Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.20 0 0 283
!!! SPOILER !!!
Dob

Én pedig pont forditva gondoltam, hogy Dukat vagy elveszi a könyvet, vagy belöki...
Hát nem mondom, drukkoltam ....

Előzmény: Dob (282)
Dob Creative Commons License 2000.03.20 0 0 282
Hétvégi nagy dilemma volt. A DS9-t és a B5-öt egy időben adták, ráadásul csak egy videom van otthon, de a Startreket vettem fel..
Nem akarok nagyon előrevetíteni dolgokat, de ez tényleg elég sokszálú törénet volt (bárint a DS9)
Sírógörcsök futottak át rajtam amiokor a Cardassiai ellenállás karizmatikus vbezetője meghalt. :( ám kicsit íróniával töltött el, amikor Kira a lázadók élén menti meg a régóta gyűlölt népet.
Mila ki is volt? Garak volt nője, vagy anyósa, nagynénje? Arrol a részről lemaradtam.

Az űrjelnetek megint elég jok voltak (na jo igen jók), sokkal joban tetszik mintg amit a B5-ben adnak, ezeken annyira nem látszik, hogy ámítógéppel vannak csinálva.
Amikor Dukat (a hősöm), és Winn ott áltak a szakadék peremén, már vártam mikor löki be a szakadékba az álnok papnő, a hős kardassziait.
Tényleg nem akarok Spoilerezni.

Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.19 0 0 281
Helloka!

Nekem ezzel a Seska+kezon történetszállal az volt a bajom, hogy túl sokáig húzták. Már rég el kellett volna hagyniuk a kezon szektort, amikor még mindig visszarángatták oket oda...

Az ilyen kihalós részekkel az a baj, hogy mindenki tudja, a szereplok valahogyan föltámadnak az epizód végére, ugyhogy oda az izgalom. Másrész semmi hitele annak, ha valaki meghal...

A What you leave behind igencsak jóra sikeredett, eddig volt benne minden ami kell (szerelem, akció, önfeláldozás, ármány...). Viszont az abszolút kedvenc pillanatom az volt, amikor a végn mutatták a Cardassia Prime-ot védo dominion és breen eroket... Impresszív...

Előzmény: mrzool (280)
mrzool Creative Commons License 2000.03.18 0 0 280
Ha mar szoba kerult a Voyager: a heten volt a Deadlock. Nos, ez volt az elso resz, ahol 'megsemmisul a hajo vagy kinyirjuk a fel legenyseget' elv ervenyesul. Gondolom, sok anti-Voyager-es orommel latta, ahogy meghal Kim, Kes, Tom, Tuvok, jaj, ki ne hagyjak valakit...:))) Hoppa, a vegen meg a masolat Janeway + Chakotay is igyjarnak.:) Szoval itt egy tema: kinek mi a velemenye az ilyen reszekrol? Mert lesz meg ilyen, sot...:)

Egyebkent volt, aki a Voyagerben nem talalt 'folytatodo esemenyszalat'. Nos, akkor nezzuk az elso ket evadot: a kazonok es Seska szinte fo tema, amibe meg Paris-t is beleszottek tobb reszen keresztul. Jo, nem er fel egy Dominion-haboru storyval, de ez is vlmi.:)

Előzmény: mrzool (279)
mrzool Creative Commons License 2000.03.18 0 0 279
Wildman!

Ertesuleseid Kes visszatereserol igazak, epp most toltom le az exclusive kepeket a www.mediatrek.com-rol. Az elobbi cimet egyebkent ajanlom mindenkinek!

