A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Azért írtam, hogy nem elegendő, mert a II. félidőben Nenad kivételével újra mindenki a pályán volt (tehát pihenésről szó se lehetett!!!), viszont nem tudtak újból felpörögni... csak arra voltunk jók, hogy félidei 7 gólos előnyünket minimálisan megtartsuk! Ne felejtsük el, hogy a második félidőt 11-15-re elbuktuk!!!
Én amondó vagyok: legyen a következő 3 meccsünk 3 nagyon jó meccs. Tegyünk meg mindent. Ha nem sikerül, emelt fővel legyen vége a vébének. De persze próbáljuk meg azt a rohadt 1 pontocskát valahogy begyűjteni. Ha továbbjutunk, minden meccs ajándék.
Csak a meccs 10. percrére érkeztem haza, készültem a nagy drukkolásra, de már 7-0 volt ide!;-)Kényelmes sörözés lett részemről belőle. Zseniálisak voltak a fiúk, csak így tovább! Nézve a spanyol-oroszt derbit is,hát tényleg nem szabd leírni ezt az orosz csapatot!!! Helyszíni kiváló rádiós és fórumos tudosítónknak gyors gyógyulát kívánok én is!
Szerény véleményem szerint jó úton haladunk, hogy egy kiemelkedő eredményt érjen el, ez a szeretni való csapat... főleg, ha levonják a megfelelő tanulságokat azokból az intő jelekből, melyek már a második meccsünkön is (az Angola elleni volt az első) elő-előjöttek. Megértem a mestert, hogy a kulcsembereket a lehetőség szerint pihenteti, ill. a sérülésektől óvja, de a mai meccs - sajnos - megmutatta, hogy a 10 gólos előny a 20. percben nem elegendő, hogy 3-4 meghatározó játékosunkat lekapja a pályáról. Ez a meccs azért lett nehéz, mert nehézzé tettük magunknak... de a lényeg, hogy megvan. Őszintén remélem, hogy Puljezevics a horvátok ellen parádézni fog, és úgy érzem, hogy a horvátok elleni meccs lesz Nagy Laci meccse is... :)
Jobbulást neked! Nekem ma volt délután egy kis kedves gyökérkezelésem a fogászaton. Úgy hogy én sem vagyok a legjobb állapotban, de a lényeg, hogy nyertek a fiúk! :).
Nagyon jó lenne most csak a csapatot dicsörö irásokat ólvasni!! Azt látni mindenki mennyire elégedett a teljesitménnyel az eredménnyel!! A a selejtezökörben ha egy vereség jött volna nem lennénk itt. De nem jött be )))))
Nagyon jó lenne most csak a csapatot dicsörö irásokat ólvasni!! Azt látni mindenki mennyire elégedett a teljesitménnyel az eredménnyel!! A a selejtezökörben ha egy vereség jött volna nem lennénk itt. De nem jött be )))))