Keresés

Részletes keresés

wildman Creative Commons License 2000.04.07 0 0 375
Üdv!
Kérdés: A Uss Árpád filmhez hogyan lehet hozzáférni ? Képeket, videókat a neten lehet találni ?
mrzool Creative Commons License 2000.04.06 0 0 374
Ha már Jeri Ryan képeket keres valaki, ajánlom a www.jerilynn.com cimet. Tele van friss infókkal + képek, életrajz, etc... Jó kis site.:)
Előzmény: Dob (373)
Dob Creative Commons License 2000.04.05 0 0 373
Kicsit pangás van. Nézegettem a következő Voyager részek tartalmát (önspoiler) na sebaj, itt egy jo ki kép
7OF9 harci dresszben kár hogy soká lesz ez a rész.. este találtam még egy rakat Jeri Ryan képet.. nem rosz , még implantok nélkül sem.
Dob Creative Commons License 2000.04.04 0 0 372
A legujabb meg soksok réigi film trailerjét le lehet tölteni onnan. http://www.reelusa.com/
Van benne egy jelenet amikor Wolverine megmutatja a karpengéit..
Előzmény: Wolverine (371)
Wolverine Creative Commons License 2000.04.04 0 0 371
Ezt a trailert hol láttad? Mer' engem érdekelne a névadóm :-)
Előzmény: Dob (368)
wildman Creative Commons License 2000.04.04 0 0 370
Emberek ! Meg Klingonok is.

M1 Április 10. 20:00

Earth : The Final Conflict ( A Bolygó neve :Föld )

Szeretjük a királyi TV-t.

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 369
Dob

Mi az, megint béjvaccsot néztél :))))?

mrzool
Meditációs párbeszéd is nagyon jó volt. Egyre szimpatikusabb a borg csajszi....

Előzmény: Dob (368)
Dob Creative Commons License 2000.04.04 0 0 368
Hm.. a szavazas nem muxik. Legalabis csak nekem. Szoval akkor lefujva. Na persze az elso kerdesre tudja mindenki a valaszt. Elegedjetek meg annyival hogy Dukat a King.. :-)

Lattatok mar az X-man trailert? A Patrick Steward Jaccik benne, o prof. X.. nem kellet sokat borotvalni a fejet.

Előzmény: mrzool (367)
mrzool Creative Commons License 2000.04.04 0 0 367
James!

Az sem volt semmi, mikot Seven és Tuvok a meditációról beszélgettek.:))

Weirdo: jó kérdés, hogy amit a Timeless-ről irtál spoiler-e. Hiszen nyilvánvaló, hogy nem fognak benne hazajutni, hiszen akkor az lenne az utolsó rész.:) Ennek ellenére nagyon várom, és nem is fogom előre elolvasni az epizódismertetőket. Felesleges lelőni a poént előre.

Dob! Akkor most mi van ezzel a szavazással?

Előzmény: Törölt nick (365)
weirdo Creative Commons License 2000.04.03 0 0 366
Hali!
Én is szavaztam, bár jóval konzervatívebben...
Amúgy a mostani VOY rész rajta van a Replikátorék Deviant I vagy II Cd-jén, eredetiben, tűrhető minőségben, sőt, még egy másik is, a cím nem ugrik be, amikor k.. megfagy mindenki. csak Kim és Chak élik túl (időutazás megint) - ez most akkor spoiler???
Ja, ezek komplett filmek, nem részletek!
w
Előzmény: Törölt nick (365)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 365
mrzool

Szerintem király volt, ahoggy Seven lenyomta a robotot ...

Dob
Én is szavaztam (nem is egyszer) ...

Előzmény: mrzool (364)
mrzool Creative Commons License 2000.04.03 0 0 364
Azért nem látták a csillagokat, mert a magas delta sugárzási szint mindent elnyelt (vagy vlmi hasonló ok...:)) Egyébként nagyon jó volt ebben a részben, hogy egy kerek storyt kaptunk, rendesen kidolgozva, a rendezés nagyon jó volt, és még a humort sem hagyták ki... Szóval király!

