Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
természetesen, kedves Modik, ez is egy megoldás, amit Macika vázolt fel, ezzel eltüntetve az ő pontatlan tudásának bizonyítékát is... de én azt hiszem, jó az a topic úgy, ahogy van, maradjon minden, pusztán legyen vége a flame-nek, amelyet Macika indított azzal, hogy "kijavított" engem - és tévedett a javításnál. :)
Traktor azt mondta, hogy szóljunk legközelebb hamarabb, ne csak akkor, amikor elöntötte a sz@r a topicot. Sajnos most megint elöntötte...
Ismét - úgy tűnik - beavatkozásra van szükség.
Nem tudom, mi van mostanában, de rájár a rúd a Látásjavító szemműtét topicra.
Nagy tisztelettel kérném a 32487-ig visszatörölni a topicot, eltüntetve ezzel Zéboy nevű új kötözködő-megmondóember topicbeli ténykedését és a rá adott válaszainkat Hooshee-val együtt.
Előre is köszönöm.
Remélem, most nem kell megindokolnom, miért kérem. Ha a T. Modi veszi a fáradságot elolvasni a kiszedendőket látni fogja azonnal...
bocs, de a lézeres szemműtét - megéri? topicban Macika eléggé elfajult, személyeskedik - én meg sajnos belementem a flame-be, ami mára alakult ki, ezért elnézést. írtam egy élménybeszámolót, erre ő korrigált, de mint kiderült, kapitális hibával tette - ezt forrással alátámasztva bemutattam neki és a "segítségére siető" (véletlenül?) Hooshee-nak. nemhogy beismerték volna, hogy rosszul tudták a szaruhártya felépítését, és ezért engem vádoltak butasággal, pontatlansággal (ami részben igaz, de én nem vagyok szakértő, ezt hangsúlyoztam is, csupán egy lézerműtött ember), és megkövetelik a pontosságot - noha az általam belinkelt szemészeti leírás szerint nagyon tájékozatlanok a szemészet terén. szerintem egy figyelmeztetést be kéne írnotok...
Sziasztok!Már nem tudom,hová forduljak,kihez,mert nem tudom megkeresni a barátnőm blogját,pedig ő ajánlotta,és azt mondja publikus.Az ő neve Kakuk Jánosné,és Kalárka néven írt egy blogot,aminek a címe:Nagyon várom.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Tisztelt Moderátor ! Kérem Önt, hogy az "egyéb problémák" csoportban a "vétlen motoros kálváriája" topicban a 24 -es számú hozzászólásomat törölni szíveskedjen. Ebben a topicban kapkodásból véletlenül írtam meg a hozzászólást, nem szeretném, hogy a nickemhez kötődjön. Elnézést kérek a bonyodalomért, és előre is köszönöm a segítséget.
A <a href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=510233" target="_blank">Gospel</a> nevű nick kereskedelmi ajánlataival egy csomó topikot teleszemetel, többek között a "Lakás, ingatlan ..." címűt is. (Az összes hozzászólása hírdetés.)
A <a href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1015806" target="_blank">tothreni28</a> nick szintén ezt csinálja.
Üdv Modik! Megint egy címmódosítási kéréssel fordulok hozzátok, mert ebbe is belekötöttek és ugye fő a békesség. Az új kérésem: "Akiket átvert a győri ÁL-Euwork" Valamint ha megoldható, a bevezető szöveg első mondatát is át kellene alakítani emígyen: Ezzel a topiccal azokat szeretném összegyűjteni, akik szintén póruljártak ál-munkaközvetítőkben bízva..., tehát az "Euwork" szó tűnjön el belőle. Előre is köszönöm és remélem, így már mindenkinek meg fog felelni.
Üdv modik! Az általam létrehozott "Akiket átvert az Euwork" nevű topic címét szeretném megváltoztatni "Akiket átvert a győri Euwork"-re. Fontos lenne, mivel a jelenlegi cím miatt még jogi problémám is lehet :) Előre is köszönöm!
Sziasztok! Az átmeneti menedékhely búrásoknak topikban a 6551. HSZ-emnél kicsúszott a "számon" egy káromkodás. Lehetne úgy moderálni, hogy nem tűnik el a HSZ, csak mondjuk kipontozzátok az említett szövegrészt? Köszönöm. Prüntyi