Hislop tényleg nagyon bizonytalan, nem véletlenül már csak Shakey a beceveneve. Abban is igazad van, hogy a végén nagy volt a kapkodás, dehát kitudott ott nyugodt maradni. Szerencsére sikerült.
Egyébként a jobbszárnnyal nem vagyok megelégedve. Ferdinand igazi posztja középen van és Yossi nem tud védekezni, sokszor meghúzták mellette. Sajnos, Scaloni sem az igazi, tőle többet vártam, amikor idejött.
Pardew valóban jól taktikázott, de a csipőmozgása sem utolsó :) büszke vagyok a csapatra, tavaly a Premiershipért, idén az FA kupáért utazunk Cardiffba!
két negatívum a tegnapi meccsről, egyrészt Hislop néha baromi bizonytalannak tűnt, másrészt a végjátékban a védelem sem tündökölt.
Örülök, hogy a West Ham jutott be, remélhetőleg jó döntő lesz, és a West Ham a tőle megszokott támadófocit játssza majd, most nem lesz miért taktikázni, nincs veszítenivaló.
A meccs előtt arra számítottam, hogy a hosszabbításban verjük meg a Borot, Bandi barátom azt mondta, hogy az első félidőt kell kihúzni, mert a Boro fáradt lesz az UEFA menetelés miatt. Ez be is jött. AP is erre építette a taktikát. Az első félidőben a Boro uralta a meccset, nekünk egy-két megugrásunk volt. A második félidőre a Boro tényleg kifáradt, és csak a gól után támadtak fel, mondjuk, akkor legalább négy helyzetük volt.
AP a Bolton meccs óta a döntőt akarta és a csapat meg is csinálta! Nehéz lesz a döntő, de szerintem megcsináljuk!!!
szerintem az hogy leült enyhe kifejezés,óriási csalódás volt,minimum egy döntetlent kellett volna játszanunk.Nem tudok egy embert kiemelni aki jol játszott volna.Nem volt elképzelés a játékunkban,csak baloldalt eröltettük,felhoztuk a baloldalon aztán beadás és hátha oda ér valaki.Nem voltunk valami kreativak.Én tudom hogy nem a chelseat kell nekünk megverni idegenben,de azért 0-1 után és ráadásul emberelőnyben azért többet vártam.
Yaniv Katan nem nyújtja azt amit Izraelben mutatott, még nem illeszkedett be szerintem, de a West Ham drukkerei bizonyára türelmesek vele mert remek játékos.
Az utóbbi két hét meccsdömpingje meglátszott a csapaton. Mindenki nagyon enervált volt. A második félidőben egyetlen kapuralövésünk sem volt. 0-1 után már csak arra figyeltek, hogy nehogy nagyon kikapjunk. Mindegy, nekünk már a kupára kell figyelnünk!
Ez nem volt szép, fiúk! Jó, rendben, szeretjük Harryt, de négy gól hazai páyán, az azért túlzás. Hiába buzdított minket David Gold teljes erőbedobásra. Mondjuk mikor kiestünk 2003-ban, éppen Birminghamben, nagyon vigyorogtak rajtunk. Most mi mosolygunk. Rajta, kékek, maradjatok bent... Ha tudtok.
Minden idők top 100 gagyi klipjeinek egyike, bár azt nem tudom, hogy a VH2 listáján rajta szokott-e lenni, nem hiszem, hogy van ember, aki azt végig tudja nézni...
Ez a boltoni zakó volt a legnagyobb külöbségű vereségünk ebben a szezonban, és elég tartalékosak voltunk (Reo, Harewood, Deano, Yossi csak csere). Szegény Ward azt hiszem mehet újra kölcsönbe.
Legyen több, most 9 brittel is elég jól megy a csapatnak. McCarthy felesleges, mert van elég sok jó csatár nélküle is, Duscher meg egy durva köcsög, akinek nagyon nem örülnék, ha Angliába szerződne.
AP azt mondja, hogy legyen legalább 3 brit a csaptokban. McCarthy dél-afrikai, úgyhogy őt vehetjük brtitnek is. Mondjuk Raúl Garciával is tárgyalnak...