Hát,nem ilyen egyszerű.... :-( Mindenhez meg kell venni a jeladókat és bekötni a Bc-hez.... Valamint nem tudom,hogy az alsó rész megjelenitene egyáltalán valamit is.....
Sziasztok! Elég sokat visszaolvastam most itt a fórumban a fedélzeti computerrel kapcsolatban, de sehol nincs egyértelmü válasz. Tehát a kérdésem a következő: 1,8 B vectra, szokásos müszerfal, analog mutatók mellett a megszokott két digitáls kijelzö (egymás alatt). Ez idáig szerintem érthetö. A felső mutatja a rádió adatait, csatorna, fm, stb, valamint a hőmérsékletet. Az alatta lévö pedig soha nem mutatott semmit. Az lenne a BC-nek a kijelzöje? Ha belenne vezetékezve akkor oda rakná ki az adatokat? Mert olvastam erröl WEBC-röl (pontosan már nem is emlékszem a nevére) de az a fölsö kijelzöre küldené az adatokat amin a rádió adatai is vannak, és adnának pluszba hozzá egy bajuszkapcsolot is, két gommbal a tetején. Na most engem inkább az a megoldás érdekelne hogy az alsó kijezőre menjenek ki az adatok. Azt hogy lehet megoldani? Az a kijelzö azért van ott? Be kell kábelezni? Kell hozzá külön venni egy BC egységet?
Van ott kerek kozepdob nyugodj meg..... Az 1.6-hoz(es pl.1.8,2.0-es mocikhoz is) ezt a 2 fajtat hozza-tehat biztos,hogy jonak kene lennie-ha evjarat es motorkod alapjan rendelted.....
Ááá,a bontókban fogsz találni,csak kérdés milyen állapotut..... Annyi B-s veki van a neten a többség angol import,hogy nyugodtan lehetünk még 1 darabig.......
Jöhetne. Eddig az tántorított el, hogy a legolcsóbb helyen is az új bowden 25000. Kaptam ajánlatot 8000-re, hogy megcsinálják a mostani mintájára, de be kell vinni a szakadtat, ami annyiból gáz, hogy baromira hozzáférhetetlen helyen van. Valamint a régit kiszedve addig nem nagyon mennék a kocsival, mert tele megy a léptető szutyokkal. Ugyanakkor pár dolgot el kell távolítani, hogy hozzá lehessen férni.
Meg kéne tudni, hogy mennyi. Bár akármennyi, gyűjteni kell rá. Meg a klímára is kéne valaki pesten, aki tömszelencét cserél a kompresszoron. Utóbbi lenne a fontosabb.
Ezert kerdeztem..... ;-) Az adagolo es gazolajszuro kozott van eloszuro?Az volt cserelve? Szerintem az uzemanyagrendszert kene atnezni levegosodesnel,mert a dizeleknel az okoz ilyet.....
a 2000 az évjárat.nincs furcsa hangja indításkor csak nem indul be.nem zörög,nem prüszköl.van amikor beindul elsőre de aztán leáll és utána csak nehezen indul újra.
Megnezheted a gyertyakat,gyertyakabeleket,akksit, ill. az inditomotor dolgozik rendesen v. csak keservesen pruszkol?Valamint a benzinszivattyut hallod dolgozni?
Lehet,hogy 1 bontott indexkarral egyszerubb lenne-bar a masik megoldas meg egyedive tenne.... ;-) Bontottan tudok ha minden igaz v6 veki karavanbol bowdent es indexkart is....
Van egy2000es b-s Opel Vectránk,ami eddig jól ment,de 2 hete leszakadt a motor menet közben.Ott kezdődtek a bajok.Lassan kicseréltek a szervízben mindent,tömítések,motortartó csavarok,aztán már az olajcsere se maradt ki és az olajszűrő sem,valamint a motortartó bakot is cserélték.Összesen 165ezer ft volt.Előtte soha nem volt baj az indítással,de azóta hidegen nem indul csak 4-5re.Vittük több helyre is,volt Opel szervízben is,de senki nem tud semmit,csak találgatnak,persze újabb 100ezer frért cserében.
Segítsen aki tud valamit!Vagy egy igazán jó szerelőt!