Szétszedés nélkül honnan tudható meg hogy kéttömegű lendkerék van e a kocsimban?
A4 Audi 95-ös 1.6 benzines!
Webshopban típuson belül beadja mindkét fajtát..hagyományos/kéttömegű + még 210 ,228 ,230mm méretűt! ADP motorkód a váltó meg CTD (csomagtaróban lévő adatok szerint)
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy audi A4 B8at, 2008 évjárat 2.0 TDI. Sajnos nem xenonos és nem színes navis. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Az egyik az, hogy ki szeretném ezeket cserélni csak nem tudom mennyi lesz kb! néztem bontóban lámpákat ,csak nem tudom miket kell vennem hozzá (lámpa, xenon izzó trafó stb) nem tudom hogy állnak össze ezek? Viszont navit nem találtam sehol, elég a kijelzőt kicserélni vagy ez is több dologból áll össze? tud ebben valaki segíteni ?
Sziasztok! egy kis segítséget kérnék, ha tud segíteni valaki. Audi A4 B5 1.8 20 benzines autóm melegen nagyon nehezen akar beindulni, viszont teljesen hidegen (reggelre) szinte pöccre indul. Gyertyák injektorok teljesen újak. Valakinek valami ötlete? Ja az autó benzin-gázos, viszont benzinen is és gázon is ugyan ez a probléma.
Audi betegség sajnos... Lehet matt a foncsorod, vagy a búra is kicsit, és az már elég is neki :( Vedd ki a projektorokat, és pucold meg féktisztítóval.... És akkor látszani fog a foncsor is, amit tudnak felújítani ha az lenne szar.. De egy alapos pucolás valamennyit szokott rajta segíteni.... Vagy a xenon de azért meg a rendőr fog hátulról meg szexelni :)
Sziasztok audi a4 b5 faceliftes gépről van szó az a gondom,hogy a projektoros lámpák ,nagyon szarul világítanak,sima h-7-es ,nem xenon van valami tippetek?? Égőt cseréltem valamivel jobb,de alig lehet vele látni,pontosabban csak a tompított fénnyel van gondom! :/ Előre is köszi! :)
Ezt így azért nem jelenteném ki, mert azért ott a négy PD elem, ha javítani kell, vagy a kettős tömegű, vagy a turbó... DE pl az én autómban már 313 ezer van, és a kuplungtárcsán kívül minden eredeti ...A turbó a PD-k is.... :) Semmi pénzért nem ülnék át benyásba...Van ismeretségi körben Passát 1.9 PD 770 ezer van benne!!!!!, vagy van taxis ismerős, akinek több mint 620 ezer van az autójában, és teszi a dolgát....
Majd én.. volt benyás Audim is ... Ami ellene szól a benzinesnek, nálam szempont.... Autópályán a benzines 140-nél már 4 ezret forog, dízel 160-nál 3 ezret..Ez hosszú úton nem mondom mennyit jelent fogyasztásban... Dízel fogyasztása minimum 2-3 literrel jobb, nem beszélve a nyomatékról, ami már szinte alapjárattól ott van... Benzines városban simán a 10-et beveri, dízel akkor is 6.5 7.5 -ből kijön.. Ez a2.0-ás vagy 1.6 , 1.8 sima benyásra értem.. Dízel 1.9 Pd 2.0 -ás vetítve.. Kombi vs sedán... Audi a4 kombiban elég szűk, nem kimondott pakolós fajta...
Kár hogy kombi :( A sima jobban tetszik, és semmi szükségem kombira. Ha lesz máskor, másnak ilyen akkor beírhatja, ezért követem a fórumot, mert májusig 1,6-1,9 millióig szeretnék kocsit venni, és top3-as az a4.
Van egy 2004-es A4-em (1.6 benzin). Tönkrement a katalizátor és azt szeretném kérdezni, hogy csak a gyárira lehet-e kicserélni vagy utángyártott is jó-e bele? Újabban hidegindítás után picit "dadog" a motor (kb. 10-15 mp), ez lehet a katalizátor miatt?