én utoljára (a mindenféle hitel- és forintválság előtti időkben) 25-30e Ft között láttam magyar online boltokban. a 20e Ft-os ár ezért a gyűjteményért korrekt, jutányos!
a jelenlegi GBP/HUF váltással kb.18000 Ft + postaköltség, meg esetleg Áfa (most nem tudom, hogy a One Little Indian hogyan kezeli ezt) szóval éppenséggel még meg is éri :)
Fogalmam sincs, hogy itthon mennyiért árulják v. árulták, nem akarok hülyeséget mondani, de feltételezem, hogy legjobb esetben is 25e körül. De javítson ki, aki tudja.
A Pitchfork interjújának első része. Azoknak, akiket érdekel, hogy mi is az a Náttúra, azon kívül, hogy egy maxi. Meg azoknak, akiket az izlandi gazdaság (és politika) furcsaságai is érdeklik.
A második részen is dolgozom, igyexem mihamarabb közzétenni.
Nálam az új Moby is jáccik, meg Madonna "Kemény Cukra". Meg asszem az új Ratatat is, meg a Charlatans. Jaaaa, és hát természetesen a Santogold az év lemeze nálam az Intim-zacsival egyetemben!
cut copyt nagyon tudom ajánlani! de csak az új albumot (ami lehet, h 2007-es és nem 2008-as, de most lusta leszek utánanézni) nem másoltam fel véletlen a dvd-re neked anno?
az év lemezei versenyemről az idei sigur ros-t le is feledtem, pedig az is jó eséllyel indul, de még nem kiabálok el semmit :)
Intimacy: valoban jo borito, de az ev boritojahoz nalam semmi koze, hiszen csekk: depeche mode: a question of lust! 1986!
Dull flame: itt legalabb fektettek energiat abba a fura korallzatonyszeru bigyoban :)
Seventh tree: hangulata eppen van, de amugy abban nincsen semmi plane, h lefotozzuk az enekesnot egy kalapban. Koze nincs az ev boritoja konteszthez az ilyesminek.
Na azért, benne van a Bloc Party Intimacy is, ami sztem a világ egyik legszebb borítója! Viszont, hogy a Dull Flame mit keres ott, amin még Björk feje se láccik... :)