Úgy tudom, Deano és Matty és felépül sérüléséből szombatra, így mindketten játszhatnak az FA kupa döntőn. Nagy szükség is lesz rájuk a Liverpool ellen. Mullins amúgy sem játszhat eltiltás miatt (ahogy Luis Garcia sem) így ha Etherington sem tudná vállalni a játékot, a középpályáról 2 stabil kezdő hiányozna. Reméljük sikerül nyerni, nagyon szép megkoronázása lehetne a győzelem ennek a csodálatos szezonnak. Minden esetre az UEFA kupa jövőre már biztos. A nyári igazolásokkal kapcsolatban szerintem kapusposzton nem lesz változás (Carroll vélhetően felépül, Hislop lesz a 2. számú hálóőr). A védelembe mindenképp várható új játékos érkezése, elsősorban jobboldali védő posztjára. Szerintem Scaloni nem marad, bármennyire is meggyőző teljesítményt nyújtott az elmúlt mérkőzéseken. Állítólag Luke Young érkezhet a Charltonból, aki nem lenne rossz vétel, hiszen angol válogatott kerettag. A középpályán minden bizonnyal szintén lesz érkező. (esetleg Gera, Greening, Arca - Duscher leigazolását viszont személy szerint nem tartanám jó üzletnek) A csatárposzton is lehet hogy lesz érkező, bár kiváló képességű csatáraink vannak (Marlon, Teddy, Deano - bár olyan pletykát is olvastam, hogy estleg Bobby Z távozna - remélem nem fog!) Összefoglalva vélhetően több pénzt áldoz Terry Brown klubelnök a játékosigazolásra, hiszen jövőre több fronton helyt kell állnunk (bajnokság, FA kupa, Liga kupa, UEFA kupa). Én nagyon bízom a hasonlóan jó, eredményes folytatásban, és nagyon remélem, hogy szombaton sikerül győzni a csapatnak!
Tuduk én minden körülményről csak rossz hangsúlyozással olvastam, mert így kellett volna: És PONT Yossi rúgta a döntő gólt.
Egyébként nincs ebben semmi rendkívüli: olyan mint amikor a Kásás hajigálja a Savona színeiben a Vasas-nak a gólokat. (Száradna le a keze !!!) (Vicc volt) :-)
Én nem értem. Bár az összes szóbajöhető körülményt ismeremni vélem, de nem ugrig be. Yossi remek játékos, már az elejétől fogva kedveltem, hát még most. :-)
Qrvq jó meccs volt, a csapat nagyon motiváltan játszott végig. Sheringham nagyon gyengén lőtte a tizit. De hiába erőlködött néha a spurs érezni lehetett a meccs egészén, hogy a kippások itt ma nem nyernek.
London, május 6., 10.00 A magyar középpályás mellett Greeningre is szemet vetettek a "Kalapácsosok".
Úgy tűnik, nagyon nehéz dolga lesz a Premier League-től az idény végén búcsúzó West Bromwich Albionnak, ha meg akarja tartani legjobbjait, elsősorban természetesen Gera Zoltánt: a magyar játékosért a Charlton után a West Ham is bejelentkezett, a "Kalapácsosok" ráadásul Jonathan Greeningre is igényt tartanak. A hírek szerint Alan Pardew menedzser nem akar pihenni a babérjain, miután az újonc WHU remekül teljesített az idei szezonban, hanem szeretné megerősíteni a keretét, elsősorban a középpályán. Az esetleges vételárról egyelőre semmit sem lehet tudni, Gera pedig továbbra sem hajlandó konkrétumokkal szolgálni. - Megszoktam már, hogy állandóan hallom ezeket a pletykákat. Tudom, hogy néhány klub kapcsán szóba került a nevem, de én nem akarok erre reagálni - mondta a válogatott csapatkapitánya. - bz -