Én már nem akarom újra felhozni ezt a kommentátor témát, de kiábrándítóan szörnyűek. A szakkommentátornak nevezett Kurucz is olyanokat téved, hogy az nem emberi. Azokkal, akik másodjára látnak snookert lehet, hogy elhiteti. hogy ért hozzá, de azok az oltári tévedések amiket leművel, az durva. Ráadásul semmit nem ado hozzá a közvetítés értékéhez, csak annyit, hogy felbosszantom magam.
Nem is kezdem el sorolni, mert Ti itt értetek hozzá, halljátok, amit én. Iszonyat.
Viszont van 1 ok, amiért előbb utóbb lesz UPC directem. :)
Bocs, de most nem a hozzáértésről nyilatkoztam. Magyar kommentárt sohasem nézem, az az első hogy átváltok angolra. Németül nem tudok, nem is szeretem a nyelvet. Nem a kommentátort szídtam!!! Mivel nem értem a németet így megitélni sem tudnám a hozzáértését.
fűtött asztal kérdés: szerintem fűtik. Wales-ben 1-2x láttuk, hogy kijön egy ember (volt hogy a Dominic Dale, miután már kiesett és BBC show-man-ként funkcionált) és rátette a kezét a posztóra. Csak az lehetett, hogy a hőmérsékletét nézte
sux-Eurosport: milyen jó is az, hogy a műholdas UPC Direct-en két helyen jön be az Euro. Egyiken magyar/angol/cseh/stb nyelv, másik csak német. Ez utóbbi akkor is megy, amikor előzőnél nagy sötétség. Kár, hogy ezen csak hülye német kommentátor van :-( Mondjuk érdekes, hogy előbbi miért ilyen sux...
Nekem tobbnyire igen, van mikor 1-2 oraig is megy folyamatosan van mikor akadozik. Itt talasz meg infot a beallitasokhoz: http://www.football4less.com/streams/tvants.html
Ez az idén most csak a vb-re vonatkozik, gondolom. Legyen, de azért tavaly is simán meg lehetett volna verni, ha nem bénák vagy lúzerek az ellenfelek :) De úgy tűnik, Ebdon idénre tökélyre fejlesztette az antisnookert :))
Viszont ha belegondolsz az lenne a logikus amit Kurucz mond, hisz így Ronnieék szinte nem is fognak pihenni a két session között. A Dott-Robertson meccsel kéne helyet cserélniük (ők este játszanak most, tehát többet tudnának pihenni délutánig és Ronnieéknak sem kéne közvetlen egymás után játszani), már néztem is tegnap hogy mért így csinálták, és Kurucz is ezt mondta azért gondoltam hogy a BBC téved.
Nem hiszem, hogy Murphy erősebb volt tavaly, szerintem ebben a szezonban sokat fejlődött taktikailag meg tapasztaltabb is lett. Ugyanakkor nem tartom világbajnoki kaliberű játékosnak (szigorúan magánvélemény :).
Fu jól bekezdett, de szerintem a végére elfárad és Doherty bedarálja holnap.
Amit mutattak Murphyékből, hát. Nem tudom, kicsit nehezen tudom elképzelni őszintén szólva hogy Murphy felálljon most Ebdon ellen, sztem Ebdon is erősebb, kevesebb nyertre is megy, meg Murphy is gyengébb lett. Ha 7-1 vagy 8-0 akkor azt mondhatjuk szerintem hogy eldőlt (persze ilyet soha ne mondjuk:) ).
Ronnie meg nem is értem hogy úszta meg ezt a 3-5-t esetleg egy 2-6-ot, Williams tisztán jobb volt 2-4-ig, nem gondoltam volna hogy itt még 4-4 lesz.