Csökkenti a bojkott sikerének esélyét az is, hogy a kormányzati propaganda a népszavazást megelőző hetekben hatalmas össztüzet fog zúdítani azokra a honárulókra, akik nem mennek el szavazni. Az össztűz nem csak lelki nyomást jelent. 1980 tavaszán vitorlázni tanultam, a tanfolyamon azonban nem sajátítottam el a kishajó vezetéséhez szükséges ismereteket. Örültem hát, amikor egy ismerősöm, aki jól vitorlázott, felajánlotta, hogy gyakorolhatok vele. A Velencei-tóra mentünk, mentorom délben indult volna. – Miért nem megyünk korábban? – kérdeztem. – Előtte el kell mennem szavazni – felelte. Csodálkoztam, nem olyannak ismertem, aki a szívén viseli a Hazafias Népfront választási eredményét. – Tudod – mondta –, hogy Érden lakom, ha nem megyek el szavazni, két hét múlva megbírságolnak, mert nem nyírtam le a füvet a kerítésem előtt. Nem feltétlenül szükséges, hogy a távol maradót ténylegesen megbírságolják: elegendő, ha tart tőle.
Két magyar szakács különös kegyetlenséggel gyilkolta meg Párizsban főnökét
2015 április 11., 09:41
félholtra verte, megkínozta munkaadóját két magyar szakács Párizsban. Az áldozat egy kínai étterem vezetője, egy középkorú francia nő.
A meggyilkolt asszonyon a szakértők félszáz külsérelmi nyomot találtak. A Blikk úgy tudja, az asszony férje csak egy hajszállal kerülte el a végzetét, amikor keresni kezdte a feleségét.
Végül a férfinek sikerült értesítenie a hatóságokat. A kiérkező rendőrök az étteremben összecsaptak a két szakáccsal.
A székeket hajigáló gyilkosok az egyik rendőr fegyverét is megszerezték, de végül mindkettejüket sikerült ártalmatlanná tenni. Néhány órával később a rendőrségen beismerték tettüket, és azt is elmondták, hogy fel akarták darabolnia holttestet.
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
Jean-Claude Juncker és Martin Schulz, komoly beszélgetést folytat:
Juncker: nézd csak Martin! Ilyen kérdésről akarnak a magyarok népszavazást tartani. Mit szólsz hozzá? Ezek a magyarok, nem értik a demokráciát és az európai szellemiséget.
Schulz: hogy micsoda? Nem is nagyon értem, mindegy is, de minek költenének a sötét, bugris magyarok pénzt a népszavazásra, mikor az EU képzett, művelt, tapasztalt, profi politikusai, mindig a legjobb döntést hozzák, helyettük is?
Juncker: tökéletesen igazad van Martin. Egyetértünk. Apropó, ahogy említetted a képzettséget és a műveltséget, eszembe jutott, hogy esetleg estin, leérettségizhetnél.
Schulz: Jean-Claude! Te, ha iszol, mindig okoskodsz és kötekedsz, márpedig mindig iszol. Nem gondoltál rá, hogy bevonulj egy elvonóra?
Juncker: Martin! Nekünk Európa sorsáról kell felelős döntést hoznunk, nem ragadhatunk le személyes, piszlicsáré ügyeknél! A vitát tegyük félre és a magyarországi bevándoroltatás és kényszerbetelepítés ügyében hozzunk, bölcs és demokratikus döntést!
Schulz: Jean-Claude! Az a legdemokratikusabb és legjobb európai megoldás, ha olyan szankciót vetünk ki rájuk, hogy belegebednek.
Juncker: Te nagyon bölcs vagy Martin. Egyetértek a javaslatoddal. Ezeknek a magyaroknak ez kell, hogy megértsék az európai gondolkodást és az európai demokrácia lényegét.
Schulz: Így van! Rájuk fér a fegyelmezés, mert a magyarok zöme, olyan rátarti és öntudatos, mint Orbán.
Juncker: Látod Martin, milyen eredményesen tárgyaltunk. Mi lenne Európával nélkülünk?
Ott fogtok rábaszni, hogy ez a népszavazás nem Orbánról szól , hanem Magyarország és Európa jövőjéről, a zorbánozásnál leragadtatok , ezért nem veszitek ezt észre.
Mivel ennyire fontos a témája, ezért lesz sikeres. :-))
És majd dühöngtök októberben, hogy az egész ország fideszisztán, pedig csak nem akarnak bevándorlókat, európai birodalmat és titeket nem akarnak vissza a hatalomba! >:-)