A magnatec a zold dobozos-az jo olaj.... En az 1000 eves feher dobozos sima castrol-rol beszeltem..... ;-) Azzal mig be nem melegedett a v6 ,igen am csorogtek a hydrotokek....-aztan kapott anno Valvoline Maxlife-ot,es lass csodat megszunt az omega ezen problemaja....
Na, indulok... 1+fél hét. Megállok Sz. Fehérváron, mert vettem egy szerszámkészletet a Coolautoo-tól a vaterán. Megkerestem a számát a neten, felhívtam, és 18 helyett odaadja 17ért. 108 darabos. Majd megnézem, de haver ugyanilyet vett a piacon 24 ért és nagyon jó minőségű. Vaterán nézzétek meg.
Hasonlo volt anno a v6 omival.....-feher castrol 10w40......-a szerelo rajtam rohogott-azt mondta keletiekbe esetleg beletenne..... -ha neked is ez van csereld le valami jobbra.... Ha ez sem segit johet amit mumtaz irt....
Üdv! Köfi hogy aggódsz irántam, de már nincsenek vizsgák. rokonlátogatáson voltam, majd 1 hétig, (mindenféle civilizációtól elzárt kis falucskában), így nagyon lemaradtam mi történt itt. most már naggyából végigolvastam. szörnyű időszak volt, főleg hogy apám kis francia autója szolgált meglepetésekkel. melegen nem indul be. vagy csak hosszas köszörülés után. csodálom hogy nem égettem le az öninditóját. :S
amúgy én elmennék hozzád simán ha ott lenne 1 tali. mi az a röpke five-hundred km :)
Sziasztok!Lenne egy kérdésem,ez a probléma már jópár hónapja van a vectrámnál X20XEV benzines motor van benne és kerepel gyorsításoknál olyan mintha dízel lenne,hidrotőke nem lehet szerintem mert alapjáraton nem csattog csak menet közben kerepel olyan 2500 fordulatig,ez 1-2-3 sebességben csinálja és utánna megszünik.Szerintetek mi lehet a probléma?
Ez így elég komolynak tűnik! Talán a két középső hengernél valamiért hosszabb ideig tart a befecskendezés lehet ezért tudja magát megszívni! Cseréld ki gyertyákat vadi újra hátha az okozza a gondot vagy gyújtásmodul szarakodik de azt tárolna a vezérlő egység annak lenne hibakódja! Vagy nézd meg az AGR szelepet hátha fenn akadt nyitott állásban akkor is bedadog!
júl. 27-től aug. 08-ig a 2-ai vasárnap kivételével (vasárnap pestre kell jönnöm)bármikor jó. Ezért bátorkodtam javasolni a 2 szombat közül valamelyiket.
Szóval, ha bárki arra jár szívesen látjuk, csak annyit kérnék előtte egy nappal egy csörgés (nem biztos, hogy épp otthon ülünk, bár ha otthon leszünk nem hinném, hogy sokat ülnénk... :))) ... ).
Előre is köszönöm a választ!Kb. 2 hete hozzá került egy Opel Astra F 16 Ecotec.A tulaj szerint forralta a vizet már régóta,, így le lett véve a hengerfej, tömítés szét volt égve. Hengerfej síkba lett marva, blokk teljesen sík, hengerfej nyomáspróba rendben, szelepek becsiszolva, új hengerfejcsavarok, tomítések.
Indítás után a két középső henger olyan szinten megszívja magát, hogy pár másodperc után a elkezd dadogni, és nem is áll helyre. Gyertyakábelek, befecskendező fúvókák átcserélve, de akkor is ugyanezt produkálja. Rádugva az OBD2 dignosztika nem mutat semmit, viszont a gép akkor sem jó.