Epp most ert veget a DS9: WYLB-1, es hiaba lattam mar ketszer, KIRALY...:)) Most inkabb nem irok semmit, hatha vlki csak kesobb nezi meg. Mellesleg varom Dob hozzaszolasat is...:)))

Előzmény: wildman (277)
Galen Creative Commons License 2000.03.17 0 0 278
A királyi magyar televízióban éppen egy ír film megy, a főszereplőt pedig nem más, mint
nagy kedvencünk, Colm Meaney játssza. :)
wildman Creative Commons License 2000.03.17 0 0 277
Válaszokat köszi.
Nem láttam a 4. szezon utolsó részeit, ezek kimaradtak az életemből.(Nehéz egy napi sorozatot figyelni, miközben az ember suliba jár. . .)
Más. < Szpolyler !>
Kémeim a Delta Kvadránsból jelentik, hogy Kes vendéxereplőként visszatér a Voyagerre. Állítólag távolléte alatt átesett egy tanfolyamon , amin átképezték gonosz szereplővé. . .
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.17 0 0 276
Helloka!

Jelenleg meg nagyjabol 26 ora valaszt el minket a DS9 utolso reszetol... En nem vagyok hive ennek a darabolt leadasnak, de legalabb vegre lathatom...

Milyen a VOY 5. eadja? Van esetleg valaki, aki mar latta az egeszet? En csak 3 epizodot lattam, azok tetszettek...

Allitolag a het vegen mar lesz B5 az RTL Klubon :). Termeszetesen 15 orakor kezdik... :(

Dob Creative Commons License 2000.03.17 0 0 275
Én még speciel nem találkoztam ezekkel az elnevezésekkel. De ha le van írva akkor biztos van.
Előzmény: weirdo (274)
weirdo Creative Commons License 2000.03.15 0 0 274
Sziasztok!
Egy kis nosztalgia, most olvasom újra a DS9 - The search-öt. Találtam benne valamit:

"But everything, everywhere, had to run on a schedule, and even if they called the parts of the day "red", "blue" and "yellow", they would still be morning, noon and night.

Volt a napszakok ilyenforma elnevezéséről valami a filmekben?

Üdv
w

mrzool Creative Commons License 2000.03.14 0 0 273
Nagyöreg: Úgy tudom, az öszes Defiant osztályú hajónak van ablitiv páncélzata, szóval ennek is.

Odo betegségéről: !!! 4. szezon spoiler !!! Ugye a Homefront-ban Odo is elmegy a Földre, ekkor fertőzik meg. Az évadzáró epizódban pedig (The broken link) linkel az egész Nagy Kötelékkel, hiszen akkor itélik el. Szóval minden, akkor az alakváltó-bolygón található változó megfertőződött a kórral.

Előzmény: Nagyoreg (272)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.14 0 0 272
Helloka!

Nem is tudom, szerintem egy kicsit gyenge volt a mostani rész, de azért elég jól fölvezették a nagy finálét... Reszkes világ, mert leszakad az ég... izé az ur a következo részben.

Kérdés: Az új Defiantnek nincs álcázóberendezése. De vajon az abolativ (remélem jól irtam) páncélzat is hiányzik róla?

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 271
wildman
** spoiler ds 9 **

Ha figyeltél akkor Bashir elmondta, hogy Odo-t több évvel azelőtt fertőzték meg, amikor vizsgálták. Dukat csak a 6. szezon végén zárta le a féreglyukat, addig bőven volt ideje a szexre...

Előzmény: wildman (270)
wildman Creative Commons License 2000.03.13 0 0 270
Kérdés:

Mármost Odo megfertőzte a Női Alakváltót az alakváltó vírussal. Eddig OK. DE! Hogy van az, hogy az alakváltók a Nagy Egyesülésben is megfertőződtek ? Mikor volt a Női Alkváltónak kapcsolata velük ? A Féreglyukon keresztül ? De azt a Föderáció ellenőrzi, nem ? Furcsa.

Válaszokat előre is köszönöm.

mrzool Creative Commons License 2000.03.13 0 0 269
Azért Damaron látni lehetett, hogy valamit tenni fog a Dominion ellen, bar ez inkább csak a 7. évadban derült ki. Kb. az jutott eszembe, párhuzamot lehetne vonni a mostani Damar és az akkori Kira között, mikor a DS9-t megszállta a Dominion. Mindkettejükben ott volt a vágy a szabadságra, a Dominion iga lerázására.

