Keresés

Részletes keresés

Newcastle37 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 158
Kedves divot!

AZ alapállításoddal egyetértve azért meg kell kérdeznem, hogy a baloldal elsofordulós választási eredménye ugye nem a fantasztikus kampányán múlott? Mert szerintem az majdnem annyira csapnivaló volt most is, mint 4 éve. Ezzel szemben a Fidesz szerintem százszor jobb munkát végzett ezen a téren. De ugye az eredményekbol mégis az látszik, hogy az emberek néha azért kihúzzák a fejüket a homokból és nem vesznek be minden ország bankja meg jó kezekben az ország szlogent!

Előzmény: divot (151)
divot Creative Commons License 2002.04.16 0 0 157
Kedves Póli!

Amit leírsz, azzal tökéletesen egyetértek. Csupán annyi hiányzik az eszmefuttatásodból, hogy a piacgazdaságra és a demokráciára nem véletlenül tértünk át. És már vissza is értünk a Medgyessy-Kovács-Csiha-stb arcokhoz. Hiszen épp az ő áldásos tevékenykedésük sodorta az országot olyan helyzetbe, hogy át kellett térni a piacgazdaságra és a demokráciára. Ha ugyanis még tíz évig kibírta volna a KGST, akkor nem 1990-ben, hanem 2000-ben tartottuk volna az első szabad választást, mert a Medgyessy-Kovács-Csiha-stb arcoknak abban a fene nagy demokratizmusukban eszük ágában sem lett volna csak úgy átadni a hatalmat.

Előzmény: Póli (155)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.16 0 0 156
Nem kéne ezt túldimenzionálni !
Mindannyiunk kedvenc igazi Zsoltikája műtét hatása alatt állt
:-)
Előzmény: miközödhozzá (153)
Póli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 155
"Miért is volt a rendszerváltás? Netalán, hoyg az említett arcok eltűnjenek a közéletből. Akkor meg miért vannak még mindig itt?"

Valszeg nem a Csiha/Medgyessy/Kovács arca miatt volt rendszerváltás, hanem egy kicsit összetettebb, mélyebb folyamat volt...

A célrendszer egyik részét piacgazdaságnak hívják, ahol a magánvállalkozások viszik a prímet, miközben nemcsak az emberek, hanem a tulajdonformák is jogilag egyenlők,
másik részét pedig demokráciának, ahol a szavazók akaratának lényeges szerepe van az állam irányításában, meg abban is, hogy te milyen arcokat látsz...

Előzmény: divot (145)
Newcastle37 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 154
Kedves divot!

Előzmény: divot (151)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.16 0 0 153
Bayer Zsolt a köznek írója, a Magyar Nemzetnek publicistája, a Fidesznek alapító tagja, az életnek nagy ismerője, ki állt a Rózsadomb aljába, körülnézett majd köpött egy nagyot a világ mind a négy égtája felé.

-Hmm, rohadjatok meg ti vízfejű lumpenek! Nem tudjátok nektek mi a jó?
Hiába magyarázom síron túli sóhajok közepette az ATV-n, hogy ami van az jó ami nincs az nem jó?!
Rohadjatok meg lumpenek, vízfejűek, pestiek!
Szégyenkezem miattatok a vezér előtt! Pofámra szárad a bőr árulástok miatt!
Rohadjatok meg, ott ahol vagytok!
Még a lámpavas is sok nektek!
Igaza van a Máriának, a golyó, igen a golyó az mit egy lecsatolt táskából mint a kutyát....azt, ti lumpenvízfejűek.
Mit vétettünk ellenetek, hogy így cserben-sz@rban hagytatok minket?
Hát nem kaptatok Nemzeti Színházat, Uránia Mozit, Erzsébet teret? Gazok! Vízfejű mocsadékok! Lumpenprolik! Pestiek! Rohadjatok meg!

Még egy utolsót káromkodott majd elindult Budafok irányába, de alig tett két lépést megcsúszott és hihetetlenül lassan dőlve - mint egy zsák krumpli - elesett. Esése közben belegurult egy a szokásosnál is nagyobb köpésbe ami csúnya foltot hagyott az ingén.
Bayer Zsolt a köznek írója, a Magyar Nemzet publicistája a Fidesznek alapító tagja az életnek nagy ismerője feltápászkodott majd halkan ennyit mondott: Rohadt pestiek.

Gőgös Gúnár Gedeon II. Creative Commons License 2002.04.16 0 0 152
Ha már a kereskedelmi tv-k fikázása megy sorozatból kifolyólag: Inkább Jóbarátok mint a Századik Csók és rémtársai.
Egyébként a népnemzeti oldalnak nem a Barátok Köztre kéne olléznia (RTL KLub). Végülis az legalább magyar...
divot Creative Commons License 2002.04.16 0 0 151
Kedves Newcastle37!

