Jut eszembe..., legközelebb ha kijutok egy meccsre és olyan szurkolókkal fogok találkozni, akik inkább a "fradi" meccsre való stílusban fognak szurkolni, lehet nem fogom szó nélkül hagyni...
Már kezdett irritálni, hogy egy családokkal telt lelátón, gyerekek elött, idióta állat módjára kiabálnak, mindenféle ocsmányságokat... (mellékesen, szerintem nekik is van családjuk)
Igazándiból nem a mi szurkolóinkra gondoltam, de ha eljut a megfelelő fülekbe és levonják a megfelelő következtetéseket, akkor lehet már nem kell legközelebb ilyen hangokat hallani a meccs alatt. (remélem)
Itt meg nem látom a holdingot, amit a Balázsra fújtak. Csak a szerelését. Earendil erre is tud biztos valami okos NCAA magyarázatot. Kiváncsian várjuk! :)
Nem gondoltam komolyan earendil, nehogy válaszolj, mert lemarom a bőrt magamról.
A lényegen egyébként tényleg semmi nem változtat. Kibaszott jó meccs volt, és köszönjük mindenkinek aki így gondolja, és köszönjük az összes Wolves játékosnak (minusz Kovács Zs.) a példás hozzáállását és jófejségét.
Mi meg mostmár ne nyalogassuk a sebeinket, Barbinak már ígyis legalább 3 álmatlan éjszakája lehetett a meccs miatt. Kellett volna még 1 TD, azt csá!
Nem a farkosokhoz tatozom... bár ott is játszottam mintahogy az ex Cowban is, most a Titánok csapatában játszom:) És imádom az amifocsit! És én emlékszem még a Hüto becenévre is :) Viccet féretéve tényleg ujbol kezded? ez dicséretre méltó! ahogy kivettem a fórumos beírásokból Rambi is újbol kezdi juhéjj
akkor a spearing az, amikor a QB-t passz után az LB (vicc kedvéért legyen a BW#52) nemhogy nem akarja elkerülni az ütközést, de kezeit hátracsapva mellbefejel? költői kérdés, nem érdekel válasz, mert jól esett a meccs
ha kérhetlek, nézzétek meg a lenti, #tmt által kirakott linket és utána dumcsizzatok el kettesben, majd együtt mantrázzátok: I WILL DO BETTER NEXT TIME!
Akkor a régi edzői utasítások, amik vhogy így szóltak: "Teljes erőből fejeld le, hogy a rács hátul jöjjön ki!" nem annyira férnek bele a szabályos tackle-be:))))
Valamit tisztázzunk..., annó volt egy bece nevem ami guruljka volt, aztán jött a Rózsa Gyuri (isten nyugosztalja) és ő átkeresztelt Mogyorónak.
Azóta inkább Mogyoró a nagyérdemü felé a nevem és semmi közöm a Majoros Csabihoz, akivel esetleg Te most keversz, ha jól értettelek. Igaz, még vele is álltam egy csapatban, de az is már emlék:))
De ha időm engedi, kinézek megint az edzésetekre, hogy élőben is tudd nem vagyok egy Majoros Csabi alkat:))
Az külön vicces, hogy Majoros Csabit csak akkor tudná a Göge helmet to helmet megütni ha felállna egy sámlira. Ha jól tudom akkor pedig sisakkal mellbe fejelni az lehet. Na de mind1 mert nem ezen múlott.
A bíró hölgynek meg csak jótanácsként annyit, hogy ha legközelebb valami csoda folytán felkérik, hogy vezesse a Wolves Ladies meccsét akkor jól gondja meg hol tud többet segíteni a csapatnak.
A viccet félretéve, ehhez természetesen semmi köze nem volt a Wolves játékosoknak. Gratulálok nekik a győzelemhez!
The game shall be played between two teams of no more than 11 players each, on a rectangular field and with an inflated ball having the shape of a prolate spheroid.
ennek legalább van köze a szombati eseményekhez... a videón tisztán látszik, hogy a BW#82 az elkapás után belefordul BC#50-be, aki függőleges testartással, karjait maga előtt tartva leütközi BW#82-est, aki elhullik, mint száraz füge.
lehet magyarázni (játékvezető) társad rossz döntését, a kérdés: minek? úgy látszik Kevin Jackson jelszava számodra már a múlt homályába vesztek, de segítek:
Én azért is kezdtem el focizni, mert ismertem ezt a szabályt. Ha tudom, hogy van olyan genyó köztetek, aki a sisakját használja az ütközéshez, hát inkább maradok a sakknál. ;)