Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Hát nekem nem mutatja.Ez nem GPS jel függvénye ha kikapcsolod akkor is mutatja ha a térkép tartalmazza. Nem az van hogy esetleg neked rajta van a régebbi is és azért mutatja?
Ez utóbbi a "legújabb", de legkisebb méretű. Lehet, hogy valami van a méretváltozásokban de ezt én nem értem, lehet, hogy nem is kell értenem. Azért eddig bárhol térképet változtattam mindig növekedett a fájl mérete, hiszen valami adatfelvitel lehet a háttérben és ezt veszteséges tömörítéssel nem lehet megoldani, ha egyáltalán tömörítenek valamit???? Minden esetre megpróbálom ez utóbbi fájlt is. Köszi a segítségrt!
Hello. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi okozza azt a problémát, hogy a mondott szöveg és a helyzet között van néha 3-4 mp, és ez mindig késésben jelenik meg. A térkép a legújabb, szövegláda: Rita. Ez azért nem oké, mert eddig nem voltak ekkora késések. Kössz az infót.
Pedig nincsenek!Legalább is ott ahol én jártam ma. A 40-60-90 stb.-ket mutatja de a lakott területeken lévőket nem.Phi 2.7 skin-el ha ez számít. A 22.-i mutatta mindenhol.
igen, nekem is ua csinálja, ha kilépek. De minek-? Most már az MP3 is jön a térképpel, a fényképezőt nem használom, ezért csak a térképben szoktam lenni.