Keresés

Részletes keresés

wildman Creative Commons License 2000.03.13 0 0 270
Kérdés:

Mármost Odo megfertőzte a Női Alakváltót az alakváltó vírussal. Eddig OK. DE! Hogy van az, hogy az alakváltók a Nagy Egyesülésben is megfertőződtek ? Mikor volt a Női Alkváltónak kapcsolata velük ? A Féreglyukon keresztül ? De azt a Föderáció ellenőrzi, nem ? Furcsa.

Válaszokat előre is köszönöm.

mrzool Creative Commons License 2000.03.13 0 0 269
Azért Damaron látni lehetett, hogy valamit tenni fog a Dominion ellen, bar ez inkább csak a 7. évadban derült ki. Kb. az jutott eszembe, párhuzamot lehetne vonni a mostani Damar és az akkori Kira között, mikor a DS9-t megszállta a Dominion. Mindkettejükben ott volt a vágy a szabadságra, a Dominion iga lerázására.

A ferengi szál is érdekes lett...:)

Látom más is észrevette a fogamzásgátlás Trek módra jelenséget. Érdekes! Bár ki tudja mi lesz 400 év múlva.:))

Odo meggyógyitása (akkor ez most SPOILER?:)): Bashir Sloan agyából szerezte meg az infót, aztán a csodaorvos elvégezte a többit. Ez a Bashir gyerek mindenkit meggyógyit... Gondoljatok csak a quickening virusra.

Előzmény: Dob (268)
Dob Creative Commons License 2000.03.13 0 0 268
Dukat eléggé türelmetken volt a Pah szellemekkel kapcsolatban, és saját maga akarta nézegetni a könyveket, de megjárta, mert megvakult. Ekkor Winn kidobta őt, "kolduljon csak", azóta nem volt Dukat :((

Ja igen egy vadonatuj háttérinfóval lettünk gazdagabbak: A fogamzásgátlás a Trek világában :) Ejnye-bejnye Ciszkó.. aki nem védekezik pórul járhat :)

Előzmény: Larel Anorien (267)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.03.12 0 0 267
Valaki elmesélné nekem,mi történt Dukattal?Persze nagy SPOILER-feliratok között.:) Sosem hagytam ki egyetlen részt sem,KIVÉVE PERSZE éppen most,a végén. Azt még láttam,amikor a könyveket tanulmányozták Winnel.A következő részt nem.A másik,amiből kimaradtam,a múlt heti.Hogyan talált ellenszert Bashir? Nagyon hálás lennék!
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 266
Dob

Igen a mester elnyomta a tanítványát. De többször is előfordult, hogy nehezen tudta Dukat megfékezni Damart, vagy rávenni hogy kövesse a parancsát. Ezekre a pillanatokra gondoltam. (amikor olyan sunyin féloldalasan felnézett, azt odaszólt hogy igen uram ...).

Előzmény: Dob (265)
Dob Creative Commons License 2000.03.12 0 0 265
Kösz.. a részekkel kapcsolatban tényleg pontatlna voltam..
De emlékezz vissza Damar mesterként nézett fel Dukatra.. még akkor is amikor kissé meghasadt szegény. (mármint Dukat)

De Bashirék tényleg sokáig halogatták.. volt vagy 7 év (vagy talán több?)

Előzmény: Törölt nick (264)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 264
Helló Dob

Szerintem Damar nem talpnyaló volt, mindig is volt benne egy nagy büszkeség, és szerintem nagyon feszítette belülről az, hogy bizonyítani akart. Mindazonáltal kellett neki egy két pofon, hogy tisztán lásson.
A pontosság kedvéért : ez volt a 174. rész, és már az elsőben találkoztak ...

Előzmény: Dob (263)
Dob Creative Commons License 2000.03.12 0 0 263
Na uj hét volt.. most nem (csak) a Baywatchot néztem. Pár észrevétel:
-Damarnak jól áll a Lázadás vezére cím, ám elég nagy pálfordulás számára ahhoz képest hogy Dukat talpnyalója volt
-A Ferrengi társadalomban bekövetkezet változások (Adó, támogatások, szociális segélyek stb..) engem is megrémisztenek mint Quarkot.. Az öccse kitűnő Nagus lett.. pont ehhez a hanyatló társadalomhoz való
-Két élet, és majdnam 120 rész kellet hozzá, hogy Dax és Bashir összejöjjenek.. nem semmi.. Bashir végre bevágódott Ezrinél (hamár Jatziánál nem tudott)
-A Háború tébnyleg közeleg
-Ebben a részben sem volt Dukat :(( (a kö9vetkezőben lesz)

A SAT1 tényleg két részben fogja közölni :( legalább tovább tart.

