A Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatása , hogy "a köztársasági elnök semmilyen rokoni kapcsolatban nem áll a nevezett személlyel. Minden ezzel ellentétes információ valótlanságon alapul."
Idióta mondjuk inkább te vagy, aki elhiszi ezt a baromságot.
A vákuumbomba bevetése esetén SEM a fulladás öl, a szintúgy megemlített napalm meg egészen más hatásmechanizmussal bír. Túl azon, hogy köze nincs aulsókhoz.
Györkös áldozata Pálvölgyi Péter, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója. A tűzharc során sérült meg, olyan súlyosan, hogy hiába ment mentőhelikopter a helyszínre, életét már nem lehetett megmenteni.
Pálvölgyi 46 éves volt. Magyarország belügyminisztere a rendőr őrnagyot hősi halottá nyilvánította, és alezredessé léptette elő.
A rendőrség közleménye szerint a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelegnek emléke, helytállása előtt.
Asziszi több szaz fokos levegőt egészséges belélegezni :-)))
Idióta a koma :-)))
A holi color partin meg a festék por robbant be , okozva infernot taiwanon :-)))
Ezek meg azzal terelték a történetet, hogy a kidobó pofáncerte a niggert :-).
Hihetetlen pénzért mire nemképesek a zemberek... Erre először akkor jöttem rá, amikor a30 éve egy süketnéma 50 forintęrt felmászott nekem figadásból a Vörosmarti téren a kandeláberre:-).
Ez szituációfüggő. Ha három gépfegyveres terroristához küldik ki a TEK-et, akkor az a 30-40 rövid idő alatt megeszi a hármat reggelire. Itt kimentek egy 76 éves vén faszhoz, aki lehet az ablakon keresztül két méterről rálőtt a rendőrre (valszeg max. golyóálló volt rajta). Lásd, a múlt heti soproni ügyet, ott nem történt ilyen. Hibáztak, sajnos igen. Tanulni fognak belőle. Minden pöcsségre kimennek akkor a TEK-esek, ti meg idehányhatjátok, hogy megint több páncélossal mennek.
Csak, hogy értsétek, ha a 76 éves vén patkányhoz kimentek volna a TEK-esek és elfogják, ti nyivákoltatok volna, hogy ott ülnek egy nyugdíjas nyakán ketten. Bárcsak nyivákolnátok, akkor élne még a rendőr.
És ki tudhatja jobban nálam, hogy mit is pakoltam én a saját pincémbe?
(szóval, ha bemutatják a pincében talált egyértelműen bombának látszó bombákat és bombaalkatrésznek látszó bombaalkatrészeket, az miben is segíti a gyanúsítottat?)
Oxigénhiány miatt senki nem fullad meg, ugyanis a robbanás jellemzően olyan, hogy nem a környező levegőből vonja el az oxigént, de ha mégis ilyesféle volna, akkor sem tartana 3 percig, ennyi idő kell ugyanis oxigénhiányos állapotban a fulladás bekövetkeztéhez.
Te kérted számon a TEK felvonulását a Terézkörúti tettes elfogását illetően. Most sima rendőrök mentek ki ellenőrizni és golyózápor fogadta öket. Innentől kezdve elvárom TEK menjen ellenőrizniazt, akinél fegyvert keresnek'
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy oxigénben szegény levegőt lélegezhettek be, de hogy ebbe belehaltak? Gondolom utána elvégezték az autopsziát, és nem a fej hiánya volt a halál oka, hanem fulladás?