Na már nekem is elegem van belóled,te nagyképű majom!!Te ,hogy a picsába jutottál fel??Neked felkellett jutnod?Ezt a nagyképű dumát elhagyhatnád már.Ha akkora pókergéniusz vagy ,mi a frászt keresel itt?Az észt oszd már máshol!!!
Tudják azok, akiknek szólt. Azt már megemésztettem, hogy Irisz kolleganő és társai g betűje rendszeresen beragad a pókermeccsek közben... Feleslege jönni az nb2-ből szövegelni és "oktatni", hogy így, meg így kell játszani. Lehet bizonyítani és fel lehet jutni. Meg lehet verni engem és a többieket is. De ha az ember addig sem jut el, hogy az nb1-ben szerepeljen, akkor nincs miről beszélni. Az egyik aktuális szájhősünknek fel is ajánlottam, hogy akármikor játszom vele pénzben heads upot (pedig akik ismernek, tudják, hogy nem szeretem ezt a játékformát), de kurva nagy csend volt a válasz.
"Nem mellesleg kicsit vegyél vissza, lejátszottam minden meccsemet időben eddig is, meg ezután is, pedig volt egy pár szezon (talán több, mint neked)" Pontosan a legeleje óta vagyok itt. Erről ennyit.
", ha tudsz ellenpéldát mondani, akkor ne kímélj, ha nem akkor pedig nem kell a rizsa magas lóról." hg-nél sem tudtunk ellenpéldát, és nem is mutatott rá semmi hogy ez lesz, mégis ez lett. (Ne vedd magadra hg!) Szóval kedves JanFan, példa nélkül is megtörténhet valami... Én mindenesetre kockázatosnak találom veled a játékot addig amíg nem közelíted meg a minimum-meccsszámot...de ez én vagyok.
"Másik része meg az, hogy olyanba nem pofáznék bele, ahol nem voltam ott és nem tudom, hogy mi volt," Nézd vissza kisbarátom az uccsó hand historykat, és hihetetlen és döbbenetes módon észre fogsz venni benne egy hozzászólást a chatben TŐLEM is! Ergo ott voltam. Tudom mi volt. Krisztián a barátom. Ahogy itt többünknek is. Tudom, hogy nem hazudik. Te kétségbevontad, és ez szúrta a szemem.
" de úgy látszik ez téged nem zavar, korábban sem zavart." Hm?
"Majd a szezon vége felé lejátszom veled a meccsem, addig nem, ne is keress." Keres a halál! :) Micsoda büntetés! :) A reakciód után örülj ha egyáltalán játszani fogok veled...
"Ha lesz valami reakciód, akkor ne itt offold szét a topikot, msn-en megtalálsz (pont elég volt az én 1 offom is)." Itt megfelel? Amúgy te is a másik topciban reagáltál, tehát semmi alapod pofázni...
"Hsz stílusa miatt bocs a többiektől, de egy idő után betelik a pohár." jujj...most mi lesz? Talán előbb kéne gondolkodni, utána kétségbevonni más szavát! Egyszerű ez.
Na most aztán tényleg az uccsó beírás ehhez....asszem:) Tehát a mondanivalódnál , ahogy itt ültem ....így csináltam a számmal:-phrphrphrp....mint a lovak...tudod? naszóval...emmegmi?kérdem én?Írhattam volna hosszasan...neked is ,BB-nek is...pillangónak is...de beírtam már 1x...:---off--- a téma a számomra, unalmas!mindegy...A valláskutatást rádbízom!Én hívő vagyok, nem valló....kerab-kerub...kit érdekel??írd , ahogy akarod:)És szívből sajnálom, -de tényleg, ha ezt gúnyolódásnak élted meg!Nah" az Isten megáldjon!! PÁÁááááá---.......
Szevasz, Kerub.a neved, jelentése,nem ezt a választ,takarná......Kicsit még,tanulmányoznod kéne a vallást ahhoz, hogy egy betűn,így fennakadj.A vallás,nem gúnyolódásra tanít,tudtommal....Én, ugyan nem vagyok vallásos,és csak középiskolát, végeztem...de egy betű,miatt nem gúnyolódnék senkin......No,ennyi,Tuttifrutti.