Keresés

Részletes keresés

reYKK Creative Commons License 2024.06.17 -11 0 20325

eszelotlen penz szoras, mondom ezek nem normalisak

jpoole mit tudsz? 😊

_Espada Creative Commons License 2024.06.17 0 3 20324

Pletykák szerint a Paks pakolt rá még neki, miután kijelentette, Falco vagy külföld. 

Előzmény: splity24 (20323)
splity24 Creative Commons License 2024.06.17 0 3 20323

en 8 milliorol hallottam de ha van esze kint marad kulfoldon. Sztem most egy lepcsofokot ismet tudna lepni a lengyel bajnoki arany utan amihez oriasi grat neki. 

Előzmény: _Espada (20322)
_Espada Creative Commons License 2024.06.17 0 3 20322

Benit tényleg megkínálta a Paks nem kis összeggel, de én is úgy tudom, hogy nem fogadta el az ajánlatukat.

splity24 Creative Commons License 2024.06.17 0 4 20321

Tenyleg meg mindig ott tartunk, hogy jobb meg bal oldal? 

Orszagos szinten ez meg ugy ahogy van mukodhet is mert a falvakban el lehet hitetni, hogy az meg az komcsi a masik migransparti a harmadik meg meleg...

De itt helyileg nem azert nyert a mostani varosvezetes mert ilyen vagy olyan szinekben indultak. Azert nyertek mert ellenszelben is sokat tettek a varosert. Ha ez nem igy tortent volna akkor mentek volna a levesbe finoman fogalmazva. 

A valogatott szurkolotaborarol is van egy olyan velemenyed amit te eldontottel, hogy ugy van es akkor annak ugyis kell lennie. 

Biztos, hogy vannak koztuk olyan politikai beallitottsagu szemelyek akik a kormanypropagandat nyomjak. De elhiheted, hogy olyanok is vannak akik nem. 

Az elmult evekben ahova ment a CB mindenhol elismeroen beszeltek roluk.

Kulturalt vonulas, szurkolas stb... 

Ha olyant szeretnel mint a hollandok musora akkor elarulom ez sosem fog megvalosulni. Talan kezilabdaban a Gyor meccsein. 

Es abban is biztos lehetsz, hogy az igazi szurkoloi csoportok nem tancikaltak es nem is fognak. 

A rivalizalas bele van kodolva az emberekbe. Ezen nem tudsz valtoztatni sajnos. Mindig is lesznek olyan csoportok akik a masikban az ellenseget latjak. 

Itt Magyarorszaon barmennyire is hihetetlen de sokkal jobb a helyzet szurkoloi balhe tekinteteben mint nyugaton bar erre lehet magyarazat is a keves nezo. 

Előzmény: BerCLas (20319)
B0nyi Creative Commons License 2024.06.17 -2 3 20320

H kinek melyik hangulat jön be, ízlés dolga.

A revizionista dalokhoz mindenki a maga vérmérséklete szerint csatlakozik vagy sem. (A többivel nem tudom, mi lehet a baj.) Itt viszont újra bejön az, amit a saját döntőnk alatt leírtam. Ha olyan dalt kezd énekelni a tábor, ami megosztó (a revizionista pl ilyen), elveszik az "együtt". Talán ezért is olyan keserédes néha a magyar válogatott meccsen az egész mellékíz. 

Nem kell amúgy pont hollandokra kipécézni, h bezzeg náluk is van balhé. Bocs, de hol nincs? Sajnos van mindenhol, maximum nem jut el hozzánk a híre. A lenti táncolós videó nekem nem is a tánc miatt tetszik. Hanem amiatt, h mindenki részt vett benne. Na ez az, ami hiányzik a magyar táborból. De ennek is megvan/meglesz a fejlődéstörténete. A hollandok kb minden vilàgversenyen ott vannak, így volt ideje beérnie, letisztulnia. A CB hivatalosan 2003 óta létezik, de az, h 60ezer ember van kint minden hazai meccsen, csak néhány éve van. A CBnek is rá kell éreznie a crowd controlra akkor is, amikor egy nála sokkal összetettebb tömegről van szó. Megérnek rá majd, ebben biztos vagyok, mert már most is vannak nagyon profi dolgaik. Addig meg nem kéne egy félidő alatt kukázni egy komplett EB-t...

