Nem tudom honnan jött (rákerestem a neten, de jutottam sokra), de én is kiváncsi vagyok rá, mert már jó régen volt nálunk - ha jól emlékszem tán két éve?
Holnap újabb edzőmeccs az ETO-val. Örülök, hogy viszonylag erős felkészülést sikerült lekötni! Remélhetőleg ez a bajnokságban kamatozni fog!
Huzmi és Balassa nevét nem láttam a Nagyatád ellen játszók között. Talán sérültek?
Tegnapi edzőmeccsünkön végre szakítva a hagyományokkal végre biztosan győztünk egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben is.
Nagyatád- Rákóczi 0-5 (0-2)
Eddig ugye az NBI-eseket általában vertük (Győr, ZTE, Videoton), a kisebbektől meg kikaptunk(Kaposvölgye, Komló), de a tegnapi meccs az eredmény alapján nagyon simának tűnik. Összesen húsz játékos kapott lehetőséget, az ex-nagyatádi Vizdár Józsin kívül továbbra sincs új játékos, ha jól néztem az összeállítást.
Ja, hát én is jókor írtam Sallóiról :-). Mellesleg Újpest, nem Vasas. A pontos programot én sem tudom, a hétvégét karikáztam be, hogy erre a célra tartom fenn. Innen Pestről egy napom rámegy, úgyhogy az már részletkérdés, hogy a meccs mikor kezdődik. Mondjuk, én jobban örülnék a szombat délutáni meccseknek, mint a péntek estiknek, de ha így több szurkoló jön ki a stadionba, akkor legyen péntek!
Miért te már tudod a pontos órarendet?? Fenn van valahol a neten? Én egyedül a Szeged elleni hazai meccsünkről tudom, hogy péntek este lesz, azt is a Szeged FC topikból.
Örülnék neki, ha rendszeresek lennének a péntek esti meccsek, mert akkor nem kellene lemaradni, vagy rohanni a kosármeccsre. De lehetnének vasárnap is.
Jó a banner!!!
Ja és Sallói ma ügyesen átigazolt a Vasasba:-))
A létszám emelésének én is legfeljebb a Rákóczi érdekei miatt örülök, de amúgy nagy ballépésnek tartom. A magam részéről 20 proficsapatot bőven elégnek tartanék, ezek játszhatnának két osztályban, és akkor még a másodosztálynak is lehetne valami presztízse. Nade hagyjuk is ezt, ne keressünk ott értelmet, ahol eddig se volt.
Az tény, hogy nem vagyunk előnytelen helyzetben, hiszen egyrészt a negyedik helyről indulunk, ami ugye egyenes feljutó hellyé változott, másrészt tavasszal tízszer játszunk otthon és csak hétszer idegenben, márpedig a hazai mérlegünk a Pápa elleni meccs sikeres megóvásával százszázalékos ebben az idényben, úgyhogy van okunk bizakodni abban, hogy megőrizhetjük a pozíciónkat. Az anyagiakkal nem tudom, mi a helyzet, de a Balaton FC-nél egész biztosan jobban állunk e téren, márpedig ha ők bírják (igaz, Sallóit rendkívül ügyes menedzsernek tartom, amit a mi vezetőinkről nem mondhatnék el), akkor nekünk is bírnunk kéne az élvonalat! Sztárjaink nincsenek, sztárgázsikat tehát nem kell fizetnünk, ez mindenképp előnyös ebben a világban. Az év elején elég pesszimista voltam (a 10-14. helyre vártam a csapatot), most jóval derűlátóbb lettem, de megvárom az első tavaszi fordulók eredményét, mielőtt konkrét helyezésről álmodoznék!
Talán találkozhatnánk is hamarosan, a Honvéd elleni meccsünket már beírtam a naptáramba!
Ezt a kavarást már nem is lehet követni, hogy melyik évben akkor hány csapat is lesz... másrészt én örülök a létszámemelésnek. Legfőképp a Rákóczi miatt. Ugyanakkor az is biztos, hogy a színvonal nem fog emelkedni emiatt...
Mit szóltok hozzá, hogy most már szinte biztosan felemelik az NB1-et 16-ra?
Én alapból ellenzem azt az esztelen kapkodást ami megy a ligában, de azért a Rákóczi esélyei miatt örülök neki. Ha megtartjuk a jelenlegi helyezést akkor jövőre NB1!
Holnap 14 órakor edzőmeccs Nagyatádon.
Na, akkor ez gyorsan eldőlt, mert jómagam az 1-esre vagy a 4-esre gondoltam, a másik kettőt inkább csak a változatosság kedvéért csináltam. Akkor az 1-est küldöm Wágner úrnak, aki remélhetőleg hamarosan felteszi.
Hú, tényleg jó mindegyik, király, hogy végre nekünk is lesz bannerünk!!! Ígérem jövök is gyakrabban a jövőben. Nekem a hármas kivételével tényleg mindegyik nagyon bejön (leginkább a zöld alap miatt).
Na, az asszony most mondja, hogy neki ez egyes tetszik a legjobban:-) Akkor legyen az egyes.
kaposvari és Lecso11, válasszátok ki a legjobban tetszőt, vagy ha egyik sem tetszik, akkor csináljatok jobbat! Ha egy hétig nem mondtok semmit, akkor elküldöm a szerintem legjobbat a modiknak!
Lenyomtuk a Videotont is. Igaz, hét elején kikaptunk a Kaposvölgyétől. Csináltam négy bannert, majd felteszem ide véleményezésre, csak momentán nincs weboldalam, így megpróbálom ideiglenesen másnál elhelyezni.
Mondjuk sok mindent nem lehet levonni az ilyen szezon közti edzőmeccsekből, de azért csak jó leírni, hogy két napon belül két NB I-es csapatot nyomtunk le. Prukner Laci klassz munkát végez, ebből még jó dolgok sülhetnek ki tavaszra!
A tegnapi győri edzőmeccs összeállítása alapján úgy tűnik, hogy Vizdár (azt hiszem, Nagyatádról hoztuk) a játékosunk lesz, emellett a csatársorban játszott egy bizonyos Csirics, aki lehet, hogy csak nekem új.
Horváth Zoli átigazolt a Nagyberkibe, Jovánczai pedig újra Belgiumban van próbajátékon, de ezúttal az első osztályú Germinal Beerschot-nál. Jó menedzsere lehet.