Keresés

Részletes keresés

Gattuso8 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 271
Nem szoktam sűrűn NS-t venni,de ma megtettem,hát nekem is csalódás volt..

Viszont a csapat..atyaég!Illyés játéka lenyűgöő volt,ahogy Nenad a kapuban is!Németek ellen iszonyat nagy meccs lesz,ugye aki nyer,az csoportelső,valszeg:-)
Előzmény: kisloszos (270)
kisloszos Creative Commons License 2008.01.18 0 0 270
Elöszőr is oriási gratula a csapatnak!

Nem tudom olvastátok-e a mai NemzetiSportot.De ilyenkor,amikor sikerül egy ilyen bravúr kizilabdában,akkor is csak 1 oldalt írnak róla,míg a címplaon ismét a fradi van...
Nano18 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 269
én ezen néztem tegnap 24 másodpercet csuszott a rádiós közvetitéshez képest de azért jó volt !
Dinho84 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 268
Kössz, remélem a magyar meccseket is bírom majd nézni.
Előzmény: G man (267)
G man Creative Commons License 2008.01.18 0 0 267

Lengyel-szlovén:

mms://80.160.76.117/tv2sputnik2

Előzmény: Dinho84 (265)
vlevi Creative Commons License 2008.01.18 0 0 266
Fizetősen a http://www.ehf-euro.com/mens-euro-2008/features/video-service.html oldalról.
Előzmény: Dinho84 (265)
Dinho84 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 265
Valahol neten lehet nézni a kézilabda EB meccseit?
G man Creative Commons License 2008.01.18 0 0 264

A norvég kapus (Ege) nem semmi: 29(!) védés 50 lövésből (58%).

Komoly sanszuk van akár az elődöntőre is.

A svéd meccsen dőlhet el nekünk az olimpia...

Ódri Creative Commons License 2008.01.18 0 0 263
Az én listámban is y-nal van:)
Előzmény: Vucko (260)
Kcsita Creative Commons License 2008.01.18 0 0 262
Szia Gábor,

Köszi a beszámolót! Légyszíves üzenjél a csapatnak, hogy tovvábbra is ezt szeretném/szeretnénk látni! A kinti sajtó, az ellenfelek mit szóltak a játékunkhoz? Mi volt a reakció?

Holnapra egy jó meccset várok a németekellen.

Hajrá Magyarok!

Jó munkát neked!

Üdv, Balázs
Előzmény: Törölt nick (249)
pagare Creative Commons License 2008.01.18 0 0 261

Na az ilyen beszámolókat szeretem igazán. Kevés tudósító vállalkozik arra, hogy bepillantást engedjen a helyszíni körülményekbe, érzésekbe, hangulatvilágba, menetrendbe; vagy ha vállalkozik is rá, nem képes ilyen színvonalon írni. A norvégiai életképek ezekből az írásokból maradéktalanul "átjönnek".  Sok ilyet kérünk még! :) Köszönjük. Gratulálok a beszámolókhoz.

És természetesen gratulálok a CSAPAT-nak is! A CSAPAT-nak, mert tegnap valóban egy CSAPAT-ot láttam, csupa nagybetűvel.

A decemberi női vb történései által "belémültetett" mélabú tegnap 60 perc alatt tovaszállt. :) További sikeres folytatást!

Vucko Creative Commons License 2008.01.18 0 0 260

Y (szerintem legalább is) Meg az MKSZ oldalán is mindenhol Y írják a nevét.

Előzmény: Ízirájder (257)
Vucko Creative Commons License 2008.01.18 0 0 259
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2008.01.18 0 0 258

Hajrá MagyarokHajrá Magyarok 2

pár kép :)

Ízirájder Creative Commons License 2008.01.18 0 0 257
Kedves Gábor!

Egy alkalmas pillanatban megtennéd, hogy megkérdezed Skalát, hogy saját tudomása szerint "y" vagy "i" van a vezetékneve végén?
A sajtómunkások random módon kétféleképpen írják, ezért ha megvan az igazság, kérlek oszd meg a szakmával is:)
Hajrá holnap!
Köszi
Előzmény: Törölt nick (214)
El Gapo Creative Commons License 2008.01.18 0 0 256

Szép volt fiúk! Csak így tovább a fritzek ellen is!

