igen légyszi dobd át az elérhetőségét pesti karosszéria mesternek: sandor.halasz kukac freemail.hu
labaszatotto - télnyleg sikerült kicsit kiszélesíteni a transzmitter érintkezőit, így sokkal szorosabban van a szivargyújtó helyén thx!
Ablaktörlőre valakinek 5let? hogy zsír új jó minőságű lapáttal, miért húz csíkosan? - rugócserén gondolkodtam, hogy nem megfelelően szorítja rá a szélvédőre.
Nem vettem meg eszre igazan semmi kulonbseget,mikor hasznalom a klimat ill. nem... Bar klimaval varosban picit nehezebben megy 90 fole-ami inkabb jo.... :-) Konkret valaszt es kepet 2 het mulva tudnek,mert akkor leszek otthol.....
Elegans,de nyaron a szort leperzseli rolad,telen pedig varhatsz az ulesfutesre.... ;-D Nekem inkabb recaro kene bele,ami itt volt alapban a sport valtozatokhoz....-faszan tart oldalt az ulolap allithato combtamaszos-na az mar dofi....
Abban az idoben,meg nem volt ilyen hajciho,hogy szervizkonyv meg miegymas... Bar az se nyugtasson meg teged,ha van....20-35K kozott csinalnak neked olyat,hogy a vasarlo terdre borul elotted..... ;-)
Jah,az 1.7 td Isuzu...De nem az opel fele:2.0Di es Dti.... :-( A rendszam alapjan ne donts,mert kivonatjak a forgalombol mig el nem tudjak adni es utana mar uj rendszamot kap az auto.....Bar a futasteljesitmenye :igy is gyanus.... A klima pedig nem volt alapfolszereltseg sajnos.....Bar,ha gaz nincs benne akkor a kompi sem fog behuzni.....De ezt en megcsinaltatnam vele....
ha jól megnézed hasznaltauto-n a vecik 95%ának nincs szervizkönyve.... ha szervizkönyveset akarna venni valaki akkor azt 750 000ből nem teheti meg... sajnos
Ilyen színű belsőt még nem láttam de vaj színű bőr belsőt már igen sőt még a szőnyeg is vaj színű volt és még a kárpitok is! Fasza lehet tisztán tartani!
A magyarországi felhozatal nagyon silány. ritka, de azért használtautón azért találni 1-2 kúltúrált példányt 750ezer alatt. bár inkább csak az 1.6osok közt. az erősebb motor drágább, dizel meg főleg... itt van kettő ami nekem tetszik: (hátha valamelyik megragad téged)
http://www.hasznaltauto.hu/3133551_opel_vectra_1996 http://www.hasznaltauto.hu/3160810_opel_vectra_1996 (SRÁCOK, látott már valaki ilyen BŐRBELSŐT ezelőtt???!!!)
Köszi a választ, sejtettem. A "B" Vectráknál úgy tudtam alapfelszereltség volt a klíma. 650 000 E az ára, de nagy a valószínűsége, hogy külföldről nemrégen behozott autó, legalábbis a rendszáma alapján (JE*-***). Akkor viszont az óraállás sem lehet teljesen igaz, bár a motorról azt hallottam, hogy amennyiben a folyadékszintek megvannak benne és gázolaj is van, akkor a világból kiviszik az embert.
Sziasztok! Most állok autóvásárlás előtt. Kinéztem egy 97/07-es Vectra kombit 2.0-ás ecotec dízelmotorral. 200 E km-t futott, állítólag családi autónak használták. A karosszériát átnéztem, feltűnő rendellenességet nem találtam, a motor szépen indult és szépen járt. Van valami különlegesség, amit érdemes megnéznem? Computeres, multikormányos. A klímája nem akart beindulni, állítólag csak fel kell tölteni. A Vectrához egy kicsit láma vagyok, klíma hőcserélőt nem láttam az autó orrában, az eladó (kereskedő) szerint egybe van építve a vízhűtővel. Ez lehetséges?
Igen, csak nem biztos, hogy egy az egybe bele is megy, mivel B1-nél volt CARELLO, vagy VALEO gyártmányú lámpa. Más a bütyök rajta. Nézd meg az oldalam, ahol az angel eye fényszóróban lévő állítótag és a helyére tehetó eredeti állítómotor képe van. Kicsit alakítani kellett, hogy bele menjen.
pfúha. ötletem nincs milyen állító motor jó a Dayline lámpába. az igazi gond ott kezdődik hogy többnyire 2 féle gyári lámpával készültek ezek. Carello és Valeo. például a Valeo B2es fényszóróba jó a B1es állítómotorja de a carelloé nem, én direkt ezért vettem valeo gyártmányú B2es lámpákat. gondolom carelloéknál is így van valahogy, de hogy a dayline lámpába jó-e valamelyik, passz...
Szia! Gratulálok az autóhoz, motorikusan biztos jó tipust választottál, az 1.7 TD a világból is ki tudna menni, nagyon jó, megbizható motor! viszont a vizforralós jelenség semmiképp sem normális. a 95 fok sem igazán üzemi hő. bár benne van a szórásban. elvileg kerek 90 foknál kellene állnia a mutatónak minden körülmények között (ha jó a termosztát, de azok általában nyitott állapotban mennek tönkre, ekkor lassan melegszik be) 2 ötletem lenne: meg kellene nézetni a vízpumpát, hátha az nem tudja eléggé cirkuláltatni a vizet. és/vagy ki kellene pucolni a hűtőt hátha valahol el van dugulva.
Most vettem egy vekit 1.7 td 96os, eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
De volna egy problémám, ha 130 vagy többel megyek pályán nagyon gyorsan melegszik a vizem felmegy 100fok fölé, de ha lassitok visszaálok 110-100 ra akkor visszamegy 95 re, ez szerintetek normális?
Hali! az első lámpákat tuti át lehet rakni, enyémben is olyanok vannak már! annak jóformán semmi akadálya, kivéve egy apró fület a sárvédőn ami a B1es lámpa indexét tartja a helyén. ha nem fér be tőle rendesen a lámpa akkor probléma nélkül le lehet fürészelni, esetleg behajtani. a hátsó lámpák is elvileg jók, de én nem ajánlanám hogy kicseréld. nézd meg a következő 2 képet: B/1B/2 látni hogy más már a csomagtérajtó íve (a függőleges részen) és pontosan ezt az ivet követi a lámpa is. B1es csomagtartó ajtó mellett szerintem nem nézne ki túl jól... a lökkösöket passz, azokat nemtudom, de szerintem azok is felmennek rá. elvégre látni sok olyan vectrát amin már ki lett cserélve egyéb okokból.
ÁÁÁ,1 db gyári kulcsom van a B-s vekihez,az is itt nálam.... Muterék szokták rendezni a kérót-ugye már csak a 3 kutyám etetése miatt is... De a vekihez semmi közük.....-garázsban 2 lakat alatt polírozva és letakarva várja,hogy alig 2 hét múlva "fölébresszem".... :-D