Valaki nem tudja a Kivárdai srác telefonszámát??Mert nem hétfőn megyünk hanem kedden ha olvasod a fórumot.Ágica 400Ft lesz a belépő.Mivel akarsz eljönni kállóba?Kocsi, busz, taxi?Villamos?:)
Újra indul az MAFK Tippjáték értékes nyereményekért! Játssz, és nyerd meg a 70.000 Forint összértékű nyeremények egyikét! http://www.mafk.hu TIPPJÁTÉK!
Egy alrovatot szerkesztek, elsősorban laikusoknak címezve az amerikai fociról. Próbálom a hazai helyzetet,csapatokat minél jobban bemutatni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha van kedvetek, küldjetek nekem infókat, híreket,képeket, vagy bármit,amit szeretnétek hogy minél többen megtudjanak Rólatok!
Rizsa_válasz | vissza a topikba
2006.08.29 15:06:11 (3452)
Nyíregyháza Tigers:
"A szombaton mutatott játék alapján szeptember 16-án, csapatunk elso tétmeccsén magyar kupa mérkozésen, kemény és bátor játékkal a Cowboys ellen akár gyozelmi esélyekkel léphetünk pályára."
Remélem mindenki úgy gondolja, hogy ezeket a gondolatokat el kell hesegetni az összes magyar csapat buksijából... Ne adj isten kiverni =)
Itt az ősz! Vége a nyári lazázásnak! Vérszagot hoz a szeptemberi szél!
Go Cowboys ! ! !
:D Hopsz!Lesz itt fikázás!!:))Ugyis a Tigers nyer!!!:D
A meccs nem miattunk kezdődött az előzetesen jelzetthez képest később!Mi már 3 előtt 10 perccel fel voltunk sorakozva a bevonuláshoz, de a debreceniek még vagy 20 percet húzták az előkészületekkel az időt.....
Legközelebb megpróbáljuk ezt valahogy megelőzni.
Reméljük akkor is minnél többen a nézők között lesztek!!!!
A következő meccs 16-án 13.00-kor kezdődik, a szapri pedig 16.00-kor kezd, szóval a végéről akkor is biztos lemaradtok, de úgy tudom nem nagyon van hatásunk a meccs kezdésének időpontjára.....sajna
A szombati nagykállói meccshez lenne egy kis megjegyzésem.
A mérkőzés három órára volt kiírva, de a sok (szerintem felesleges) körítés miatt késett a mérkőzés. Így, mivel mentünk a Szpari meccsre, csak húsz percet láttunk a debütáló meccsből. Téyleg örülök neki, hogy van amerikai focicsapat is Nyíregyházán, de szerintem nem kellene teljesen Amerikát koppintani. Elég a meccs, nem kell amerikai hot dog meg ilyesmi.
Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de sehol nem láttam a végeredményt.
Sziasztok!
Idén is indulnak a tippversenyek az indexen a szervezésemben. A MAFL Tippverseny topikban az első MAFK Tippverseny kerül megrendezésre. A szabályok elolvashatók itt. Már lehet tippelni az első fordulóra, akárcsak a College Football Tippverseny keretében. Az egyetemi bajnokság idén kerül először terítékre. A tippelde szabályait elolvashatjátok itt. A harmadik, és egyben legfontosabb tippverseny, az idén már három különböző játékkal rendelkező NFL Tippverseny lesz. Az NFL Tippverseny esetében jelenleg még folyik a szavazás az alapjátékkal kapcsolatban, egészen szeptember 1-ig. Akkor lesz meg a pontozási séma, és onnantól lehet tippelni, de addig is várom a szavazatokat a pontozásra és lebonyolításra.
Várok mindenkit, akit érdekelnek a tippjátékok. Egyetlen dolgot kérnék, hogy aki elkezdi a játékot, ne hulljon ki 1-2 hét után, hanem tippelje végig a szezont, ezzel is értelmet adva a tippversenyekkel járó nem csekély munkámnak.