jajistenem, szegény Szójer! :-DDDD Már annyiszor volt neki mindenféle nemibetegsége, erre most újra megkapta, és pont a Doki diagnosztizálta, ez aztán nem az ő napja volt! :-D Most elképzeltem... :-)
Egyébként ha hiszed, ha nem, már nekem is eszembe jutott, hogy ezt a 2 karaktert össze kéne ugrasztani, és megnézni, hogyan szívatják szét egymást, sőt még más hasonló beszólogatós, ultraszkeptikus, ugyanakkor imádnivaó karaktereket is belekevernék a bulba. Egyszer lehet, hogy megcsinálom, sőt, most hogy már itt is van hozzá a terep, főleg! YES!!!! :-)
Nem tudom, hogy ki az, még sosem hallottam, és nem is ismerős:) én sem írtam be a mel gibson fórumba, hogy mit keres ebben a témában, meg máshová sem, engem is hagyjanak békében:)
Szerintem jó lett, a Doktor stílusa megfelelően szikár és lenyűgöző :DD Szegény Mrs Justice, legalább adhattál volna neki egy esélyt :) Amúgy az Európa is valóban itt van, de még nem szólt senki, hogy ne legyen itt. Fő, hogy mozog a dolog. Amúgy kicsoda Dr Benjamin Jsutice? Az egy sorozat szereplője, ugye?
Pedig én és Házdoki messze állunk egymástól... de azért Loszttéren még otthon vagyok.
Hmm, kíváncsi vagyok, mikor akad ki valaki a nagyágyúkra, mert az aztán pláne bésorolhatatlan. Már fél éve a sci-fi & fantasy részleg legjobban pörgő topikja vagyunk, de szájenszfiksön és társai csak akkor fordulnak elő, ha a néhány helyi sf-imádó banya belelendül az Asimovozásba meg a Dűnézésbe.
egyébként meg a csillagászatos topicocnak meg még sok másnak sem lenne keresnivalója itten, azokkal mégse kötözködik senki:)
élni és élni hagyni alapon, ha nem érdekel a doki, akkor ne gyere ide, és kész. egyébként meg fújd be a moderátoroknak, hogy nyitottunk egy filmes fanfic topicot a fantasyben, és legyél elégedett magaddal:P
Sawyer: Micsoda egy hisztis #*@><@&##*! House: Én hiába mondom mindenkinek, hogy nőkkel nem éri meg kezdni. Legtöbben csak az öregek otthonában döbbennek rá, hogy elpazarolták az életüket. S: Doki, meg tud gyógyítani? H: (szélesen vigyorog) Hogyne tudnám. Legvégső esetben pedig majd hívjuk a Time Lord-ot.
Sawyer és Kate egyszerre: Tudok rólad! (kis csend) Kitol? Sawyer: Jack? Kate: És te honnan? Sawyer: Szóval Jack. Kate: Igen, Jack. Sawyer: Soha többet nem akarlak látni! Kate: Én sem téged! (elrohan)
House: Na megvan a vizsgálat eredménye. Neked is? Foreman: Igen. H: Akkor egyszerre mondjuk ki. F: Terhes. H: (ugyanakkor) Tripper. Egyszerre: Micsoda??? H: A csajjal te beszélsz.
Foreman: Mi a panasza? Kate: Nem tudom. Olyan furcsán érzem magam. Mi a baja Jamesnek? F: Még nem tudjuk, a kolléga most vizsgálja. K: De ugye nem fertőző? F: Ezt sajnos még nem tudom megmondani. K: (elovesz egy mobiltelefont, tárcsáz) Szia Jack, Kate vagyok! Figyelj, az a problémám, hogy... nem tudja folytatni, mert House doki elcsörtet mellette, és kikapja a kezébol a telefont. H: Mit képzel magáról? Ez nem lóversenypálya! Csak nem fogadást akart kötni arra, hogy melyik páciens hal meg ma elsoként? Kate furán bámul, szóhoz sem jut.
H: Mi a panasza? Sawyer: ...fáj.... H: Konkrétabban ha kérhetném, ez itt nem barkóba. Sawyer: ... nagyon fáj... H: Én is vicces fiúnak tartom magam. Kettonk között az a különbség, hogy nekem nincsenek
önértékelési problémáim. Sawyer: (felemelkedik az ágyról és elkapja House doki köpenyét a nyakánál) kussoljon doki! H: Na így mindjárt más!
Foreman: Új betegek érkeztek. Megnézed oket, vagy vegyem át én? House: Mi ez a többesszám? Csak nem skizofrén az illeto? F: Egy pasas meg egy csaj. A fickó elég ramatyul van, a nő nem néz ki betegnek, de aggódik, mert nem érzi jól magát, és fél, hogy ő is elkapta a betegséget. H: Enyém a fickó, tiéd a csaj. F: Azt hittem a pipikre buksz. H: De nem a hipohonder libákra.