Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.19 0 0 23535
Mindenhez ami letöltés, van readme file, azokat miért luxus elolvasni?
Előzmény: EwingRail (23534)
EwingRail Creative Commons License 2012.02.19 0 0 23534

Rámentem az Xtrackts isten fasza hülyeségre... Azt kikell csomagolni? Ha igen, utána mit kell csinálni? Ennek az Xtracks.exének működnie kell? Nálam hibát írrt ki, vagyis error xtracks version 3.20. Ez a két update meg a patch megvan. Aki tud, segítsen!

EwingRail Creative Commons License 2012.02.18 0 0 23533

Rámentem erre a binre. Előhozott egy weblapot. Ott mit kell csinálni? Sajnos nem láttam semmi download bint vagy ilyesmit. Várjunk! Én hülye! Nos leszedtem a 2 updatet, de Zaza azt mondta, hogy MINDENEK ELŐTT valami ALAPPROGRAM kell. Megvan a 2 update. ÉÁÉs nem a Tools Update, hanem a másik nos az az alapprogram? Meg mondta ez a lap, hogy válasszak nyelvet. Hülye lennék csehül komunikálni a géppel, jó hogy az angolt választottam.

Pannonzol Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23532

Ezek után a tiedét akkor sem fogom telepíteni, ha a ,, szakorvosom " ezt felírná.  Sőt, villámgyorsan megy a Lomtárba a letöltött fájlcsomó exeegyesítés nélkül, majd jön a töredezettségmentesítés. Ezt érdemli a stílusod. Felejtős. Soha nem fordult ez még elő velem,úgyhogy húzd ki magad!

Előzmény: m41 2321 (23531)
m41 2321 Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23531

Hello!

Én raktam fel a pályát és csak így lehetet meg oldani ha nem tetszik ne használd! Tegyél le valamit a TS asztalára és utána szóld le más munkályát! Exe fájlban képzeld el nem lehetet fel tenni mivel a letöltés mindig meg szakadt utána az lett volna a kifogásod! Érdekes közel 2000-ren töltöték le és egyedül te rinyálsz miatta! Ki birod azt a fél percet mire össze rakod a pályát exe formátumba nem nehéz! Ha nem érted meg akkor fordulj szakorvoshoz kezelésre! 

Előzmény: Pannonzol (23530)
Pannonzol Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23530

Köszönöm, hogy le lettem ostobázva egy olyantól, akinek az utolsó mondatai elárulják, hogy ő bezzeg rajta van a szeren, amit demagógiának hívnak.

Tájékoztatlak, hogy nekem nincs időm, se kedvem mindenféle vacakot használni,éppen azért, mert az időmet ennél sokkal komolyabb dolgokkal töltöm,ha picit ki akarok kapcsolódni,  telepíteni akarok, és kész. Ezzel még így van néhány millió ember.Jól nézne ki az informatikaipar, ha mindet leostobáznák.Eddig soha nem volt szükségem a Total C-re, pedig flight simulatorozok is.../Ja igen, meg ott egy kicsit precizebbek az emberkék/... Az MSTS-t kikapcsolódásnak szánom, és úgy gondolnám, az az alkotó öröme, ha sokan használják a programját. Főleg, ha már egyszer közkinccsé tette...Ha meg nem teszi, az is az ő dolga.  Rofia munkáinál simán sikerült telepítenem, az olasz pályákat is, meg a franciákat is nyelvismeret, ill. kevés angol nyelvismerettel is, meg ostobán is.  Hogy Magyarországon mit nem lehet, meg mi nem működik, nem érdekel. Rég rossz lenne, ha az autómat is kurblival kéne indítani, bár kétségkívül vannak emberek, akik ilyennel is be tudnak indítani egy autót.  Ha  egyes végtelen türelmű emberek idegei megjegyzéseimtől felmondták a szolgálatot, azoktól elnézést kérek, ilyen a demokrácia. Úgy tűnt nekem, hogy ez a fórum olyan, ahol lehet hülyeségeket kérdezni, és nincs tele maguktól elszállt alkotók érzékenységével. Tévedtem, megkíméllek ezentúl benneteket , lehet nagyon okosokat írni és kérdezni.