BerCLas Creative Commons License 2024.06.17 -12 2 20319

Tudom, hogy mindenhol van balhé, de itt most nem is erről volt szó, hanem a hangulati elemekről.

Neked, mint volt Hali B-közepesnek ezt hiába írom, de számomra rendkívül visszataszítóak azok a fekete pólós , nagyfejű kopasz , edzőtermekben kigyúrt fazonok. Az ő stílusukhoz nyilván az olyan szurkolás passzol, ami erőt fitogtat, a szélsőjobboldali beállítottságuk miatt pedig belevisznek történelmi dolgokat is a szurkolásba. Ez egyértelműen egy kormánypárti szurkolói sereg.

Mi viszont egy baloldali, kosárlabda szerető városban élünk és nem az erő fitogtatásra vagyunk kíváncsiak. Az tök jó, ha valaki edzőterembe jár (én is tettem ezt régebben), de azt nem kötelező utána "felhasználni" egy sportrendezvényen.

Inkább legyen olyan jellegű hangulat, mint amit a Reptér c. számmal szerettek volna elérni, ott csak azzal volt nekem a gondom, hogy egy nagyon monoton dal és szerintem lehetne sokkal hangulatosabb (dallamosabb) számmal is egy hasonlót összehozni. A Falco-induló például nagy kedvencem, mert pörgős és zeneileg is élvezhető.

Előzmény: splity24 (20318)
splity24 Creative Commons License 2024.06.17 -2 3 20318

Ezerszer inkabb a Magyarok altal szervezett vonulas mint a tancolas az utcan. Ez egy focimeccs nem egy karneval. 

Egyebkent szidod a magyar taborokat de ha megnezed Hollandiaba, Nemetorszagba es sok mas bajoksagokban szinte nincs olyan hetvege, hogy ne lenne balhe valamelyik stadionba vagy az utcan. Legfokebb az a Hollandia viszi a primet akiket most ide belinkeltel. 

Előzmény: BerCLas (20317)
BerCLas Creative Commons License 2024.06.17 -9 2 20317

Nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy számára melyik a hangulatosabb szurkolás. Nekem ez a holland nagyon tetszik, mert szórakoztató, vidám és egy sportrendezvényen ez is fontos, ráadásul szerintem a gyerekeknek is nagyon bejönne ez a jópofa hangulat, főleg, ha az egész Aréna benne lenne egy ilyen buliban.

Itt van két videó az idei EB-ről, aztán biztosan mindenki tudja, hogy melyik áll hozzá közelebb. A másodiknál érdemes nézni 4:56-tól, úgy látszik még mindig itt tartunk...

https://www.youtube.com/watch?v=OLfKJS3VHh4

https://www.youtube.com/watch?v=YHi_7TjGeG8

Előzmény: Szhely__13 (20303)
reYKK Creative Commons License 2024.06.16 -11 0 20316

azert eddig o nem irt hulyesegeket bb1en

Előzmény: wiley_ (20314)
BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -6 1 20315

Összeget nem (ilyen engem nem is érdekel), de már áprilisban hallottam erről a lehetőségről. Aztán persze lehet, hogy csak egy olyan pletyka, ami azóta is kering.

Amúgy meg minden csapat annyit ajánl, amilyen lehetőségük van, ezért nem kell megsértődni egy csapatra sem (ahogy egy játékosra szintén nem).

Meglátjuk mit hoznak a következő hetek. Én például nehezen hiszem el, hogy már júniusban ne legyen bejelentve legalább egy új légiós.

Bognár Kristóffal kapcsolatban a következő gondolataim vannak. Amennyiben érkezik, akkor ezek szerint biztos, hogy fog tudni segíteni nekünk a BCL-ben is, mivel Krivivel is simán nyertük a bajnokságot, így gondolom nem emiatt hoznánk egy nála két fokkal jobb, de ezáltal vélhetően két fokkal drágább játékost.

