Vasárnap megyek egy hétre Balcsizni, és valami kattog, ütődik a kocsi alján.... halálra idegesít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak megemlítem,hogy fékbetét,1-2 kapcsoló még mindig nálam van többek között.... Gyere te is,ha sikerülne a tali-bár felőlem máshol is lehet,csak az időpont legyen jó és akkor odaadhatom....
4 éve lehettem ott regelve,de egy otthoni vinyó csere utan minden elveszett.... Emlékezni ,csak arra emlékszem-mivel 1 problémával kapcsolatosan érdeklődtem,hogy segítőkészek.....és akkor abban a pillanatban nem mindenkinek "éppen" vekije volt.....
Regelnék ismét,de ahogy írod nekem a távolság jelen pillanat betesz.... :-(
Vigyázz! Egyelőre a két csapat nem közös. Akik itt vannak a fórumon nem feltétlenül tagjai a Vectra B Klubnak. A klub átlag havonta egyszer tart Budapesti minitalikat, amire a Budapesti és környéki tagok jönnek. Azok valóban minitalik. 1-2 órás összeröffenések.
Az itteni társaság legtöbb törzstagja nem Budapesti. Sőt. Elég sokan messze laknak Budapesttől. Ezért elég nehézkes Budapesti minitalit összehozni.
A két társaság nincs szoros összefüggésben egymással és csak néhányan vagyunk jelen mind2 "fórumon". Talán lehet azt mondani, hogy Én vagyok az egyetlen, aki napi szinten mind2 helyen aktív.