köszi srácok a válaszokat, tanácsokat. most nagyon úgy néz ki jövőhéten meglessz :) és akkor 1.9di lessz. megnyugtató hogy irtátok hogy sok hely van benne mert van szőllőnk és oda is kell vinni-hozni dolgokat :) igaz van vonohorog is rajta...csak futó nincs :D na mindegy köszi mégegyszer.
Azért ez a cumó nem általános, csak most egyszerűen nem tudom hová elpakolni a motyókat a lakásban. Persze a szerszámos az így is maradna, mert kell. a grill meg bent maradt, de egyelőre marad is, mert hétvégén vectra b klubos tali lesz a fóti tónál.
Mumtaznál ez természetes :-D ő a pakolás nagymestere, látnátok mi minden van szegény vekije csomagtartójában, kezdve a gáztartálytól a szerszámosládikákon át a komplett szelepfedélig minden rejtőzik ott és gondolom még néha mást is be kell passzírozni oda :-D
Toszt. Az 'A' vekibe. És a ZZZaudiba rendesen volt pakolva. Minden zsákban 1000 darab kannakupak volt. Jó nagyok. A ZZZaudiban 2 zsák volt a csomiban, 3 a hátsó ülésen és egy az elsőn.
Milyen szar a caravan. Azt alig lehet pakolni. ;-)
Mellesleg az 'A' vekim 4 ajtós, de úgy elvittem benne 4 baszott nagy gipszkarton táblát, hogy le lehetett csukni a csomit. Az igaz, hogy a hátsó ülések le voltak hajtva, de akkor is. A legagyobb alázás vele pakolásban a sógornőm A4-es audija volt, mikor átpakoltunk zsákokba csomagolt műanyag árut. Meséltem már. Ő pakolt a csomiból én pakoltam a csomiba -> Ő pakolt a hátsó ülésről, én pakoltam a csomiba -> az utolsó zsákot kivette az első ülésről, én bepakoltam a csomiba -> "-Ennyi?" -"Ennyi!" Erre lebasztam a csomitetőt. Kérdezte, hogy hová tettem, én meg mondtam, hogy a csomiba. :D
Sokkal jobban pakolható az tuti mint a 4 ajtós! Faterom octavia-ja is azért jó mert nyílik a az üveggel együtt a csomagtér ajtó akkora hely van benne hogy lakni is lehet benne:-))))
Látod azt nem tudom,mert 2 sedán volt 4 vs. 5 ajtós és az 5 ajtós sokkal csunyábban tört.....-a tető a B oszlopnál elég dúrván megvakarta a fejeket .....
Itt kint Angliában ez a karosszériaváltozat a legerterjedtebb(5 ajtós).... Pakolás szempontjából sokkal jobban kihasználható,mint a 4 ajtós.... 1 dolog miatt nem venném-ez pedig,hogy 1 csillaggal kevesebbet kapott anno a Euro NCAP töréstesztjén-2 csillag a 4 ajtós 3 csillagjával szemben....-szal valamit - valamiért....
értem. énis az 1.7td-fele hajlok.... de most nincs "kedvező" áron számomra :) de találtam 1.9di-t jó áron jó felszereltséggel. egyébként ferdehátut szeretnék.... aminek a hátsó szélvédője egybe nyillik a csomagtartóval...
1,7 isizu motorosat tudom ajánlani ! Nagyon megbízható kiforrott Denso technologia! Elmegy ezer évég ha jól bánnak vele! Ja meg a székesfehérvári Densoba dolgozom ! Lhet még én is gyártottam hozzá alkatrész!:-)))) azért is merem ajánlani!
Az 1.7Td az Isuzu motoros tehát japán.....nem kérdés,hogy ez a megbízhatóbb az opel féle 2.0Di-hez képest....Teljesítményre mind2 82Le-s,ha jól emlékszem.... Nem versenyautó egyik sem,de hogy A-B-be eljuss arra doszt elég... Fogyasztása láb és állapot függő,de normálisan használva 5-7 L között kijön....
Szeretnék kérni egy kis tanácsot :) most szeretnék venni egy b vectrát 2 esélyest találtam. egyik 96-os 1.7td a másik is 96-os 1.9di inkább csak rövid távra használnám néha menne meszebb. tudnátok nekem irni pár dolgot mire figyeljek vásárlásnál? melyiknek milyen a fogyasztása? esetleg melyik megbizhatóbb?szerintem talán az 1.9-es megbizhatóbb,nem? az 1.9-es "lomhább" mint az 1.7td?
Előre is köszönöm a tanácsokat. Lebeszéltem holnapra egy talit. Opel Vectra Caravan CD 1.8-16V Képen elég jól néz ki. Elvileg 157000 km, a tulajjal beszéltem. Több éve nála van, 76000 km-nél került hozzá. Azért adja el, mert vett egy zafirát. Gondolom, ha nem lenne elégedett az Opellal, nem azt vett volna. 1,8-as ecotec motornál van valami különlegesség, amire oda kell figyelni? Azt tudom, hogy előszeretettel eszik az ecotec-ek az olajat. A cégnél, ahol alkalmazásban állok, szinte csak opelek vannak és bőven 300000 km-es futásteljesítmény után vannak csak eladva.
Nekem 1,6 - X16XE - most 7végén M5-ön, compi szerint 40 fokban, klímával igencsak kúszott 100 fok felé mikor kb 25-30 percet álltunk - araszoltunk - a dugóban, de olyan 98 környékén mindig bekapcsolt a venti és lenyomta 90re.