Keresés

Részletes keresés

king13 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9855
Hát ha így fog játszani Davis akkor még ebben a sessionben végezhetnek...
Előzmény: potika (9854)
potika Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9854
Francba, már 7-2.
sidespin Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9853
nem kéne már kezdenie Daviséknek?
sidespin Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9852
biztos próbálkozik a papával, de erről nemtok semmit:)
Előzmény: Thomas_ (9851)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9851
Akkor van fia, tok jo:) Es nem snookerezik?
Előzmény: sidespin (9850)
sidespin Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9850
Devisnak van 1 Judy nevű nő az életében, aki nemtom, hogy a felesége e, de asszem van 2 (vagy 1?) fia, akit a Ronnie elleni 1-2 évvel ezelőtti valamilyen döntőben soxor be is vágtak, méghozzá Steve papájával együtt!!!
Előzmény: Thomas_ (9849)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9849
Davisnek tudtok valamit a maganeleterol? Van felesege, gyerekei? Ha esetleg fia van, nem tanitotta snookerezni? Mekkora szam lett volna, ha egymas ellen jatszhattak volna mondjuk egy VB-n! Hat meg ha dontoben:)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9848
Na de szegeny Lee hogy fog ebbol a 4-9-bol kimaszni? Pedig olyan jokat tud lokni! Kar, hogy o nem lehet vilagelso. Biztos sokan orulnenek neki:)
Most mar frizuraja van, mint az 1. forduloban, igaz? Azert az jobban allt.
Előzmény: king13 (9847)
king13 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9847
Hát ha valamire arra nem gondoltam volna hogy már Fu ütni fogja a Maguire-elméletemet :)
Mondjuk ilyen breakekkel nem is sokat tud kezdeni Maguire. Fu meg hihetetlen hogy az utóbbi időben teljesen eltűnt, most meg így játszik...a végén még húzós lesz az a felső ág is :)

*amúgy ahogy nézem ez már 5-1 lesz Fu-nak, Maguirenak nem kis feladat lesz ebből kimászni...
Előzmény: Zombie (9846)
Zombie Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9846
Enyhe meglepetesre Marco Fu siman vezet Maguire ellen 4-0ra, 91, 125, 74 breakekkel.
potika Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9845
OFF
Megpróbálhatod mplayerrel is :

http://www.mplayerhq.hu/DOCS/HTML/hu/tv-input.html

Szerintem megoldható, hogy a videot online késleltesse.
Előzmény: Gracioso (9843)
csmarkus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9844
Nekem viszont mindig tetszik, ha valaki küzd és veszettnek látszó helyzetben is próbálkozik. Szerintem ez nem "ungentlemanly", mert a vezetésben levõ játékosnak csupán annyi a dolga, hogy a sarokzseb közvetlen közelébe gurítsa a célgolyót, mert mindegy neki, hogy ki löki le. Ha mégsem mindegy, akkor meg nem is biztos, hogy veszett a helyzete a hátrányban levõ játékosnak. Ha jól tudom, éppen Steve Davis mondta anno, hogy "It's never over until it's really over".

Ha Davis elõ tudná ásni ugyanazt a formáját, amit a UK-n mutatott, akkor érdekesen alakulhatna még ez a meccs, de a mostani teljesítményével tényleg esélytelen a továbbiakban.

OFF
Ha a tévénézõ programoddal menteni is tudod a videófile-t, akkor nyert ügyed van, hiszen utána egy lejátszóprogrammal megnyitva az egyre növekvõ file-t, a megfelelõ ugrással be tudod úgy állítani, hogy szinkronban legyen a streamelt audio-val. A VLC-vel (http://www.videolan.org/vlc/) mi is csináltunk ilyet nemrég.
ON
Előzmény: Gracioso (9842)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9843
Sajnos számítógépről tv-zek. Próbálkozgattam, de nem találtam semmi épkézláb lehetőséget.
Előzmény: csmarkus (9841)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9842
Szerintem azért az utolsó frame-ben kicsit túlzásba is vitte Murphy ezt a "azért is felállok x snooker hátrányból", gondolom megnőtt az önbizalma, ahogy (gyönyörűen) behúzta a már említett frame-et. De azért szerintem ez nem volt túl gentleman húzás, főleg úgy, hogy mennyivel vezet. Döntő frame-nél még megértettem volna.
Nálam ezzel egy picit rombolta azt a gyönyörű 1 snookerből való felállást.
Sajnos egyébként Davis nincs jó formában. A ritunja kihúzza a hülye helyzetekből, de 3-4 lövésenként rendszeresen "eltereli magát", ahonnan csak nehezen tud kimászni. Sajnos perpillanat már Murphy jobb játékos, de ezzel nem mondtam gondolom meglepetést senkinek :)
Előzmény: csmarkus (9840)
csmarkus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9841
Bárcsak a képet is késleltethetném egy kicsit...

Esetleg timeslip-es DVD-felvevõvel?
Előzmény: Gracioso (9835)
csmarkus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 9840
Davis teljesen érthetetlenül játszotta meg az utolsó színeset, még a terelés is szar volt a sárgára - illetve pont arra volt jó, hogy rögtön nagy bajba kerüljön.