A felmerült Valerio Bodonnal kapcsolatban pedig a következő a véleményem. Ha ő érkezne Kristóf helyett arra azt mondanám, hogy oké, mert az ő játékstílusa talán közelebb áll a BCL-ben jobban használhatóhoz. Viszont SF posztra biztosan lehet nála jobb légióst is kapni. Amúgy, ha fejlődött egy év alatt, akkor úgysem jön haza, ha pedig azért kényszerülne hazatérni, mert nem fejlődött, akkor hozzánk csakis cserének tudom elképzelni. Nem mellesleg Filipovityhoz hasonlóan szerintem ő sem könnyen kezelhető, nem tudom mennyire tud csapat sikerességben gondolkodni.

Az biztos, hogy három légiósban mindenképpen gondolkodnék.

Előzmény: reYKK (20310)
wiley_ Creative Commons License 2024.06.16 -3 4 20314

Te minden baromságot elhiszel? És még be is írogatod ide folyamatosan…

Petike978 Creative Commons License 2024.06.16 -1 1 20313

Egyébként többen jelezték hogy elvileg nem fogadta el.

Petike978 Creative Commons License 2024.06.16 -5 1 20312

A Paks lett a kosár Szaúd Arábiája?Egyébként ha Beni odamegy az saját magát fogja csak minősíteni..Kétlem hogy elárulná az otthonát,meg egy lagymatag magyar bajnokságban akarna pattogtatni..Vagy mi vagy külföld.

RJBarrett Creative Commons License 2024.06.16 0 1 20311

Atyaég, rájuk borult a kassza? Kizártnak tartom hogy Beni odamenjen, gondolom vagy marad kint, vagy ha jön haza akkor Falco. Aztán ki tudja, van-e az a pénz..

reYKK Creative Commons License 2024.06.16 -12 0 20310

jpoole tenyleg 10 milliot ajanlott a Paks Beninek? te bennfentes vagy itt az indexen

Ezek betegek, Gulyasnak semmi sem szent

Persze en is gratulalok a bajnoki cimhez!

BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -7 1 20309

Én úgy éreztem ezen a meccsen, hogy nagyobb volt az iram, mint a magyar döntőben. Persze kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban mások véleményére is.

Előzmény: kendeffy (20308)
kendeffy Creative Commons License 2024.06.16 0 6 20308

Én csak ezt a meccset néztem, de a lengyel bajnokság komolyabbnak tűnik mint a mienk. Váradi Benedeknek gratula.

_Espada Creative Commons License 2024.06.16 0 7 20307

Gratulálok Beni! Litván ezüstérmes, és lengyel bajnok lettél, azért ez nem semmi! Védekezése ma is nagyon jó volt.

Langels Creative Commons License 2024.06.16 0 5 20306

Gratulálok Beni!! Azért ez nem semmi! :)

RJBarrett Creative Commons License 2024.06.16 0 6 20305

Óriási gratuláció Beni! Újabb bajnoki cím sárga-feketében

BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -6 5 20304

Váradi Benedek lengyel bajnok! Hatalmas gratuláció Beninek!

Szhely__13 Creative Commons License 2024.06.16 -1 2 20303

Szeretném kérdezni, hogy a holland szurkolók vonuló zenéjét nem "veszi-e át" a B közép? Jól szólna az Arénában 

BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -6 1 20302
Előzmény: _Espada (20300)
_Espada Creative Commons License 2024.06.16 0 1 20301

Mea culpa, sajnos előfizetés nélkül fél percet engedélyez a stream.

Előzmény: _Espada (20300)
_Espada Creative Commons License 2024.06.16 0 0 20300
Előzmény: BerCLas (20299)
BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -8 2 20299

Köszi, de nekem az ilyen bonyolult. Én a 80-as években rekedtem.

Előzmény: splity24 (20297)
_Espada Creative Commons License 2024.06.16 0 1 20298

Csak VPN-el fog működni.

Előzmény: splity24 (20297)
splity24 Creative Commons License 2024.06.16 -2 1 20297

regisztralj be az ivibet.com-ra es ott tudod nezni. 

Előzmény: BerCLas (20296)
BerCLas Creative Commons License 2024.06.16 -5 1 20296

Valaki tudna adni egy linket az esti lengyel döntő 7. mérkőzéséhez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!