Nem akarom az összes topikot ezzel telerakni (tegnap beírtam a Pitonosba), de GuessLess azt mondta, szerinte ide is tegyem fel, és hagytam magam meggyőzni :)
A Snape_after_dh festre készítettem egy Piton fejszobrot.
Itt lehet megnézni nagyobban és több oldalról (és persze véleményt is szabad írni):
Csak én nem vagyok képes megtalálni at ffnet-en a HP and the enemy within-t és a chained souls-t, vagy tényleg eltűnt? Se a címre, se a szerzőre nem jön be.
Kedves, hogy belinkelted helyettem. :-))) Sajnos totál el vagyok havazva melóval, feltölteni is alig volt időm. Hátom hét, és minden a feje tetején áll, mire visszajövök... Ide is csak benéztem. Jó látni, hogy a megszokott figurák résen vannak! :-)))
Off: Mikor írod a hozzászólást, van alul egy olyan, hogy 'új link'... na azzal kell bűvészkedni, utána a szövegbe beilleszteni, hogy [link1], és már kész is.
Jóvanna, értem én a célzást! :) Pedig mindig lelkesen próbálom, de sose gyön össze. Pedig kijelöl, jobb egérgomb, másol, beilleszt - aztán csak a másolás sikeredik, de nem lesz olyan szép színes.. :(
Az ffnet-en már olvashatod, mert ott nincs admin rendszer. Kb. 5 perce sikerült frissíteni, mert addig vacakolt itt a hálózat... :-( A másik kettőn már csak idő kérdése, hogy látható legyen. :-) Remélem megtalálod! :-)
ez fantasztikus, már épp kezdtem aggódni, hogy valami extra nagy gáz van feléd.
örülök, hogy mégse
még egy hülye kérdés: hol az a beígért frissítés egészen pontosan? merthogy néztem a merengőn, a lumoson és a fanfiction.net-en is, de mindegyiken csak a 30. fejezet van fenn. (azt meg már olvastam) :)
Helló mindenkinek! Frissítve a HP és a halálos ereklyék. Bocs a hosszú szünetért, de letarolt a torokgyulladás. :-( Viszont van benne valami jó is: annyi finom olvasnivaló vár rám, hogy alig bírok választani! :-)))))
Ezt fodirteg írta: Iulia has the goal of finishing the story by the end of the year. It is being beta-read and there is a lot she wants to do with the story.
Ezt pedig Iulia:
If you email me, I'll send you a text file of the fic to date. :)