A nemzetietlen sport meg szopjon le: nekik egy ilyen meccs után nem ez a hír a főcím, hanem az üllői úti bohózat nyolcszázhuszonhatodik felvonása.

gugugaga Creative Commons License 2008.01.18 0 0 255
tegnap nem írtam majd most

vmi hihetetlen remekek voltunk, és mindenki ez a Skala nagy ember egyszerűen még most sem fogtam fel h h nyertünk tnap :-)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2008.01.18 0 0 254

Még Tatán volt szó arról,ha verjük a spanyolokat,mindenképp Nándi kezd a fritzek ellen.Persze ez még a francia-meccs előtt volt.

Másrészt Skala nagy mágus,mert a portugálok ellen 2 játékos játszott elfogadhatóan,Mikler és Gulyás,tegnap mindkettő a lelátón ült.

Már a csapatba kerülés is fegyvertény.

sfeca47 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 253
Szervusz Gábor!

Köszönjük szépen az összefoglalót.
Hát igen ez a Norvégia egy más világ, mármint így "anyagilag" :) meg persze más viszonylatban is.
Holnap pedig természetesen "ott leszünk" :)
Tompus999 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 252
Na, tetszett?
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (248)
Tompus999 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 251
Köszi és meglesz!
Tévé és rádió egyszerre! Ahogy apáink mesélték...
HAJRÁ MAGYAROK!
imoT Creative Commons License 2008.01.18 0 0 250
És ismét nyertünk :)
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (248)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.18 0 0 249
„Tékitízi”

Úgy terveztem, hogy ma kirándulni megyek (elvégre szünnap van, vagy mi a szösz), de aztán reggel nem akaródzott felkeni, meg esett is, meg egyáltalán…

Úgyhogy Flam és Myrdal (utóbbi csodafjord) várhat a következő nyárig. Most itt ülök a csarnokban, a magyar csapat edz, a srácok jókedvűek, a doktor adott nekem szopogatós tablettát, mi kell még a teljes boldogsághoz?

Mondjuk egy pont a németek ellen szombaton este. (Kettő is lehet, ha úgy játszunk, mint a spanyolok ellen, de ne legyünk telhetetlenek.) Mindenestre a szállodámban lakó német nyugdíjasok csütörtök este óta mintha nagyobb tisztelettel pislognának, midőn beszállok melléjük a liftbe. Különben ez a szurkolói csoport egész egyszerűen elképesztő. A spanyol meccs közvetítése alatt már megemlítettem, hogy Norvégiában egy korsó sör 2200 forintért kapható, persze a szállodában még rátesznek egy kis extra költséget is, így a fizetendő összeg lassan eléri a 3000 forintot. (Én amúgy soha nem iszom.) Na most, ezek a derék németek tegnap a fehéroroszok legyőzése után rendeltek néhány kör sört, majd a számlát ott felejtették az asztalon, persze csak a fizetés után. Érdeklődő ember lévén (bár nem volt szép dolog) belepillantottam, s visszahőköltem a 3000 koronás végösszeg láttán, ez ugyanis csaknem 100000 (százezer) forint. Egyetlen este alatt. Mindenesetre, amikor én nyugdíjas leszek, szeretném megélni, hogy turistaként Norvégiába utazok.

A délelőttöt a csapat szállójában töltöttem, a már teljesen kopasz Klembucz gyúrót kerestem (fogadásból érte el őt a nullásgép az első győzelem után), aki a hátamat tette volna rendbe. Sajnos, elkerültük egymást, de ami késik, nem múlik, a kolbászkirály megígérte nekem, hogy Trondheimben kezelésbe vesz. (Ebből az is következik, hogy a magyar csapat ott lesz a legrégebbi norvég városban, a spanyolok ellen elővezetett produkció után ez már aligha lehet kétséges, persze tudom, hogy mindezek ellenére még kieshetünk, de erről senki sem beszél.) Na de vissza a Scandic Bergen Hotelbe, amelynek 234-es szobája a gyúrószoba. Oda járnak a játékosok, ott gyúr Mezey Csaba, ott veszik kezelésbe legjobbjainkat azok a német szakemberek (hölgyek), akik a magyar együttessel tartottak ezen a világeseményen is. Ebben a szobában üldögéltem egy órát (hátha befut Klembucz), s hallottam, mennyire visszafogatottan értékelték a játékosok saját teljesítményüket. Ez a szerénység vezethet újabb sikerekre az EB-n, egyetlen nagyképű gondolat, vagy megnyilvánulás sem hagyta el senkinek a száját, s ez így van jól. Ez volt a 234-es szoba „titka”, s ez a titka ennek a csapatnak is.

