Miért te már tudod a pontos órarendet?? Fenn van valahol a neten? Én egyedül a Szeged elleni hazai meccsünkről tudom, hogy péntek este lesz, azt is a Szeged FC topikból.
Örülnék neki, ha rendszeresek lennének a péntek esti meccsek, mert akkor nem kellene lemaradni, vagy rohanni a kosármeccsre. De lehetnének vasárnap is.
Jó a banner!!!
Ja és Sallói ma ügyesen átigazolt a Vasasba:-))
A létszám emelésének én is legfeljebb a Rákóczi érdekei miatt örülök, de amúgy nagy ballépésnek tartom. A magam részéről 20 proficsapatot bőven elégnek tartanék, ezek játszhatnának két osztályban, és akkor még a másodosztálynak is lehetne valami presztízse. Nade hagyjuk is ezt, ne keressünk ott értelmet, ahol eddig se volt.
Az tény, hogy nem vagyunk előnytelen helyzetben, hiszen egyrészt a negyedik helyről indulunk, ami ugye egyenes feljutó hellyé változott, másrészt tavasszal tízszer játszunk otthon és csak hétszer idegenben, márpedig a hazai mérlegünk a Pápa elleni meccs sikeres megóvásával százszázalékos ebben az idényben, úgyhogy van okunk bizakodni abban, hogy megőrizhetjük a pozíciónkat. Az anyagiakkal nem tudom, mi a helyzet, de a Balaton FC-nél egész biztosan jobban állunk e téren, márpedig ha ők bírják (igaz, Sallóit rendkívül ügyes menedzsernek tartom, amit a mi vezetőinkről nem mondhatnék el), akkor nekünk is bírnunk kéne az élvonalat! Sztárjaink nincsenek, sztárgázsikat tehát nem kell fizetnünk, ez mindenképp előnyös ebben a világban. Az év elején elég pesszimista voltam (a 10-14. helyre vártam a csapatot), most jóval derűlátóbb lettem, de megvárom az első tavaszi fordulók eredményét, mielőtt konkrét helyezésről álmodoznék!
Talán találkozhatnánk is hamarosan, a Honvéd elleni meccsünket már beírtam a naptáramba!
Ezt a kavarást már nem is lehet követni, hogy melyik évben akkor hány csapat is lesz... másrészt én örülök a létszámemelésnek. Legfőképp a Rákóczi miatt. Ugyanakkor az is biztos, hogy a színvonal nem fog emelkedni emiatt...
Mit szóltok hozzá, hogy most már szinte biztosan felemelik az NB1-et 16-ra?
Én alapból ellenzem azt az esztelen kapkodást ami megy a ligában, de azért a Rákóczi esélyei miatt örülök neki. Ha megtartjuk a jelenlegi helyezést akkor jövőre NB1!
Holnap 14 órakor edzőmeccs Nagyatádon.
Na, akkor ez gyorsan eldőlt, mert jómagam az 1-esre vagy a 4-esre gondoltam, a másik kettőt inkább csak a változatosság kedvéért csináltam. Akkor az 1-est küldöm Wágner úrnak, aki remélhetőleg hamarosan felteszi.
Hú, tényleg jó mindegyik, király, hogy végre nekünk is lesz bannerünk!!! Ígérem jövök is gyakrabban a jövőben. Nekem a hármas kivételével tényleg mindegyik nagyon bejön (leginkább a zöld alap miatt).
Na, az asszony most mondja, hogy neki ez egyes tetszik a legjobban:-) Akkor legyen az egyes.
kaposvari és Lecso11, válasszátok ki a legjobban tetszőt, vagy ha egyik sem tetszik, akkor csináljatok jobbat! Ha egy hétig nem mondtok semmit, akkor elküldöm a szerintem legjobbat a modiknak!
Lenyomtuk a Videotont is. Igaz, hét elején kikaptunk a Kaposvölgyétől. Csináltam négy bannert, majd felteszem ide véleményezésre, csak momentán nincs weboldalam, így megpróbálom ideiglenesen másnál elhelyezni.
Mondjuk sok mindent nem lehet levonni az ilyen szezon közti edzőmeccsekből, de azért csak jó leírni, hogy két napon belül két NB I-es csapatot nyomtunk le. Prukner Laci klassz munkát végez, ebből még jó dolgok sülhetnek ki tavaszra!
A tegnapi győri edzőmeccs összeállítása alapján úgy tűnik, hogy Vizdár (azt hiszem, Nagyatádról hoztuk) a játékosunk lesz, emellett a csatársorban játszott egy bizonyos Csirics, aki lehet, hogy csak nekem új.
