Kis találkozót nem nagyon szoktunk tartani, mert az itt lévő társaság eléggé szét van szórva az országban. Szóval ilyen formán egy kis összefutós tali elég nehéz lenne. Olyan talikat a Vectra B klubnál szoktunk tartani a Budapesti és közeli tagokkal szinte minden hónapban, de innen a fórumról ott nem sokan tagok.
Bonto Sumegen van amit a jelenlevok eloszeretettel hasznalnak szukseg eseten,mert van arukeszlet es postaznak is...... Doka Car kft. a neve ha jol emlekszem.... A legzsakjelzo millio opelben vilagit- nekem nem kiveve az itteni 2003-as C-s vekit,de nem erdekel.... Az a fura hang ha a gorgoket csereltek es a vizpumpat nem akkor lehet az fogja megadni magat-de ne vedd 100%-ra.... A benzinszivattyu addig jo mig hallod -igaz nekem a v6-ban eleg csendes..... Tali pedig jo lenne az augusztus folyaman-foleg ha minel tobben eltudnank jutni.... ;-)
Na jelentkezem újra, most hogy már kezdem szokni a kocsit, és merülnek fel a kérdések. :)
Az első az lenne, hogy Budapesten vagy a környéken tudtok ajánlani valami jó bontót? Nincs meg ugyanis az első vontatószemem, amit a lökhárítóba kell becsavarni, és nélküle kicsit bizonytalanul mozgok... :S
Megcsináltattam az olaj, szűrő, szíjak, tömítés cserét is, de sajnos az olajfolyás a váltó felüli oldalról jön, szóval ott is bontani kell. :( Nyeli a pénzt jócskán, de jó kis kocsi lesz remélhetőleg. Viszont lett most valami halk vonyítós hangja a vezérműszíjnál, ami nem volt eddig. Remélem csak az új szíjak/görgők nem koptak még össze, és később megszűnik. Sajnos a légzsák hibajelző újra világítani kezdett. Pedig kibírt 500 km-t a törlés után, de egy ülésmagasságállításnál megint bevillant, és azóta ugye világít. Ezt nem lehet valahogy otthoni módszerrel kivenni? Nincs nagy kedvem 3000ft-okért törölgetni, és közben tesztelgetni, hogy mi lehet a hibája. Csatlakozó már nincs az ülés alatt, kábelcserével remélem többet már nem jön elő a hiba.
Mégegy kérdés hirtelen, hogy gyújtáskor van egy kattanó hang, olyan mintha valami szelep lenne, de érdekes mert csattan egyet. Ez az AC pumpa hangja lenne? Nektek is ilyen hangot ad?
Végére még csak annyit, hogy találkozót nem szoktatok szervezni? Nem komolyra gondolok, csak egy pár órás kis találkozásra egy parkolóban, vagy valami ilyesmire... Szívesen csatlakoznék én is, ha szokott ilyen lenni.
Igy van,csak en nem akartam a opelre nezve ilyen "egyenesen" fogalmazni..... ;-D A ktg.hatekony megoldas az elet minden teruleten erezheto.....-sajnos.
Túlnyomásos a rendszer, szóval ha nem megy el a kijelzőn min. 92 fokig a dízel (ott nyit hivatalosan a termosztát), akkor nem is megy üzemi hőmérsékleten aa hűtésed. Városban a 100 fok csak rövid távon elfogadható, és csak erölködés közben. (37 fokban csúcsforgalomban, araszolgatva) utána vissza kell hűlnie. Ha nem teszi, nem ok.
Frászt. Csak sokba került volna minden fajtához külön legyártani a keretet. Szép is lenne, ha mondjuk az 'A' vekinél is így kellett volna csinálni a középkonzolt. Ott három dolog mehetett a BC helyére. Az alap analóg óra, egy digitális óra, vagy a BC.
No ez van a 'B'-nél is. De ez szinte mindenre igaz.
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Az a gondom, hogy van egy 2000 DTL Vectrám, és a víz hőmérsékletem városban 80 fok fölé nem megy, de nagy melegben hosszú emelkedőnél pedig 100-ig is felmegy. Előre is köszi.
Akkor már csak az a kérdésem lenne, hogy miért van két kijelzö? Mire való az alsó? A felső mutatja az idöt, hömérséklet, rádióadó, stb, mit mutat az alsó? Mutat az valakinek valamit? A gyári BC értékeit mutatja? Ha utolag szerelek be BC-t és nem azt a csoda cuccot amit hirdetnek, akkor oda kitudom mutatni az értékeket? Árulja már el valaki mire való az az alsó kijelzö PLEASE!!! Vagy az csak disz? Vagy az azért van, hogy az olyanok mint én órákig rágódjanak rajta.
Igen,mert még nem láttam olyat amelyikben ne lenne még,ha csak a sima "time and date" kijelző is.... Nekem a fölszereltségből adódóan(cdx)"multi"kijelzőm van-tehát nekem mutat minden ugymond szükséges információt.......
well done.... :-) The price up to U....but U can visit as well on the same website :broken vauxhall vectra b and ask the dealer about the car parts U interest.... :-) And don't forget to ask the international postage.....