Később kiderült, hogy Buci bácsi az egyik kollégám szobájában volt, fájdalomdíjként meghívott ma estére, amikor raguleves, rántott csirke és hasábburgonya lesz a menü a szállodában. Természetesen mindezt nem a norvég szakácsok, hanem Feri bácsi készíti el, aki szakácstudományával már elkápráztatta az északiakat a korábbi Posten Kupa alkalmával. Bár a norvég konyha nem éppen világhírű (hal, hal és hal mindenütt), azért nem főznek rosszul az északiak. A hazai ízek azonban mindenért kárpótolnak. (Közben idejött hozzám a helyi főszervező és megnyugtatott, hogy az a fémtákolmány, amelyen a médiumok képviselői foglalnak helyet, abszolút biztonságos. „Tékitízi” – mondaná erre a művelt angol, mindenesetre ugrálni akkor sem fogok, ha szombat este megverjük a németeket.

A buszon idefelé azzal a Herbert Gáborral beszélgettem, aki nyitómeccsen mindössze 12 percet játszott, mégis a magyar együttes egyik hőse volt. A védekezésben olyan extra teljesítménnyel rukkolt elő, amely hozzásegítette a magyarokat a 7 gólos diadalhoz. A szegediek nagyon szimpatikus játékosa szerint ez a csapat bárkit legyőzhet az EB-n, s kis lépésekkel messzire juthat. Magát nem tartotta hősnek, csupán annyit jegyzett meg: igyekezett jól játszani és végrehajtani a feladatokat.

Továbbra is állítom: mindez maradéktalanul sikerült neki.

Végül idebiggyesztem, hogy az MR1 Kossuth Rádió szombaton este 18.14-től élőben közvetíti a németek elleni csatát. Gyertek a készülékek elé és drukkoljatok úgy, ahogyan tettétek azt csütörtökön a spanyolok elleni meccsen.

Bergen, 2008. január 18. péntek

Lantos Gábor

Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2008.01.18 0 0 248
Aki nem látta a tegnapi meccset élőben (például én :) ) az most azonnal kapcsoljon a sport2-re, ott ismétlik, most kezdődik.
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 247
Persze látszik, hogy angol írta, hiszen a ES szerint a lengyelek kaptak ajándékba 10 gólt és így lenyomták déli szomszédainkat :)))
Na ennyit az angolokról :)
Előzmény: sfeca47 (246)
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 246
Bizonyára igazad van, hiszen szerepel egy név is az írás után és ez az emberke, valószínűleg norvég nemzetiségű lehet.
Bár épp most keresgéltem a Eurosport oldalán és meglepődve tapasztaltam hogy van handball fülecske is (More/Handball) ahol ismerős arcokat láttam:)
Szöveg itt nem sok van de ezt valószínűleg egy angol írhatta :)
Előzmény: az ördög ügyvédje (210)
FaberK Creative Commons License 2008.01.18 0 0 245

Az első 2-2 csapat keresztbejátszik az elődöntőben.

A 3. helyezettek játszanak az 5. helyért.

A 4. vagy 5. helyezettek játszanak az opimpiai selejtezőért.

Előzmény: Szittyajoe2 (239)
sfeca47 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 244
Szia!

Ha jól tudom a két hatos csoportból majd az első és második helyezett megy tovább, ami értelemszerűen egy-egy elődöntőt jelent.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
De hol van még az :)
Most a holnapi rangadóra kell koncentrálni. Én már nagyon koncentrálok :))
Előzmény: Szittyajoe2 (239)
kihm-bar Creative Commons License 2008.01.18 0 0 243

Ugyanezen az oldalon elő lehet fizetni a netes közvetítésre.

Előzmény: cenicienta (242)
cenicienta Creative Commons License 2008.01.18 0 0 242
Es olyan oldal esetleg van, ahol latni is lehet a meccseket?kulfoldon vagyok, es a hulye angolszaszoknak fogalmuk sincs rola, mi az a kezilabda...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!