Nekem is pont ez a momentum maradt meg a legjobban. Érthetetlen, hogy a könnyû barna helyett, ami +1 snooker szükségességét garantálta volna, miért ment rá a nehéz feketére, amirõl a terelés még a belökésnél is nehezebb volt. Ráadásul jól látszott, hogy a barna ideális helyen van a snooker megcsinálásához Murphy számára. Kicsit úgy érzem, hogy akkor Davis még nem mérte fel Murphy elszántságát, szerintem már elkönyvelte magának a frame megnyerését és ez egy profitól nagy hiba. Az utolsó frame-ben azonban, ha addig nem esett volna le Davisnek, Murphy minden kétséget kizáróan megmutatta, hogy egy-két-három snooker esetén sem fogja feladni. Remélem, tanul ebbõl Davis. Kisebbfajta csoda kellene, hogy fordítani tudjon, de Holt ellen is tudott tavaly.

Apropó Holt. Az utolsó frame-ben feladta, pedig csak két snooker vagy egy free ball kellett volna neki. Ez a hozzáállás totál az ellentéte Murphy-ének.

Gratula Murphy, hajrá Davis!
Előzmény: Ciani (9839)
Ciani Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9839
Ennél Gray háromszor nehezebb szituációt oldott meg délután imho. Davis teljesen érthetetlenül játszotta meg az utolsó színeset, még a terelés is szar volt a sárgára - illetve pont arra volt jó, hogy rögtön nagy bajba kerüljön. A jó öreg Steve képtelen tartósan jól játszani, Murphy meg köszöni szépen a helyzeteket (bár ő is rontott már durvákat, de simán belefért).
Előzmény: Zombie (9838)
Zombie Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9838
Demoralizalo, hibatlan vegjatekot csinalt most Murphy.
king13 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9837
A délutáni meccset teljesen tönkretették...teljesen kész voltam tőlük, már szegény Grayt is sajnáltam mert akkor is szídták mikor nem érdemelte meg, dícsérni meg még véletlenül sem.
Dott meccseit is tönkreteszi (számomra) Kurucz azzal, hogy még a nevét sem képes helyesen kimondani. Néha teljesen katasztrófára sikerül nekik a közvetítés...:S Mike-ék jobbak voltak sokkal.

Amúgy Day nem tűnik rossznak framescoring alapján (túl sokat nem láthattunk belőlük :) ), Ronnienak nem lesz könnyű dolga vele.
Előzmény: Gracioso (9835)
yourownhOle! Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9836
fejezd már be, te fürdős, lenyomtak 19 frame-et, senki fel nem vetheti Bondnak, ha jobban átgondol egy ütést. a nyert és meg nem nyert frame-ekben is jóval magabiztosabbnak látszott Hendrynél, és a végén bármelyik szophatott volna a fekete golyós hirtelen halálnál.
Előzmény: Hendry (9799)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9835
Végleg feladtam, elkezdtem hallgatni az két Mike-ot az audio streamen. Bárcsak a képet is késleltethetném egy kicsit...
Zombie Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9834
Jimmy White: "I still love this game and still think I'm good enough to compete. I'll carry on until I know I can't play anymore. I'll go to Prestatyn for the qualifiers, give it my all and hopefully get back in next year."
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9833
Eddig meg senki nem tudott forditani, aki vezetett az 1. session utan, az nyert is. Pedig Hendry-nel igazan megszakadhatott volna ez a sorozat:(
Ciani Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9832
Valóban van esélye, de a top32-ből kicsúszni mindenképp rossz ómen.

Kíváncsi leszek este Davis-re, bár szerintem semmi esélye. Murphy-nek hihetetlen gagyi sorsolása van, az elődöntőig kikövezett az útja.

Robertson rulz, nagyon jól nyomja a srác.
Előzmény: sidespin (9828)
sidespin Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9831
ha hozná ezt a 6 frame-t benne lenne a 32ben???? mármint a ranglistán..
Előzmény: ks196 (9830)
ks196 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9830
Tudod milyenek Kurucz-ek, mindig meg akarjak mondani a tutit... Emlegetik hogy mennyi fiatal tehetsegss jatekos van es ellenuk mennyire nehez lesz Jimmy-nek, stb.
Előzmény: sidespin (9828)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9829
Jajj, mi lesz most Jimmy-vel?:( Kiesik a 32-bol, mindenhol selejteznie kell, lehet hogy nem is latjuk tobbet?
Es szegeny Lee... nehogy mar kiessen!
sidespin Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9828
mér lenne az utolsó vbje??? igaz most alaposan hátracsúszott, de azért nem a világ.
Előzmény: ks196 (9827)
ks196 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9827
ahh hogy mik vannak itt....
A kozonseg - persze nem meglepoen - annyira szurkol Jimmynek, meg Kurucz-ek is gyakorlatilag imadkoznak Gray minden lokesenel hogy ne menjen be. Kozben persze temetik Jimmy-t hogy mar ez az utolso vb-je, meg hogy mar nem erdemes odaallni a selejtezokbe jovore stb. Ez nem tul szep toluk, meg ha van is benne vmi.
Gray tovabbra is gyenge-kozepes, siman meg lehetne verni csak nem 5szer kellene borzasztoan meglokni egy pirosat egy frameben, hanem mondjuk csak 2szer. Hozzateszem szerencsetlen is, mert kick-jei is akadtak boven a meccs soran.
Kivancsi vagyok mi lesz szunet utan.
sidespin Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9826

már csak 6 kell....zsinórban

Előzmény: sidespin (9825)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!