megszólaljon egy ilyen ünnep alkalmából, semmi csodálkozni való nem lehet azon, hogy az emberek a nem tetszésüket kifejezik / és ez az elmúlt napon még elég szelíd formában mutatkozott meg , tojás fütty, najó 1 sörösüveg, meg 1 cd, amin agyurcsi összes volt/
Talán ez megoldás lett volna: Szó nélkül kellett volna felhúzni a zászlót, csak a zenés műsort kellett volna a múzeum lépcsőjén produkálni, a demszkájnak meg végkép nem kellett volna megszólalni. Nem lett volna mit, kit, kifütyülni, kiabálni, megdobálni.
„Strici stílus” csak magamat képviselem és azt is mindig mások kárára. Manipulatív + agresszív Mainapság ez az uralkodó, a most hatalmat gyakorlók körében, gyárthatnak hozzá bármilyen ideológiát, véleményemVége
Szép napot DEJÓÓÓÓ, hogy "láttalak" :):) az undoxon úúgy kiabáltam vallmék nap Neked, de nem gyütté előő, sokat költhettek ezekre a szolgálat esss ernyőőkre, de az semmi, micsoda előrelátás, és fanytasztikus konspira, hogy a hétágra sütő időjárás ellenére, azonnal kéznéééé, vootak a szolgálatiErnyők :):)
Háát , beduin nem helyes, max aranyos, vagy érdekes, elrablás esete nem forgott fenn me hát őrizve is vootam, azén egyik szomorítóm egy lökött ürge, a másik 1nő, nadeazaztán akkora kompetencijja hiányba szenved, hogy az má /normális embernéé/ halálos, ez meg nem haldoklik, nademajd, mitoménmit de bizti beleköpök a levesébe :):) majd kapd el asszta közepes adagot amit odavagdostam, ha hiányos küüüd vissza kipótolom /csokival/ :) a cshildnek is, nelegyenmá mosott, me árt a szépségének:):) a heppy az határozatlan időre elodázva, sajna, amúgy ma én vagyok mosott, facsart meg illenek, ha Neked, bejön akoo beduinosRózsás tsókokat, kívánok :):)
Azok a beduinok esetleg jóképűek is voltak? Mert egy helyes beduin általi elrablás mégis jobb, mint... hát mint egy rossz főnökkel való hadakozás. :))
Főleg, ha rádsul nő! Brrr.
A feltöltődés az remek, egy adagnyit hozzámvághatnál... najó, kisadagot. Aztán egy adag child in time-nak is és mindjárt kirobbanunk itt a happykedvtől. :)))))