Dob, egyébként én is szavaztam, legalábbis megpróbáltam, aztán hogy megkaptad-e a kerdőivet, azt nekem nem mondta meg a netcápa.

Előzmény: Dob (363)
Dob Creative Commons License 2000.04.03 0 0 363
És akor most mi volt a semmiben?
Merthogy amikor a végén kiérnek belőle, előtünnek a csilagok mintha valami fekete ködben lettek volna. Merthogy ha nincs a semmiben semmi, akkor nics mi eltakarja a csillagokat.
Dob Creative Commons License 2000.04.02 0 0 362
Tény és való hogy a hétvégi rész elég jó volt. Nagyot kiátottam magamban, amikor a kapitány öszehívta a legénységet, gondoltam lemond, és hátramaradva meghal, de hát nem ez lett. Szerintem az egyik legroszabb kapitányi húzás pont ilyen demoralizáló helyzetben elbujni a legénység elől. Tovább rontja a helyzetet. Amikor az elején csak árnyékban mutatták a NŐT, gondoltam uj frizura, vagy valami más ujdonság van vele, és így gerjesztik a épet, de aztán kiderült még sem, sebaj. A rész tényleg jó volt, ahhoz képest hogy Voyager ahhoz képest jó volt :))

Pár szó a szavazásról. Eddig még csak én szavaztam :)) így a legkedveltebb karakter: Gul Dukat majd Tomalak, és végül Morn.. :)

Előzmény: Nagyoreg (359)
reventlov Creative Commons License 2000.04.02 0 0 361
James White: Korhaz a galaktika szelen.
Galaktika 78, 79, 80. reszeiben jelent meg folytatasokban.

Előzmény: weirdo (344)
mrzool Creative Commons License 2000.04.02 0 0 360
Igen, NAGYON jó volt az évadnyitó, és szerencsére ez elmondható az 5. évad részeiről! Szóval aki eddig nem kedvelte a Voyagert, mindenképpen ajánlom az 5. évad megtekintését...
Előzmény: Nagyoreg (359)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.04.01 0 0 359
Nem azert mondom, de eleg jo kis evadindito volt ez a mai Voyager epizod. Ujbol kezdek remenykedni, hogy azert meg lehet mit kihozni ebbol a sorozatbol...
Nagyoreg Creative Commons License 2000.04.01 0 0 358
Ja, vagy esetleg felrobbanthatjak :(
Előzmény: Elion (357)
Elion Creative Commons License 2000.04.01 0 0 357
Sziasztok!

A DS9 még szerepelhet a köv. moziban, csak a díszleteket bontották le. Legfeljebb nem mutatják a belsejét. De még elmehetnek mellette. :-)

Elion

Előzmény: Nagyoreg (356)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.04.01 0 0 356
Na ja, a Kek Duna keringo zenejere a Voyager bedokkol a Deep Space 9-ra...

Wow... nem is rossz otlet :)

Egyebkent mar csak 12 ora van az elso uj Voyager epizodig...

Egyebkent vege a DS9-nak, es most nem csak a sorozatra gondolok. Miutan befejeztek a sorozatot, valamilyen jol megfontolt okbol az egesz diszletet felszecskaztak :(. Ezek utan leshetjuk, hogy feltunjon az allomas a kovetkezo mozifilmben (illetve feltunhet, de az most mar rengeteg plussz love, mivel teljesen ujra kell epiteni a diszleteket...). Na ja, az osszedarabolas helyett igazan elkuldhettek volna a magyar klubnak az egeszet :). Mi jobban megbecsultuk volna...

