Hát, én még semmilyen fotós felszerelésen nem adtam túl haszonnal. Igazából más jellegű használt cucc eladása is mindig ilyen forgatókönyv alapján megy nálam. Szóval grat!
Koszonom. Valtozatlanul nem unneplem magam. mosoly
Most egy kellemes konyha festessel toltottem a Sandor, Jozsef napot, de meg Benedeknek is jut belole boven. Az amarikai filmekeben ez mindig olyan egyszeru, egy bogyos bombazo szokott festeni a melle alatt megkotott kockas ingben, gyongysorban. A homlokan, vagy az orra hegyen egy kis festekkel.
En egy rossz poloban, alsogatyaban nyomom, es a tokom is festekes, igaz itt nagyobb a belmagassag, mint azokban a tipikus amerikai hazakban.
Nézd, én még az elején elhatároztam -van más pénznyelő hobbim- , hogy fotógép felszerelésbe én tartok pénzt, de én ezek bukni nem fogok. Úgyhogy kivárok, és amikor értéktelenedni kezd, akkor kiszállok belőle. És igazából sikerült eddig. (A d90-et is kevesebbért vettem 2 éve, mint amennyiért most eladtam- hibátlan állapotban)
Igen, az exposzamtol voltam megriadva en is. A lenyeg, hogy elment. Fura a piac, itthon nem nagyon jottek ertelmes ajanlatok, ilyen 120 ezrekkel nem tudok mit kezdeni. Kint lesegettem a nemet piacon, ott a makulatlan alapotuak 300 euro korul, a leharcolt munkagepek meg 210-230.