Helyes! És akkor minden ok. lesz! Bajnokság, stadion, szurkolók?
Az a gond, hogy én már minimum 2x tapasztaltam, hogy milyen sikeres, amikor az utolsó fodulók elött történik meg a csere.
Bognár Gyurival összel bajnok esélyes csapat, tavasszal közel a kieséshez, Geleivel szinte végig szenvedtünk, majd kiestünk, pedig super edző jött, Hollandiából.
Valahogy nekem nem jön be, hogy szidjátok Garamit, Domonyai megérdemli, de talán nem itt kellene, hanem amikor a választás volt, lesz!
Nem tudom, hol laksz, de vasárnapi forgalomban Budapest bármely pontjáról fél órán belül lehet a pályára érni. Azt sem tudom, van-e kocsid, de ha nincs bármelyik meccsre szívesen elviszlek.
megszoktam nezni a tv meccseket amikor mi jatszunk nem szoktam azokat kihagyni ha eloben van.
Avval is számolni kell játszótértől a nappalim 5 perc a stadion meg kb 1 ora.
Erre meccsre majd probálok kijuttni ha tv nem adja mert lehet ez lesz az utolsó örökrangadó egy időre ha Fradi II elleni a meccsek majd nem azok lesznek.
Azert en sem vagyok ennyire egyszeru, de magyar politikusnal nincs ketsegem errol...
Nem vagyok szegeny ember, sot, de eleg korulneznem a vilagban, hogy tudjam, ki az, aki teremt valamit es ugy boldogul (pl a Tetra Pak elinditoja 1 sved garazsbol...;), es ki az, aki csak masok nyomorusagabol el...
1x kerdezze mar meg valaki tole, hogy miert haragszik ennyire Magyarorszagra...!...mindent kifacsar, nem eri be a manival, szetbaszarintotta az oktatast, az egeszsegugyet, mindent...de inkabb hagyjuk...
"Az MTK szurkolok min 90%-a megadta erre a valaszt a tavolmaradasaval..."
Ezzel a "válasszal" teljesen egybehangzó ha a csapat megszűnik. Ez a "válasz" pontosan azt kommunikálta, hogy még azokat akik mtk-szurkolóknak hívják magukat sem igen érdekli a csapat. Nem lesz defenesztráció, nem lesz forradalom, mindenki azt csinál amit akar. Max 3 héttel a kiesés előtt lesz egy kicsit kellemetlenebb ankét. Zagschon...