Előzmény: Galen (355)
Galen Creative Commons License 2000.04.01 0 0 355
Hamár ilyen szépen összejött a dolog, és csak jövőre ér haza a Voyager, igazán átnevezhetnék Star Trek: 2001 Űrodisszeia névre sorozatot. Elég "smashing" megoldás lenne, nem?
Előzmény: Nagyoreg (352)
wildman Creative Commons License 2000.03.30 0 0 354
Igaz.
De remélem, értettétek a poént !
Előzmény: Nagyoreg (329)
weirdo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 353
Talán: pofánvágós:)))))
w
Előzmény: Nagyoreg (352)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.30 0 0 352
Hoppa, most latom, hogy hivatalosan bejelentettek: het evados lesz a Voyager is. Ezen kivul meglepo befejezest es eroteljes (sajnos jobb magyar forditasa most nem jut eszembe a "smashing" szonak) finalet igernek a keszitok. Az utolso reszeket 2001 majusaban mutatjak be majd as USAban.

Majd meglatjuk...

Nagyoreg Creative Commons License 2000.03.30 0 0 351
Helloka minenkinek!

Kezdjuk ezekkel a nepszerusegi dolgokkal.Az Indexen azert volt olyan kiraly az RTL Klub nepszerusege, mert az az egyetlen tevecsatorna,amelyet nem a nyugdijasok neznek a legtobbet, hanem a fiatalabbak (forras www.mtv.hu-n a Dosszie, amiben van egy nagyon tanulsagos piackutatas a tevek nezokozonsegerol). Mivel altalaban a fiatalok interneteznek, a nyugdijasok nem voltak kepviselve ezen a szavazason, igy az Indexes szavazast nem lehet meg kozelitoleg se reprezentativnak tekinteni.

Borg. Hm..... Nem rossz otlet ez a faj, de van egy apro bibi vele. Tul erosek, es ahhoz kepest benak. Az egesz galaxist siman asszimilalhattak volna, ezzel szemben meg mindig csak a Delta kvadransban benaznak. Raadasul a Voyager eddig nem talalkozott olyan fajjal (OK, a 8472-es fajt es a szauriakat most nem szamitom) amelyik akar csak megkozelitoleg olyan eros lett volna, hogy ellenaljon a borgnak.
A slusszpoen pedig az, hogy a borg max. 30-40 kockaval az egesz Alfa kvadranst el tudna foglalni, es ehhez kepest van tobb ezer kockaja, amik az eg vilagon semmit sem csinalnak ott a Delta kvadransban.....

Na itt jon egy link, azoknak, akik erdeklodnek a Csillagflotta es a tobbiek hajoi irant:
www.adeadend.demon.co.uk

Jo bongeszest (el fog tartani egy ideig, amig atragjatok magatokat rajta...)!

Dob Creative Commons License 2000.03.30 0 0 350
A szavazógép mailcímemre küldi a szavazatzokat, ahol majd összesítem. Sajnos tényleg jól bekonfigolt böngésző kell hozzá :(
Előzmény: Törölt nick (348)
mrzool Creative Commons License 2000.03.30 0 0 349
Dob!

A WYLB ismertetőd JÓ volt, csak kicsit rövid!:) Mostantól viszont készülhetsz a Voyager ismertetőkre, kiváncsi vagyok a véleményedre...:))

A szavazógép nem rossz ötlet, csak körülményes használni a suliból, mert e-mailen küldené el az adatokat... Azért én továbbra szorgalmazom, hogy az Indexes fejekkel kéne beszélni.

Előzmény: Dob (345)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.30 0 0 348
Dob

Lehet hogy valamiből kimaradtam, de hol lehet megnézni az eredményt ?

(Te is sírtál ? :))

Előzmény: Dob (347)
Dob Creative Commons License 2000.03.29 0 0 347
Ez nem ugy néz ki mint ahogy nekem kinézett.. de lehet akkor is klikkelni :()
Előzmény: Dob (346)
Dob Creative Commons License 2000.03.29 0 0 346

Mit szereretsz jobban nézni?

Dél Ameriaki sorozat

Észak Ameriaki
sorozat

Star Trek

Ki a kedvenc karaktered
a sorozatból?

A kedvenc:

A legkedvencebb:

A legeslegkedvencebb:

remélem müxik.. tessék szavazni :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!