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 262
Sajnos ki kell ábrándítsalak, több helyről is megerősített info (ST Klub, Paramount, stb), hogy a Voyagert folytatják új brigáddal. Legalábbis ez az utolsó hír. Most ez nem zárja ki egyik lehetőséget sem, visszamehetnek az időben, lehet kommandós, meg szappanopera stílusú is. Rick Berman szerint legkorábban 2001 ősszel láthatunk valamit belőle.
Előzmény: Cifu (261)
Cifu Creative Commons License 2000.03.12 0 0 261
Még lentebb olvastam egy értekezletett, ki milyen sorozatott látna szivesen folytatásként, de azt valahogy senki nem vette fel, hogy esetleg nem Föderációs alapból lenne. Mondjuk ST: Klingon Lengends.....
mrzool Creative Commons License 2000.03.11 0 0 260
Akkor le is zarhatjuk a vitat a WYLB 1 ill. 2 reszes mivoltarol. Megneztem a Sat1-nel, es SAJNOS 2 reszben fogjak leadni...:( Hat, ez van:

Star Trek-Online

(Star Trek: Deep Space Nine)
Das, was du zurückläßt, Teil 1

Csak ezt vagtam be, a tobbi info az idopont es egy kis elozetes.

Előzmény: mrzool (256)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.10 0 0 259
Először is azt kéne tisztázni, milyen műsorújság, egyébként nem árt megtekinteni a teletext információját (ha van), esetleg a neten (itt vagy sat1.de), hogy biztos legyél benne.
Előzmény: Oneill (258)
Oneill Creative Commons License 2000.03.10 0 0 258
Annyit tudok, hogy a SAT1 a Baywatchot megint 16 órától adja, bár a műsorújságok következetesen 15-re jelzik. Tehát szerintem maradjatok rajta 15 óra után, és akkor nem ér meglepetés, mert a következő hetiben már jól van írva.
Előzmény: Dob (255)
Galen Creative Commons License 2000.03.10 0 0 257
Akkor megnyugodtam, ha tényleg nem ferengis rész lesz. Elég zavaró lenne egy komolytalan
résszel megbontani az utóbbi 6-7 részben szépen felépített feszültséget.
Az az érzésem, hogy nem fogom tudni kivárni a jövő hetet és már holnap este megnézem
a WYLB-ot...
Sloan-t pedig szerintem még vissza fogják hozni valahogy!
Előzmény: Nagyoreg (249)
mrzool Creative Commons License 2000.03.09 0 0 256
Egyaltalan nem biztos, hogy dezinfot nyomtal, bar ami sajtohirt olvastam, az alapjan az derult ki, hogy egy resznek szamit a zaroepizod. Ennek ellenere igazad lehet, en sajna nem tudom, hogy hivatalosan 1 v. 2 resz e. Mondjuk nem is ez a lenyeg...:) Hanem az, hogy a Sat 1 adja le egyben...:)) Es persze minel elobb. Aztan a Voyager 5. evad, mar alig varom!!! Kiraly...
Előzmény: Dob (255)
Dob Creative Commons License 2000.03.09 0 0 255
Hát nem is tudom.. lehet hogy megint Baywatch lesz belőle :)
Bocs az esetleges dezinfdormációért..
Előzmény: mrzool (254)
mrzool Creative Commons License 2000.03.09 0 0 254
Dob!

Ebben nem tudom, hogy igazad van-e, amit en lattam, azt is az USA-ban vettek fel, de nem volt kiirva hogy Part 1 v. 2. Persze lehet, hogy az a tv-ado is egybevagta (nem lepne meg...)

Mas: azert remelem, ma mar kedveled a Treket...:) Szombaton ki ne hagyd a DS9-t, kivancsi vagyok a velemenyedre!:))

Előzmény: Dob (253)
Dob Creative Commons License 2000.03.09 0 0 253
Amcsiban két részben mutatták be az utsó részt.. ugy is van feltüntetve az episodlistán hogy What you leave behind Part 1 meg What you leave behind part 2 .. nem hiszem hogy egyben lenyomnák. Habár ők tényleg tudják mi az ami leköti a Tévénézőt.. persze ne feledjük, hogy Germániában nagyobb hagyománya van a Startreknek, mint idehaza, 5 éves koromban is ORF-t néztem, ahol Jim Kirk ugabugrált.. (akkoriban nagyon undorodtam a Trektől)
mrzool Creative Commons License 2000.03.09 0 0 252
Én is remélem, hogy nem vágják ketté, ez abszolut nem jellemző a Sat 1-re. Ott tudják, hogy a néző érdekeit kell szem előtt tartaniuk...

Mindenesetre egyet nem ajánlok, hogy a film előtt olvassa el bárki az epizódismertetőt. Én eddig csak azokat olvastam újra, amiket már láttam. Persze a WYLB-ot már láttam, és olvastam is, ezért mindenképp azt ajánlom, előbb a film... Az ismertetők nagyon jók, ne értsen félre senki, csupán más úgy nézni, hogy tudod mi lesz, másrészt elég sok drámai elem nem fog visszajönni.

Előzmény: Nagyoreg (251)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.09 0 0 251
A What you leave behind egy két órás záróepizód. Nem dupla epizód, hanem egy kétórás televízió film. Ezért gondolom, hogy nem vágják ketté, hanem leadják valamelyik este főműsoridőben. Egyebként, aki nem tud németül, az elolvashatja a Replikátoron a teljes magyar nyelvű epizódismertetőt...
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.09 0 0 250
Nagyoreg

Te mint jólinformált áruld már el, a What You Leave Behind dupla rész lesz vagy nem. Csak kiváncsi vagyok.

