Balthazar kedves: OKÉ. Rendben. Tonex?
És mi mibe is leszünk?
Szerintem csak lengén párducmintás bikinibe, oxi?
Igaz nekem csak kigyómintás van:-)
SB poló helyett majd a mellyünkre festünk egy SB jelet, mint az igazi rajongó csinálják! és azt is oda írjuk a fenekünkre, hogy elnézést kérünk Leviéktől, hogy az ő Topicjukba szervezünk SB megmozdulást:-)
A koltsegekkel teljesen egyetertek! Ha belegondolok, mennyi ment el a Szigeten vagy Mezoturon...
Egy kis gonoszkodas: ugye, nem rozsaszinben leszel? ;-)
BreZol: koszonom a valaszt! En is remelem, hogy Lev megcafolja! Hamarosan! Tenyleg, a sracok most az Ujvilagban vannak? :-)
ahoj!
OFF itt is
Levente, nem tudom eljutott-e Hozzád a hír, hogy kedd este 2 őrült tyúk letámadta hajnali háromkor a Szabó Andrist,hogy ki volt az a francia festő aki tahitin élt és alkotott. Ő nem tudta a válaazt és megígérte megkérdi Tőled. Kösz előre is, közben kiderítettük, Paul Gaugain. Andrásnak meg üzenem, hogy elnézést ha rá hoztam a frászt, meg nem is tudja szegény ki vagyok.
na,már mindenkinek van superbutt-os pólója? mókás volt tavaly mezőtúron amikor Kucul (őt ki ne ismerné...) megjelet a sb-os topocskájában elő sorban és ugrált nagyokat :-))))
megvan!
Tonex előre megmondja nekünk hogy miben lesz!
Superbutt póló ajánlott , a többi ruhadarabját meg megírja mailben és akkor majd keressük lázasan!
:)
Jobb ötletem nincs.
Serial killernek meg nekem nincs Sb pólónk szal ez az ötlet vica verza kilőve.
:)
De mi is megírjhatjuk mailben hogy miben leszünk.
Bár ha kániklua lesz akkor nem hiszem hogy túl sok ruhadarab lesz majd rajtunk.
De addig még beszélünk.
na ja, ezt mar en is akartam kerdezni.mikor lesz ff koncert es hol?elvonasi tuneteim lesznek!!! no es hirdetem az iget:mindenkinek mutogatom a drive my hand-et, es tetszik az embereknek! (emberek alatt a disco latogato ismeroseimet ertem)
dm koncerten ott a helyunk, nem is olyan draga 1ebkent ha belegondolsz: egy drum and bass partyra 3 rugo a belepo, egy dizsiben is az ember elkolt egy este 5 rugot (belepo+betepo-mar ha vki el ilyesmivel)
na csok, en is sokat pofaztam.
Hello, DM rajongo! Es tobbiek. Egyaltalan nem ciki, hogy szereted a Depeche-t, sot, szerintem az a ciki, ha valaki beszukul... Lehet, hogy sokan kisse eklektikusnak tartjak ezt, de en rengeteg fele zenet szeretek. Persze, a rock es metal kulonfele fajtai elvezik mindig az elsobbseget! :-)
Mint peldaul a FF... Lehet, hogy nem vagyok elegge tajekozott, de szerintem pillanatnyilag ok az egyik (vagy A) legjobb magyar banda.
Ja, DM. Ki jon a koncertre? Igen, draga, de megeri. Ilyet szerintem meg egyszer nem lathatunk! Ja, es hogy ne valtoztassam ezt DM-topic-ka: mikor lesz FF koncert? A multkor senki sem valaszolt a kerdesemre. Verig vagyok sertve. :-)
Na, csok. Bocs, hogy ilyen sokat dumalok...
D.
Na igen, végülis még anno "Vörös mesterrel" nem véletlenül készült el az a bizonyos A question of time feldolgozás. Bár VA nekem azt mondta nekem, nem is ismeri a dm zenéjét csak ezt az egy számot. :-)))
Remélem, ez a topic is elér majd annyit, mert ez azt jelentheti, hogy a FreshFabrik még a jelenleginél is szebb/nagyobb karriert fut be és nagy jövője van :).
Szerintem egyáltalán nem zárja ki a kettő egymást... :)) (mármint a DM és a FF)
A Fabrikból többen is kedvelik a DM-ot és Leventével ennek (is) köszönhetően ismerkedtem meg... :)
részemről mindketten kaptok egy-egy nagy piros pontot mert nem azzal kezdétetek itt a topicban, hogy egy dm-os mit keres itt... (bár ami késig, nem múlik) :-)
és a legközelebbi FF koncerten megint a rózsaszín szerelésben fogom nyomni, hogy megtaláljatok :))))