Horváth Zoli átigazolt a Nagyberkibe, Jovánczai pedig újra Belgiumban van próbajátékon, de ezúttal az első osztályú Germinal Beerschot-nál. Jó menedzsere lehet.
Tegnap 2-2-t játszottunk a Kaposvölgyével felkészülési mérkőzésen (az utolsó percekben egyenlítettünk). Úgy láttam, van pár új játékosjelölt a csapatnál, de valószínűleg nem mi okozzuk majd az átigazolási szezon szenzációját.
Voltam ma Pécsett, ezzel kapcsolatban pár gondolat. Először is furcsállottam, hogy messze nem volt teltház. Nekünk elég szerencsétlen módon a PMFC elleni volt az első meccs. Teljesen egyenrangúan játszottunk, az utolsó percben kaptuk a vesztes gólt. A BKV-t simán vertük, rettentő gyenge volt ma a közlekedési csapat. A siófokiak elleni meccs volt a nap legjobbja, amellett, hogy a bírók sajnos engedték a balatoniak alattomos, durva játékát. Balajcza Szabi viszont zseniálisan védett.
Ja és azt is megérük, hogy a pécsiek nekünk szurkoltak.
Ebből szerintem még nem kell a nagypályás szezonra vonatkozó következtetéseket levonni.
Hajrá Rákóczi!
A teremtornára nem igazán tudok rákattanni. Ráadásul, ha kiesünk, és a Fradi sem jut döntőbe, akkor január 31-én megnézhetnék itt Pesten egy Fradi-Rákóczi edzőmeccset. (Na jó, ez csak vicc volt, nyerjük meg a teremtornát, hátha adnak hozzá egy kis zsét!)
Vasárnap egyébként megkezdődik a Teremfoci bajnokság is Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban (úgy hallani erősen fogyóban vannak a jegyek).
A házigazdák mellett a Siófok és a BKV lesz az ellenfél.
KAPOSVÁR. Huszonnégy játékossal – közte 17 saját nevelésű labdarúgóval – kezdte meg felkészülését a NABI Kaposvári Rákóczi FC. A sérülése miatt csaknem egy éve pihenő Kovácsevics Róbert óvatosan, de már tréningezhet. Az őszi keretből egyedül Dávid Zoltán távozott, a debreceni labdarúgónak lejárt a kölcsönadási ideje, és visszatért a DVSC-hez. Igaz, van még egy érzékeny vesztesége a Rákóczinak, a válogatottnál is dolgozó masszőr, Váczi László ugyanis Győrbe, az ETO-hoz tette át székhelyét. Utódja a 36 éves Barna László lesz; a Rákóczi saját nevelésű labdarúgója, aki Kaposváron és Siófokon több mint félszáz élvonalbeli mérkőzésen szerepelt, ősz végi sérülése után végleg visszavonult, és a jövőben gyúróként és pályaedzőként segíti Prukner László edző munkáját. Ami az erősítéseket illeti, a vezetők egyelőre csak annyit árultak el, hogy olyan játékosokkal vették fel a kapcsolatot, akik kötődnek a klubhoz. A városban elsősorban a nyáron távozott NB I B-s gólkirály Rajczi Péter, valamint a ferencvárosi Károlyi Sándor nevét emlegetik.
Hát valóban azon a meccsen nem érdemeltük meg a 3 pontot, de hát így alakult.
Ez a 4. hely is azt hiszem egy kicsit "túlzott", és remélem a csapat is így gondolja, senki nem "száll el" miatta.
Jó lenne télen erősíteni, mondjuk csatárposzton...
Egyelőre miénk a három pont (és a negyedik hely). Mondjuk kirobbanó örömet nem tudok érezni miatta, de a folytatáshoz tagadhatatlanul jól jött a dolog.
Már írtam, hogy azon a meccsen a Pápa nem érdemelt győzelmet, de sajnos mi sem! A zöld asztalnál megszerzett három pontoknak pedig nem örülök. Inkább játsszák újra!
Egyébként ahhoz képest, ahogy az év elején vártam, egészében nem teljesített rosszul a csapat. Igaz, hogy volt néhány teljesen érthetetlen kihagyás (vereség Szegeden, Bodajkon és a BKV ellen, döntetlen Hévízen), de néhány nem várt jó eredmény is (győzelem a Vasas ellen, döntetlen Nyíregyen), úgyhogy egészében nem rossz az idény. Más kérdés, hogy a feljutással fölösleges foglalkoznunk!