Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Szerintem igen. kicsit koszold, és jó lesz az. Meg jelölgesd be, mintha kövekből lenne. Ja és annak a fránya jelzőnek az alját is levágnám, eltüntetném.
Már festve van. Egyébként egy NYÁK lap vékonyra vágva. Úgy gondoltam hogy ő sima beton (világos szürke). A többi rész meg bitumenezve van(sötét szürke). De szerintem se élethű :(((
Véleményeteket kérném. Most azon gondolkodom hogy, felragasszam-e a terepasztalomra ezt a kis peremet. A perem és a fű közti részt kitölteném fűvel. Két kép peremmel:
Ez egy sörgyár melletti terület lenne. Én a sörgyár raktárának szántam. Egy kép keret nélkül. Válaszokat előre köszönöm!
Én Háromhután lakom, (Tolcsva mellett). Amikor elkezdtem vasútmodellezni, én is kerestem Sátoraljaújhely közelében található modellboltot, de nem találtam mert sajnos nincs a közelben. Miskolcon a sétáló utcán található Batóház mögötti bérházak egyikében volt egy modellbolt amibe jártam azonban, talán az is bezárt. A másik hely amit ismerek az a miskolci Szinvában található játékbolt, ahol Roco és Piko síneket, mozdonyokat illetve tartozékokat, kiegészítőket lehet vásárolni.
De szerintem válaszd a www.vasutmodellezes.lap.hu-t és azon belűl a modellboltok weboldalait. A legtöbbjüknél lehet interneten rendelni és postán vagy futárral ki is küldik!
Na még egyszer: tallózás, megnyitás, feltölt, beszúrás és mehet. A feltölteni kívánt kép legfeljebb 512kByte méretű lehet. Ha nem boldogulsz küldd át a képeket, felteszem.
Nekem ez a zöld táj tettszik.Most jön még hegyek befejezése (ezen a részen)aztán az apró dolgok pl.:táblág,út szélére betonkockák,villanypóznaés oszlopok,lámpák...