Faterom kocsija rakoncátlankodik! Tanácsot szeretnék kérni, tapasztalatokat hallani:) Műszeregységen a motor ikon néha világít, néha nem. Ki lett olvasva, a veztengely jeladót hozza fel hibának! Mi a teendő? Elég csak kitisztítani, kábelsarukat megcsiszolni, vagy ez csere!? Köszönöm, üdv, az e34-ről...
Nem rossza az, csak baromi magas. 193 centi magas vagyok, ezért az ülésem teljesen le van engedve, viszont a kezem sem rövid. Szóval, ha kényelmesen rá szeretnék könyökölni, akkor a vállam már szinte a fülemben van.
Azt rudat egy picit fel kell nyomni, addig amíg a csikktartónak a tetején lévő műanyag pöckök át jutnak rajta, utána az egész csikktartó nyomd felfelé egy kicsit és gyengéden ki kell erőszakolni...
értem. akkor a váltóbox marad. a pohártartó+hamutartó kombóval viszont lenne még kérdésem. ha az alján a rúdban akad el, akkor azzal ne csináljak valamit? mondjuk nem lehet azt kihúzni valahogy? vagy esetleg megpróbálhatok beszoritani alája 2 oldalt 1-1 csavarhúzót, vagy valami más lapos dolgot ami picit megemeli az egészet hogy ne akadjon el az a kis rúd, és akkor elvileg simán csak kitudnám húzni a helyéről?
Ahhoz nem kell kivenned, hogy megnézd a szivargyújtót. levetted a burkolatokat, alatta kicsavartad a csavarokat, a pohártartó alján megy egy vékony rúd abba szokott be akadni, egyébként csak ki kell buktatni. A váltóbox meg ugyan az mint a nem könyöklősé, csak a könyöklő az speciális ragasztóval van feltéve és az a szívás azt vissza ragasztani. Az angol váltóbox az nem jó az autódba, csak a könyöklőt tudod felhasználni belőle, én ezért szívtam meg:-(
köfi a tippet. augusztus 3.-án megyek szombathelyre, műszakiztatni a vasat, lehet akkor utána mindjárt elnézek sümegre ezügyben, nincs olyan túl messze.
szevasz! sejtettem hogy a váltóbox is más. köszi hogy megerősitettél ebben! így tán nem lesz akkora szivás. amúgy is le kéne kapnom a váltóboxot, mert nem működik a szivargyújtóm. próbáltam csak szimplán kivenni a pohártartó+hamutartó kombót, amibe ugye bele van integrálva a szivargyújtó is de nem akart kijönni a helyéről (felső része kijött volna, csak ott a pohártartó nyúlik be mélyre, alulról pedig valami tartotta még, és így nem lehetett kiemelni sehogysem), úgy tűnt ki kell venni az egész váltóboxot hogy kijöjjön.
egy könyöklő az ami jóljönne az autóba. de tudod olyan amit gyárilag is raktak a jobb felszereltségűekbe, nemtudom középkonzolt is ki kell-e cserélni hozzá vagy sem, de ha ki kéne az sem baj, csak ne 210ezer forintba kerüljön :-D viszont olcsó hipermarketes könyöklőt messziről elkerülném (amit csak be kell szoritani a 2 ülés közé)
fenébe. de te is szólhattál volna :-D na jó ne vedd ám komolyan, csak poénkodom. majd esetleg körülnézek bontóban, vagy ha esetleg tudnál egyről, akkor szólhatnál :-)
bontóba szerintetek mennyibe kerülhet? nekem jól jönne 1 a hosszú utakra, viszont nem akarok ilyen pár ezer forintosat venni valamelyik hipermarketben amit csak be kell szoritani a 2 ülés közé... az nem tetszik.
eszerint a 0w-s olajok lennének a legjobbak. lehet hogy ki kellene próbálni, elég szépen hangzik hogy mennyivel jobbak a tulajdonságai hideginditáskor. ahogy néztem mondjuk a castrol magnatec 10w-40 viszkozitása 100 fokon 14,3 mm2/s. az Edge 0W-30-é pedig 12,2 mm2/s. ez nem olyan hatalmas különbség. picivel biztos többet enne belőle az ecotec moci, de nem hiszem hogy olyan sokkal többet. ellenben hidegben nagyobb különbség van a 2 olaj között. egyetlen baj hogy árban is nagy különbség van :(
amúgy most közel 1 hétig állt a veki idehaza a garázsban. ezalatt majdnem teljesen meggyógyultak a szegmensek a központi kijelzőjén. beszarás. most már faszán leolvasható az idő is sőt még a dátum is, pedig az már nagyon hiányos volt. :D
Kicsit hosszú, a lényege az hogy az "elvékonyodás" dolog még az ásványi olajak idejéből jön. Egy full szintetikusnál nincs ilyen jelenség.
Viszont télen egy magas (10w..15w) hidegoldali viszkozitással, a mézsűrűségű olajjal sokkal rosszabbat teszel motorodnak, mégha "öregebb" autókról is beszélünk.