Mivel nem kezeltem le, mert nem vonattal mentünk abba az irányba, visszafelé igen, akkor kezeltem is és ez természetesen rajta is van, így ebben különbözik.
Van eladó családi jegyem a Malpensa expressre. A jegy egy útra szól a repülőtérről Milano Centrale megállóig 4 személy ( 2 felnőtt és 2 fő 18 év alatti gyermek ) részére. A jegyet 2013. febriár 15-ig lehet felhasználni. Előre megvásároltuk, aztán kivittek minket kocsival, ezért maradt meg. Az érték 25 EUR, 4000 forintért átvehető.
A lényeg az,hogy ami gép jött értönk Milánóba,az előtte csinált egy BUD-WMI utat( és vissza) és ott nem tudott leszállni csak a másik reptéren köd miatt. Ezáltal lett egy 2 órás késés,ami már Milánóba érkezés után jóval több lett.
Egyébként hétfőn is volt késés ezen dolog miatt....
Megválaszolták mire ideértem :) elkezdtek beszállítani amikor mondta egy alkalmazott, hogy nem lesz ez korai, még le se szállt a gép :D de minden rendben volt.
Nem, a WMI gép repüli utána MXP-t, és mivel WMI-n mindig gondok vannak a köd miatt, ezért van az állandó csúszás. vagyis eddig volt, mert ezután WAW lesz.
Szia bocs hogy zavarlak, honnan tudod, hogy febr.8-ra halasztották, erről hol lehet esetleg előre tudni. Mi 10-én érkezünk Milánóba, és másnap este 11-én jövünk vissza. Olyankor mi van, nem jár semmi jármű?
Szuper szülinapi utam volt :) Tökéletes landolás péntek este szakadó hóban Malpensan, gyönyörű volt, igaz összehoztunk több mint egy órás késést de az oka Budapesten (ill. Varsóban) volt nem Milánóban. Éjszaka hóesésben sétáltunk a szállásra, minden jól járható volt, az autópálya tökéletesre takarítva. Ha valakinek kérdése van írjatok, ééés utazzatok Olaszországba :) télen-nyáron. kalandos volt de így volt tökéletes :)
Nagyon aranyosak vagytok, hogy biztattok. Köszönöm Mindenkinek. Ez a nagy hó láttán beparáztam. Párom is mondta miért nem vmi jobb időre foglaltam. De, nekem már nagyon mehetnékem van, főleg a jegyárak miatt is a HK miatt is. Ez az utazgatás lehet nálam is függőséget okoz /okozott/?
Köszi. Elgondolkoztató január végén menjünk e egyáltalán? A szállást még lelehet mondani, de a repjegyet átlehet tenni más időpontra? Ha, igen van költsége? Ja, még valami áttenni csak oda lehet, ahová szól a foglalás?