A ferengi szál is érdekes lett...:)

Látom más is észrevette a fogamzásgátlás Trek módra jelenséget. Érdekes! Bár ki tudja mi lesz 400 év múlva.:))

Odo meggyógyitása (akkor ez most SPOILER?:)): Bashir Sloan agyából szerezte meg az infót, aztán a csodaorvos elvégezte a többit. Ez a Bashir gyerek mindenkit meggyógyit... Gondoljatok csak a quickening virusra.

Előzmény: Dob (268)
Dob Creative Commons License 2000.03.13 0 0 268
Dukat eléggé türelmetken volt a Pah szellemekkel kapcsolatban, és saját maga akarta nézegetni a könyveket, de megjárta, mert megvakult. Ekkor Winn kidobta őt, "kolduljon csak", azóta nem volt Dukat :((

Ja igen egy vadonatuj háttérinfóval lettünk gazdagabbak: A fogamzásgátlás a Trek világában :) Ejnye-bejnye Ciszkó.. aki nem védekezik pórul járhat :)

Előzmény: Larel Anorien (267)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.03.12 0 0 267
Valaki elmesélné nekem,mi történt Dukattal?Persze nagy SPOILER-feliratok között.:) Sosem hagytam ki egyetlen részt sem,KIVÉVE PERSZE éppen most,a végén. Azt még láttam,amikor a könyveket tanulmányozták Winnel.A következő részt nem.A másik,amiből kimaradtam,a múlt heti.Hogyan talált ellenszert Bashir? Nagyon hálás lennék!
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 266
Dob

Igen a mester elnyomta a tanítványát. De többször is előfordult, hogy nehezen tudta Dukat megfékezni Damart, vagy rávenni hogy kövesse a parancsát. Ezekre a pillanatokra gondoltam. (amikor olyan sunyin féloldalasan felnézett, azt odaszólt hogy igen uram ...).

Előzmény: Dob (265)
Dob Creative Commons License 2000.03.12 0 0 265
Kösz.. a részekkel kapcsolatban tényleg pontatlna voltam..
De emlékezz vissza Damar mesterként nézett fel Dukatra.. még akkor is amikor kissé meghasadt szegény. (mármint Dukat)

De Bashirék tényleg sokáig halogatták.. volt vagy 7 év (vagy talán több?)

Előzmény: Törölt nick (264)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 264
Helló Dob

Szerintem Damar nem talpnyaló volt, mindig is volt benne egy nagy büszkeség, és szerintem nagyon feszítette belülről az, hogy bizonyítani akart. Mindazonáltal kellett neki egy két pofon, hogy tisztán lásson.
A pontosság kedvéért : ez volt a 174. rész, és már az elsőben találkoztak ...

Előzmény: Dob (263)
Dob Creative Commons License 2000.03.12 0 0 263
Na uj hét volt.. most nem (csak) a Baywatchot néztem. Pár észrevétel:
-Damarnak jól áll a Lázadás vezére cím, ám elég nagy pálfordulás számára ahhoz képest hogy Dukat talpnyalója volt
-A Ferrengi társadalomban bekövetkezet változások (Adó, támogatások, szociális segélyek stb..) engem is megrémisztenek mint Quarkot.. Az öccse kitűnő Nagus lett.. pont ehhez a hanyatló társadalomhoz való
-Két élet, és majdnam 120 rész kellet hozzá, hogy Dax és Bashir összejöjjenek.. nem semmi.. Bashir végre bevágódott Ezrinél (hamár Jatziánál nem tudott)
-A Háború tébnyleg közeleg
-Ebben a részben sem volt Dukat :(( (a kö9vetkezőben lesz)

A SAT1 tényleg két részben fogja közölni :( legalább tovább tart.

