Igen, a magyar változatról beszélünk. Nekem azonban az alant említett problémák egyike sem jelent meg, tehát nem valószínű, hogy a program hibája lenne.
Megnezed a profile dir-t mi van ott, hogy van ott, egyaltalan azt a profile-t hasznalod-e ami eddig is megvolt? Ha nem akkor profile manager-el mond meg neki hol keresse, azaz hozd letre ujra a meglevo dir-be.
Fel is pakoltam, le is szedtem. Teljesen üresen hagyta a Sidebart, se könyvjelző, se keresés, se history, kilépéskor nem jegyezte meg a beállítottakat...
Majd szóljatok, ha lesz jól működő verzió! :o)))
B®
Egyenlore meg nincs, a bugzilla bejegyzese a temanak itt talalhato:
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=16489 Linux alatt nem igazan van ilyen gond ;)) Nameg winfos alatt se NT-vonalon. 98 az 98 sokat mar nem fog élni.
van valami ötletetek arra, hogy lehetne a mozilla levelezőjét titkosítani? arra gondolok, hogy a profilok indításakor mondjuk jelszót kérjen, vagy ilyesmi? win98-on kell(ene) megoldani, nem kell olyan profinak lennie, csak átlag júzerektől kell egymástól megvédeni. (-;
[off]
Egyetertek egyetertek, tudom en is mi hogy nez ki, csak mondtam hogy ide nem feltetlen cel az irasban megszokott megjelenes :) Es jo artalom, legalabbis szerintem:) foleg hogy en szeretek gyorsan es neha pontattttlanul irni nem beszelve hogy ekezetet se hasznalok. Lehet azert van mert keveset hasznalom a magyar billentyuzetet keveset gepelek ilyen iranyu szovegket, es fokent nem tordelek:)
Nadeamugy, azt nem tudom, hogy mi van mar ezzel a 1.2 stable-val, mert mar par napja kint kellene legyen:) Ranezek a kormere.
[/off]
Bocs, de a magyar idézőjel alul nyit, és egy karakter. Ezt nem tudom ISO-8859-2-ben előállítani. A tipográfiai igényesség szerintem nem wordös megszokás, hanem legfeljebb szakmai ártalom a részemről (nyelvész vagyok, és számos könyvet tördeltem is, olyat is, amelyben egyszerre 5-6 nyelv volt, olyat is, amely japán–magyar kétnyelvű, vizuálisan igényes kiadvány).
ja uninak igen :) Bar a gondolatjel az lehet `` is az idezojel az a " az aposztrof a ' a harom pont meg ..., ezekket mind amolyan word-os megszokasnak erzem ;(
Csak az nem tudja a teljes magyar karakterkészletet: nincs gondolatjel, idézőjelek, aposztróf, három pont, meg a latin betűs szláv nyelvek és a román mellékjeles betűi is hézagosak. Úgyhogy nekem az sajnos nem szokott bejönni, csak e-mailben használom.
Akkor már értem, miért nem értettelek. Szóval ott rendes gondolatjel van, csak mivel a forum.index.hu nem küld karakterkódolási információt, manuálisan kell beállítani, legalábbis először, hogy Windows-1250. Onnantól kezdve nincs kódolási zűr, és a teljes magyar karakterkészlet használható.
Szerintem nem kell a felkiáltójel, mert a felszólító módú igealak mellékmondatban szerepel, és alárendelés esetén mindig az (utolsó) főmondat modalitása határozza meg az írásjelet.
rumci igazat mond, de en ! jellel irtam volna ;) Amugy adj 1 url-t megnezzuk tenyleg mi is van ott. Az ie az meg a jpg-t is html-kent mutatja, volt is erre jonagy bug benne nyar elejen, asszem azota mar jott javitocsomag, de persze most nem az ie-rol van szo.
Amugy mellesleg a nem tudja megjeleniteni az nalad mit jelent?
A Mozilla – nagyon okosan – nem kiterjesztés, hanem MIME-típus alapján jelenít meg, így valószínűleg az a hiba, hogy nem text/html MIME-típust küld a szerver, hanem pl. text/plain-t: kell írni a rendszergazdának, hogy javítsa ki a hibáját.
Sziasztok!
Laikusként fordulok a hozzáértőkhöz:
A mozilla levelezőrendszeréből az adressbookot szeretném exportálni, úgy hogy a nem mozillás outlook be tudja tölteni. A mozilla csak .mab kiterjesztést tudott lmenteni, ezt viszont az outlook nem tudja értelmezni.
segítsetek, sürgős lenne
remélem sikerült érthetően megfogalmazni a problémámat