Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Szerintem inkább a függőcsapszeg a megoldás kulcsa.
Nem egy alkalommal volt olyan, hogy a garázsban kezdés előtt feltöltettem a kormányszervóban az olajat, és maradt ugyanolyan betonkemény mint volt. Van vagy 4-5 rendszámom kapásból, (170,184,199,245,266,603, stb.) ami simán elődja azt, hogy kitered koppanásig - aztán belekapaszkodsz - és még egy teljes kört tekersz rajta.
Csibike: esetleg ha tudsz, akkor légy szíves nézz már rá előbb-utóbb 13-98-ra is. A kijelző totál használhatatlan, teljesen bele van betonozódva a 191. Az egy jó dolog, h be lehet kapcsolni, nem halott teljesen, csak szart se ér. Tábla nélkül elveszett vagy...
Hozzá teszem, hogy ilyen marha is csak egy van a földön mint én, hogy a szabadnapomat erre áldozom juttatás nélkül, de szeretem, mert pozitív visszajelzés van utánna és ez hajt a következő feladat leküzdésére.
Igen jól sejtitek egymagam dolgozom, időnként sikerül megszerveznem egy két segítőt, hogy gyorsabban haladjak, persze van a Fürsztben is egy két villanyász is akik, ha tehetik segítenek, mivel a buszok műszaki állapota eléggé lefoglalja őket. Sokan azt gondolják, hogy nem sokat tesznek a járművek érdekében, tanusíthatom ahogy én a villamosnál úgy ők a busznál a szarból igyekszenek váratépíteni, több kevesebb sikerrel. Én annyit kérek tőlük, hogy x buszt arra a napra mikor megyek bekérjék beugróba, s a szabadidőmben igyekszem megcsinálgatni, hogy legalább ezzel ne keljen foglalkozniuk, mert kevesen vannak nem jut mindenre idejük.
Legközelebb aug 9-e után megyek arra. A listát igyekszem minnél hamarabb kipipálni, mert a sofőrők munkáját igyekszem jobbátenni, és ezzel az utasok informálását is elősegíteni, mert én sem szeretem látni a FOK-Gyem es buszon, hogy elől megy hátul meg tábla van, sajnos.
Az egyik gazdi már látta, félkész állapotban azt mondta "felesleges foglalkozni vele már megpróbáltuk, nem jött össze marad elől a gyem hátul a tábla" kész lett a nagy mű aztán megköszönte. :)