Előzmény: Nagyoreg (249)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.09 0 0 249
Hello!

Helyesbítenem kell elöző hozzászólásomat, a mostani DS9 rész nem ferengi rész lesz, csupán lesz egy markáns ferengi vonal benne.... (Megy ez a dezinformáció nekem, de nagyon...)

Látom, Mr Brokkolit nem csak én találom jópofa és érdekes karakternek, hanem mások is. Szerintem viszont Barclay nem lehetne tagja a 31-es szekciónak, mivel alapvetően olyan ártalmatlan idealista, mint Doktor Bashir.

Viszont, ami nagyon tetszett, az az volt, hogy Sloan nem habozott öngyilkos lenni, hogy védje a szervezetet és az általa képviselt ideológiát. Az is érdekes volt, hogy Sloanban még bujkált valahol az erkölcsös önmaga...

Szóval jó kis rész volt, de az utolsó két rész sem lesz semmi. Apropó, mikor adja a SAT1 az utolsó rész? Marad szombat délután, vagy berakják Filmfilm premiernek valamelyik estére?

mrzool Creative Commons License 2000.03.08 0 0 248
James!

Elég érdekes fordulatot venne a story a Barclay vonallal. Gondolj bele, esetleg a Voy Conspiracy is értelmet kapna (bár még mindig nem láttam, suxx, de amit tudok róla, annak alapján nem nagy durranás), legalábbis folytatni lehetne. Tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a köv. sorozat témája, várjuk csak ki.:)

Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.08 0 0 247
mrzool

Nem baj, majd az új sorozatban (ha igazak az utolsó pletykák). Lehet hogy találkozunk még Sloan barátunkkal, a végén még kiderül, hogy igazából Barclay is a szekció embere, csak álcázza magát.

Előzmény: mrzool (246)
mrzool Creative Commons License 2000.03.08 0 0 246
James!

Érdekes távlatok nyiltak volna meg, ha a felvetésed - Bashir mint a 31-es szekció embere - megvalósult volna! Nagyon jó storyt lehetett volna csinálni, de ehhez túl későn jött be az ötlet (a 6. évadban). Mint kettős ügynök... Szóval jó lett volna:)

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.08 0 0 245
Én is nagyon birtam Sloan-t, emlékeztet a munkámra (:-)). Amilyen könnyedséggel és eleganciával csinálta. Ha nekem ilyen tanárom lett volna... Bashir állandóan Bondot játszik, aztán mikor megkapja a lehetőséget akkor rögtön szalad árulkodni.
Előzmény: mrzool (243)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.07 0 0 244
Látom, ez a béjvács dolog nagyon megragadta néhány Trek rajongó fantáziáját, úgyhogy írok is Rick Bermannak, hogy a következo Trek sorozat a Risai Életmentok :) címet viselje, és a híres-hírhedt üdülohelyen dolgozó lányok kalandjait mesélje el. Szerintem a siker garantált lenne, és még egy kis sci-fit is csempészhetnénk a történetbe anélkül, hogy az a nagy felsotestek között igazán szembetunne :) (úgyis mindig gond van az intellektuális sci-fikkel).

Milyen az ötletem?

Egyébként vigyázat, most a hétvégén ferrengis rész jön :)......

mrzool Creative Commons License 2000.03.07 0 0 243
Galen!

Asszem' mindenfele spoiler nelkul leirhatom, a listadon van kieso...:(

Egyebkent Sloant markezdtem megkedvelni...:)) Tenyleg kiralyul illet a szinesz a szerephez. Egyebkent nezte vlki tegnap az X-aktakat a Pro 7-en? Kisse deja vu erzesem volt, ahogy Mulder keresi a gyogymodot Scully rakjara. Es az X-aktak volt eob, mint az Exteme Measures..

Előzmény: Galen (242)
Galen Creative Commons License 2000.03.06 0 0 242
Üdv!

A hétvégi DS9-ről:
Már most nagyon hullanak a szereplők..a múlt héten Gowron és Rusot,
most pedig Sloan.. mi lesz itt a Final Chapter-re? Ahogy hallottam, elég kegyetlen lesz
(nehogy valaki spoilerezzen!!!). Az én hullajelöltjeim:
Damar, Dukat, Kai Winn, Jake Sisko (az ő halálukban biztos vagyok)
Odo, Kira :( , Kasidy, Martok (ők is esélyesek)

Nagy kár, hogy Sloan ilyen hamar meghalt, mert borzasztó jó karakter volt (és a színész is
nagyon jól passzolt a szerephez.)

JamesTKirk :
Philip K. Dick rulez!

Dob Creative Commons License 2000.03.06 0 0 241
Azthiszem a BayWatch sokkal jobb mint a DS9 .. a karakterek kidolgozotabbak (testre főleg), a női szereplők helyesebbek, és a történetek is nagyon reálisabbak.. ezentúl inkáb az nézem..

A neten elolvastam mi volt benne.. meg egy barátom kiselőadást tartott belőle..

Előzmény: Törölt nick (240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!