Nekem nincs kedvenc sorozatom. Ti viszont a homokba dugjátok a fejeteket, ha ebben a fene nagy demokráciában nem látjátok, hogy épp a lényeg sérül. Mert nagyon sokan a szerint szavaznak, hogy a mosóporreklám-szerű kampányok - és ez pártoktól független - közül melyik tetszett a legjobban. Tehát lehet, hogy te hiába mérlegelsz, érvelsz, elmélkedsz a dolgokról négy éven keresztül, mert egy frankó TV-s kampány dönt el mindent. Bayer tulajdonképpen erről beszélt.

Előzmény: Newcastle37 (144)
Foti Creative Commons License 2002.04.16 0 0 150
egy vessző kimaradt.

bayer gerinctelen egyed, bár csigolyái vannak.

Előzmény: Phoenix 5 (135)
Phoenix 5 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 148
Ha jobban belegondolok, a KDNP a Centrumban a szocikat támogatja.
A Miép kiesett a parlamentből, az FKGP leszerepelt,
a Fidesz meg az MDF két párt, akik közös listán indultak.
Ez van.
Előzmény: keletmagyarorszag (114)
divot Creative Commons License 2002.04.16 0 0 147
Kedves gébi!

Lehet, hogy te nem kedveled a Magyar Nemzetet, illetve engem sem, mert ebből a lapból tájékozódom, mindenesetre én nem használok olyan kifejezéseket, hogy ugasson, meg gennyláda. Azért ez nem elhanyagolható különbség kettőnk között.

Előzmény: gébi (142)
Póli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 146
Hi, patexman !

"Elv" társaid nem így látják... (lásd 133-as hozzászólás)

Előzmény: patexman (134)
divot Creative Commons License 2002.04.16 0 0 145
Kedves Gala!

Nem gondolod, hogy a munkanélküliséget, meg az összes gazdasági nyavalyát épp a Medgyessy-Kovács-Csiha-stb nevekkel fémjelzett szocializmusnak nevezett időszaktól örököltük? Ugyanis egyik volt szoci ország sem szárnyal nálunknál jobban. És akkor érdemes föltenni a kérdést: Miért is volt a rendszerváltás? Netalán, hoyg az említett arcok eltűnjenek a közéletből. Akkor meg miért vannak még mindig itt?

Előzmény: GALA (137)
Newcastle37 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 144
És neked melyik sorozat a kedvenced?
De azért én megengedem neked, hogy szavazzál, mert én ilyen rendes vagyok!:)
Előzmény: divot (138)
Koli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 143
patexman,

ha a bayer szoci provokator, akkor miert hagytak ki az ezevi Oscar dijak kiosztasanal?
Neha szoktam ATV-s sajtoklubot nezni. De csak ha rohogni akarok, - ahogy ezek hergelik egymast :-)))

Koli

Előzmény: patexman (134)
gébi Creative Commons License 2002.04.16 0 0 142
Hát aki a Magyar Nemzetből szerzi az információit ne nagyon ugasson. Nem vagyok proli. A baloldalra szavaztam az ilyen gennyláda seggnyalók miatt. Ez a faszkalap bayer 94-ben még hívő balliberális volt, aki rendszeresen írt a 168 órába. De nem baj, ugasson csak. Csak az esélyeinket javítja.
Előzmény: divot (138)
antybounty Creative Commons License 2002.04.16 0 0 141
Mostan az van ám, hogy a lumpenprolik jó eséllyel folyák eldönteni a szavazást. Bayer úr jól lássa, istánlom, merthogy ők azok, akiktuttira semmit sem kaptak a Fidesztől az elmúlt 4 évben. No, meg a lumpenagrárproletárok, akik nagy örömmel értesülhettek a minap, hogy amíg ők nem kapnak egy kanyi hitelt sem, addig a Fideszfijjúg által kisíbolt 12 Állami Gazdaságnak milliárdos hiteleket folyósít az ország bankja.

A Fidesz sikeresen megteremtette a munkás-paraszt hatalmat, legalábbis a választások idejére :-)))

