Udv Tube Norbi!:-) Vegre Te is itt a hitkozossegben!!!:-)
Uraim,Hammondfuggo kollegak: van egy baba, nagymeretu, klasszikus 2 rotoros Solton markaju Leslie-m elado....aron alul!Sebessegkapcsoloval, osszekotokabellel... Ja.., az allapota: mintha a szalonbol hoztak volna ki tegnapelott....foto van, probalehetoseg is hivj a 70/512 2889 szamon!
Viva La Hammond organs, and Leslie!!!
Üdv a fórumon! Én lehet, hogy rögtön meg is hívlak majd egy konzultációra az orgonámhoz. Elég sok mindent alakítgattam eddig is rajta és még lesz egy jópár dolog, amihez érdekelne a szakvéleményed.
Üdv HAMMOND-osok
Bejelentkeztem már énis a forumba ha márigy megdicsértetek :-)
(Barna Norbert vagyok a Hammond szerelő)
Nekem még nincs igazi Hammondom de van egy weltmeister TO200/53 orgonám aminek nagyon jó a hangja. Remnélem hamarosan öszejön egy Hammond is.
Lásd 1462. hozzászólás (ha jól emléxem) pl. Szerintem ha megkérdezed tehtubét, valószínűleg tud segíteni. Lehet, hogy rosszul értettem egy mail-jét, amit nekem írt, de mintha több eladó csodagépe is van, méghozzá nagyon jó állapotban.
Jövő héten már biztos jövök. Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam ismét ezt a ramak hangszert!
Hammondisták!
Lassan tavaszodik és rügyzenek az ogronák, a fórum meg csak döglődik? Ne hagyjátok! Aki tényleg szeretne egy jó orgit magának (tényleg olcsók, beszéltem vele ezügyben mail-ben), keresse fel, próbálja ki valamelyiket, és teherautóval menjen, mert nem akarja majd otthagyni!
Ott hátul régi fa Böhm, Wersi van. Párszázért adná, de annyiért már szinte "rendeset" is lehet kapni, nem villanyorgonát. Ufószintit nem láttam.
Motorcsapágyazás. Minden ilyesmi villanymotor aszinkron és réz-bronzperselyes csúszócsapágyban forog. Pl a Hammond rugalmas (rugó) kuplungszerkezettel köti össze a motrot a hanggenerátorral. Lezlinél ez az éxíj.
egyébként nem tudom jártatok e már a nagykörúti eldorado hangszerboltban. az eladó főnöknek van hátul még egy sufnyija a bolton kívül és az erősítő halmon kívül még érdekes kinézetü orgonákkal, szintikkel (régi ufó kinézetü) van telezsúfolva. én úgy jutottam oda be, hogy mellotron után érdeklődtem, és persze az nincs, jó akkor valami régi, na jöjjön csak, mutatok valamit... szóval így. mint a lapozgatós könyvekben. :-)
Magyarazd el koma, hogyan varazsoltad oda a kepet!??:-)))
Nem megy ez meg nekem.... idehuztam, odatoltam, de csak a szoveget engedi be...[link1]http://img.index.hu/imgfrm/3/5/2/3/THM_0000373523.jpg
Én is tettem volna párszor, de valahogy nem müxik. Nem úgy kell hogy ott alul keres, majd kép felirata és feltölt? Hogy megy ez kéremszépen? Ja, ha meglátom, húzzam
Jon Lord-ek probajan voltam.....amire elhozta Hammond L100-at, egy 760-as bohom Leslie-vel....huuuuu, azert igy kellene megszolalni Magyarorszagon sok sok bandanak....:-)
Nem volt mese....nagyon kell az a zenebe!!!