Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Magyar papiron Sport van rajairva (mivel nem vagyok bennfentes ugyibar mas nem lehet, ha a fejem tetejere allok sem) Itten belgafoldon meg azt csinalok vele amit akarok, csak rejtve, megtoltve nem ildomos viselnem.
Fegyverbuzulas celjabol :) Mint az osszes tobbi. Sportcelra van pontosabb gep is, onvedekezni meg ugyis azt hasznalja az ember ami a leginkabb kezeugyeben van.
Kijön a maradékból vagy öt darab, kell biztos a Mikének is, de legfeljebb bemegyek a rádiós haverokhoz és válogatok roncsantennát, mert a zöme 2-3-4 mm -es csőből van összerakva.
Mérd meg te is a lukat, kiafenetudja nem változtatgatták-e a méretet egy tipuson belül is.
Bár a legszebb luk ez, a maga 17,5 mm-ével, koromnál fogva beleértve a többi lukat is.
Gvass ; Ne bosszants az élessel, most láttam egy hatástalanított gyűjteményt, géppuska, dobtáras, vadászpuskák, vagy 40 pisztoly és revkó, különlegességekkel, egyben eladó egy milkóért. Az ismerős ott dolgozott, ahol hatástalanították ezeket, mindről papír van, tiszta lelkibeteg vagyok. Berendeznék egy szobát belőle, beülnék a közepére és elkezdeném ganyézni őket. Mire a végére érnék, kezdhetném előlről, mint az Országházat csinálják.
Ja, és régi tipusú hatástalanítás, nem összebarmolt.
Ne haragudj... Azert remelem az igereted mar megszegted :) CSinaltam meg aznap kepet, csak azota nem neteltem. A kep viszont edesanyam fotomasinajan van (otthon meg nem volt USB kabel) ugyhogy majd elmaileli nekem varhatoan meg a nap folyaman. Holnapra fent lesz a kep, ha rajtam mulik. Ha rajta, akkor nemtudom :)
És hogyan kell peremezni? Vagy, ha esetleg van egy csöpp szabad időd, megkérhetnélek, hogy 4 db ilyen szűkítőt készíts részemre? Jutányos díjazás fejében, of course, mondjuk, egy doboz CS v. pepper patron választásod szerint. (Én béna vagyok ilyesmihez, de igyekszem más idejét és munkáját megbecsülni)
A múltkor rossz méretet írtam, csak saccoltam a GRP gyári szűkítőjét, és próbálgatással kerestem bele csövet. Az enyém GRP-9, és már gyárilag is 3,5 mm a szűkítése.
A lejárt CS-sekkel is ment, átlag minden ötödik hüvelyt csípte meg a szán gyenge kivetés miatt. Olyan csőszegecs kell bele, ami kívül 3,5 , belül 3 mm-es, a hossza 8 mm. Miután ilyet elég nehéz találni, én antennaroncsok között turkálva találtam ilyen rézcsövet, amit kiperemeztem. Lövések után ( mivel a belseje szűk 3-as ) 3-as menetfúró III. vágásával kihúzható, behelyezéshez is ez a jó. Ha sokáig nem húzod ki, begyógyul a helyére. Ebben az esetben egy hosszabbított 3,5-ös fúróval kifúrható. ( Ilyenkor a kakas már útban van .)
A peremezés magassága mindegy, a töltény szája fekszik fel a furat vállán, alatta bőven van hely. A 3,5-ös szűkítőrész hossza cca. 10 mm, a betétcsövecske lehet hosszabb is, de a 10 mm-t ne haladja meg, mert a túloldalt kilógó részre rakódó égéstermék megnehezíti a kihúzást.
Ez egy 4-es csőszegecs, de ugyanígy néz ki a benne levő 3,5-ös is.
Az a töltény, ami így sem OK, az már csak forgóval működne, ha K lenne.
Nah, a CZ75 Kromolas mar megtortent :) Kiralysagos lett. Majd dobok fel kepet. A GRP-re azt mondtam nem surgos, az meg nincs meg. Ja, CZ eseten az elsutoszerkezet alkatreszei is kemenyitve lettek :) Ugyis errol almodoztam regota, heh.