rich.mond Creative Commons License 2002.04.16 0 0 140
Zsótika,ne hallgass a mocskos komcsikra!Mondjad csak,ami a szívedet nyomja,egész a kampánycsendig!!!Alázd meg a szabolcsiakat,baranyát,borsodot,JNSZ-ot,meg Kom-Egom megyét is.Ettől majd észbe kapnak a szemetek!Bizonyára:)))
ui:Szabócsot is kerüld el!Nem prolik,de azért vigyázz velük...
libsi Creative Commons License 2002.04.16 0 0 139
lumpenbayernek meg kötéllacinak a szoci-libsi győzelem után kell küldeni egy köszönőcsokrot sárga kankalinból
Előzmény: drzyx (-)
divot Creative Commons License 2002.04.16 0 0 138
Sajnos, Bayer Zsoltnak teljesen igaza van. Csak azt nem értem, hogy miért kell ezen ennyire fölháborodni. Olvastam a Magyar Nemzet Budapest mellékletében, hogyan is szavaztak az emberek. Egy részük azt se tudta, hogy hol van, azt meg hogy miért és kire ikszel, pláne nem. De ha a demokráciában mindenki egyenértékű, akkor bizony a RTL-Klub és TV2 sorozatzabáló funkcionális analfabétái is el fognak menni szavazni. Bayer jól látja a helyzetet, és ki is meri mondani az igazságot.
GALA Creative Commons License 2002.04.16 0 0 137
Én ismerek olyan pesti , középkorű , diplomás angolul perfekt nőt, aki 1 éve nem tud elhelyezkedni. Dolgoztunk együtt , nem gyenge.
AKKOR MI VAN ITT A MUNKANÉLKÜLISÉGGEL ?
MI VAN BORSODBAN , ÓZDON STB ?
Előzmény: keletmagyarorszag (122)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2002.04.16 0 0 136
De itt keleten se mert lessz balhé....
Előzmény: PRAETORIANUS (132)
Phoenix 5 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 135
Gerinctelen csigolya?

Az mi?

Világosíts fel kérlek, soha nem voltam jó anatómiából.

Előzmény: Foti (126)
patexman Creative Commons License 2002.04.16 0 0 134
Hello, patexman vagyok. 26 éves, -fidesz szavazó. Nem szokitam topicozni, most regisztráltattam magam.

Szerinte Bayer szoci provokátor, nem gondoljátok? Vagy ennyire ostoba? Kövér beszéde után rájöhetett volna, hogy nem jó ilyennekkel dobálózni.

Előzmény: epdm2 (123)
lajhár Creative Commons License 2002.04.16 0 0 133
Bármily hihetetlen, az MSZP-nek és az SZDSZ-nek markánsan elkülönülő tábora van. Csak a Fidesz már ollan messzire távolodott, hogy esetleg onnan már nem is látni... :)))
Amugy ezzel a sok baromsággal végül télleg sikerülni fog megteremteni a "nemzeti egységet". És ez az abszurd humor akkora ünnepe lenne, hogy a Monthy Python zokogna a gyönyörűségtől. :DDD
Előzmény: Phoenix 5 (113)
PRAETORIANUS Creative Commons License 2002.04.16 0 0 132
ZSÓTI!
Ha olvasod!
Gyalog azért ne sétálj pesten!
Na nem aztér mert elvernek, hanem azér ahogy alázni fognak!
GALA Creative Commons License 2002.04.16 0 0 130
A MIÉP , a kisgizdák , a madöf , a beolvadt kdnp és LEGINKÁBB A FIDESZ MEG ÉPP GATYÁT VÁLTANI KÉSZÜL :-))))))
( esetleg elvet, oldalt , ideológiát , Néppártot , bayert...)
Előzmény: Törölt nick (118)
Póli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 129
"A Fidesz, jobbközép kormányként többet adott nekünk (magyaroknak)mint előtte bármely kormány."

Na itt mondtad ki világod lényegét: nálad a kormány ad, te meg kapsz, s ebből áll az ország.

Hát nem ! Az országban vannak dolgozók és vállalkozók, akik befizetnek - nem tisztelet a kivételnek (rajtuk kívül persze még vannak nyugdíjasok, betegek, gyerekek stb.), és van egy kormány, mely MINDANNYIUNK (nemcsak a "magyarok", ahogy megjegyezni érdemesnek találtad, hanem MINDEN magyar szavazóképes állampolgár) akaratából újraelosztja a javak ezen részét, azaz szolgálja a közt.
Nem ad, hanem újraoszt ! Nem isten, nem adományozó, nem altruista, hanem KÖZSZOLGA !

Gyakorold ezeket a mondatokat, ez az a bizonyos "civil kurázsi" lényege...

Előzmény: epdm2 (95)
Nargile Creative Commons License 2002.04.16 0 0 128
Megint megy a jo kis Horthy-rendszerben beidegzodott modszer: buntessuk Budapestet a bunos varost amely voros rongyokba oltozkodott. De ha a fideszt szavaztak volna meg, akkor hirtelen Bayer ur is az "uri", kereszteny szekesfovarosrol kezdene el beszelni. Szerencsere a valasztas eredmenye nem a penteki sajtoklubon, hanem a szavazournakban fog eldolni.
Foti Creative Commons License 2002.04.16 0 0 126
Van jelentősége az "önállóan" szónak?

Van. ugyanis bayer kapcsán beszélhetünk gerinctelen csigolyával rendelkezőkről. Az SZDSZ pedig vette a bátorságot, hogy szembenézzen a saját súlyával (súlytalanságával).

Előzmény: Phoenix 5 (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!