Üdv! Megszólítottál, tehát válaszolok. Rólam nehezen képzelheted el, hogy renickes volnék, ha már jártál a megnevezett topikban. Nem tudom mennyit olvastál el ott, de eléggé az elején kifejtettem a véleményemet a renickesekről, és azt is megindokoltam, hogy miért. Viszont erről a témáról a magam részéről leszálltam, mert nem lehet ellene tenni, és nem is akar tenni senki ellene. Tévedésben vagy abban is, hogy sérelmeztem, mivel nem kerültem be a bajnokságba. Ez van, amíg egy egy napos regisztrált bekerülhet, és eljut a kupa negyeddöntőjébe, nincs mit szóvá tenni. Ezt is megértettem.- Nekem special van két nickem, ezt sem titkoltam soha, És talán arról is hallottál már, hogy lakhatnak egy házban akár többen is és nekem nem is ezekkel van bajom. A baj ott kezdődik, amikor egy egy napos regisztrált szinte minden kérdésre tudja a választ, 2-3 másodperc alatt. Te ezeket minek neveznéd?
Szóval végül is nem jól értelmezted!
Ezt csak azért hoztam ide is, mert most már engem is lerenickeztek:-)
Írnak arrafelé sok más hüleséget is. Elméletileg játssz le 10 kvízt és megvan a 100 kérdés. Persze nagy a valószínűsége, hogy utána is ugyanezt írja ki.
Hogy mennyi kell még, azt sehol nem fogja kiírni:-)
Szép napot, jó játékokat kívánok.
(Én is indulhatnék, ha tudnám mit kell érte tennem, de nem tudom:)
Ma egy 4 napja regisztrált egy csillagostól kikaptam 6:4-re.
Aztán egy újabb egy csillagossal való küzdelmem során 6:6 döntetlent tudtam csak kicsikarni. Nem is folytatom. Megmondom őszintén, a régóta ugyanazon a néven játszó játékosokkal szívesebben játszom. Náluk nagyjából tudom, hogy mire számíthatok. Az újaknál ez teljesen másképp van. :)