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 262
Sajnos ki kell ábrándítsalak, több helyről is megerősített info (ST Klub, Paramount, stb), hogy a Voyagert folytatják új brigáddal. Legalábbis ez az utolsó hír. Most ez nem zárja ki egyik lehetőséget sem, visszamehetnek az időben, lehet kommandós, meg szappanopera stílusú is. Rick Berman szerint legkorábban 2001 ősszel láthatunk valamit belőle.
Előzmény: Cifu (261)
Cifu Creative Commons License 2000.03.12 0 0 261
Még lentebb olvastam egy értekezletett, ki milyen sorozatott látna szivesen folytatásként, de azt valahogy senki nem vette fel, hogy esetleg nem Föderációs alapból lenne. Mondjuk ST: Klingon Lengends.....
mrzool Creative Commons License 2000.03.11 0 0 260
Akkor le is zarhatjuk a vitat a WYLB 1 ill. 2 reszes mivoltarol. Megneztem a Sat1-nel, es SAJNOS 2 reszben fogjak leadni...:( Hat, ez van:

Star Trek-Online

(Star Trek: Deep Space Nine)
Das, was du zurückläßt, Teil 1

Csak ezt vagtam be, a tobbi info az idopont es egy kis elozetes.

Előzmény: mrzool (256)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.10 0 0 259
Először is azt kéne tisztázni, milyen műsorújság, egyébként nem árt megtekinteni a teletext információját (ha van), esetleg a neten (itt vagy sat1.de), hogy biztos legyél benne.
Előzmény: Oneill (258)
Oneill Creative Commons License 2000.03.10 0 0 258
Annyit tudok, hogy a SAT1 a Baywatchot megint 16 órától adja, bár a műsorújságok következetesen 15-re jelzik. Tehát szerintem maradjatok rajta 15 óra után, és akkor nem ér meglepetés, mert a következő hetiben már jól van írva.
Előzmény: Dob (255)
Galen Creative Commons License 2000.03.10 0 0 257
Akkor megnyugodtam, ha tényleg nem ferengis rész lesz. Elég zavaró lenne egy komolytalan
résszel megbontani az utóbbi 6-7 részben szépen felépített feszültséget.
Az az érzésem, hogy nem fogom tudni kivárni a jövő hetet és már holnap este megnézem
a WYLB-ot...
Sloan-t pedig szerintem még vissza fogják hozni valahogy!
Előzmény: Nagyoreg (249)
mrzool Creative Commons License 2000.03.09 0 0 256
Egyaltalan nem biztos, hogy dezinfot nyomtal, bar ami sajtohirt olvastam, az alapjan az derult ki, hogy egy resznek szamit a zaroepizod. Ennek ellenere igazad lehet, en sajna nem tudom, hogy hivatalosan 1 v. 2 resz e. Mondjuk nem is ez a lenyeg...:) Hanem az, hogy a Sat 1 adja le egyben...:)) Es persze minel elobb. Aztan a Voyager 5. evad, mar alig varom!!! Kiraly...
Előzmény: Dob (255)
Dob Creative Commons License 2000.03.09 0 0 255
Hát nem is tudom.. lehet hogy megint Baywatch lesz belőle :)
Bocs az esetleges dezinfdormációért..
Előzmény: mrzool (254)
mrzool Creative Commons License 2000.03.09 0 0 254
Dob!

Ebben nem tudom, hogy igazad van-e, amit en lattam, azt is az USA-ban vettek fel, de nem volt kiirva hogy Part 1 v. 2. Persze lehet, hogy az a tv-ado is egybevagta (nem lepne meg...)

Mas: azert remelem, ma mar kedveled a Treket...:) Szombaton ki ne hagyd a DS9-t, kivancsi vagyok a velemenyedre!:))

Előzmény: Dob (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!