Előzmény: unikey (23507)
dujjika86 Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23529

-trainupdate

- toolsupdate

- msts bin patch: http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html

- xtracks : http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=13&Itemid=3  setup editiont töltsdd le

- newroads 4.0 : http://msts.steam4me.net/routes/newroads.html 

Amikor ezek megvannak sorban ugyaníyg telepítsd fel őket......aztán achtu csomagok:):)

Előzmény: EwingRail (23527)
dujjika86 Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23528
Előzmény: EwingRail (23527)
EwingRail Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23527

Hali! Feltettem mind a két updatet. Azzal mit csináljak? A patchet hol találom?

dujjika86 Creative Commons License 2012.02.17 0 0 23526

sziasztok!!! -MÁV CIWL sorozatú személykocsija
-MÁV Nosztalgia KFT CIWL 4252-es pályaszámú étkező kocsija eredeti kivitelben 
& 2 | 3 | 4 | 5 | 6-os csomag (a kocsi helyes működéséhez az összes letöltésre szükség van!)
Vaalki tud hozzá linket???mert sehol sem találom,nélküle meg nem indul a TS-em:(:(:( köszikeee a segítséget

dujjika86 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 23525

120 a pályán miért nem tudok activityit csinálni Szolnok felé 2,3,4,5,6 vágányról bármelyik mozdonnyal kifagyok:(:(:(:( visszafelé irányban semmi probléma:(:(

5342-053-054 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 23524

Zaza leírta neked pontosan. 

Ott a link! kattints rá. Leírja hogy mit, miként kell telepíteni, hogy működjön az OpenBVE.

Mi nem nagyon használjuk. Annyira nem értünk hozzá. Vannak fórumai, azokat olvasgasd.

Első körben ezt javaslom, meg javasolná bárki más is.

Nekem is fent volt. Könnyen felment, de nem igazán tetszett...... (a MSTS-hez képest!!)

A TS-t viszont meg kell venni. Nem drága dolog. Éppen ezért senki sem szereti a WAREZ-t.

De! Figyelj, ha megvetted, és feltelepíted, úgy tedd, ahogy Zaza által le van írva, mert különben tele leszel kérdéssel, panasszal, és nagyon nem sok örömmel...

Előzmény: EwingRail (23522)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.16 0 0 23523
Valaki csinált már egy Nohab vezetőállást Mstshez, Indóházban volt róla cikk.
Előzmény: Törölt nick (23521)
EwingRail Creative Commons License 2012.02.16 0 0 23522

AJAJ! Zaza a kérdésekre hogy mire kattintsak meg hogy meg kell-e vegyem a dolgot, arra nem válaszoltál! Na utána meg kiírta, hogy a gépre rákell tenni valami Net Framework v4.0.30319et. Kerestem, de nem találtam. Tényleg kell hozzá ilyen is? Azt hogy érted, hogy a fizikája jobb? (Nem csak feltétlenül Zazának lehet válaszolnia! Figyelem! Mindenki, aki tud segíteni, segítsen!)

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.16 0 0 23521

Igen, ezt is láttam. Két baj van vele: az ára, meg hogy nem túlzottan hasonlít egy mozdonyhoz.
A készülő projekt végén a tervek szerint egy Taurus belsőhöz valamilyen szinten hasonlító "cabview" kerül a virtuális mozdonyt vezető kezébe. :-)
Ebben most még csak egy billentyűzet van beleépítve, a következő szinten PIC vezérli majd a dolgokat.

Előzmény: labder (23519)
ZazA[vm15] Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23520

Részemről MSTS a favorit, de pl metrózáshoz elég egy OpenBVE is. Jobb benne a fizika, és mivel a gyengesége a táj kidolgozottsága, a metróban nem érvényesül...

MSTS meg szép, és sok élethű magyar kieg van hozzá, ellenben fizikában nem annyira erős. Itt tudni kell, hogy egy 2001-es játékról beszélünk, amit a mai napig fejlesztenek/fejlesztünk.

De egyébként rém egyszerű a döntés: youtube-on van millió videó, csak be kell írni, hogy OpenBVE vagy MSTS.

Előzmény: EwingRail (23518)
labder Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23519

http://www.raildriver.com/products/raildriver.php

Hasonló téma, igaz ez is kontroller. Láttam ilyet élőben és meg akartam venni, hát mondom hogy túl drága. Itthon kb. 60 ezer Ft. :)

Előzmény: Törölt nick (23513)
EwingRail Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23518

Kedves Zaza!

Én rámentem most az OpenBVE weblapjára, és rákattintottam a latest version akármicsodára. Jól tettem? Utána előjött ez a kicsomagolós szarság, amiben a következők vannak: Van először egy mappaikon 3 ponttal (...), aztán a mappa ikon van Data felirattal, van egy olyan hogyAtsPluginProxy.dll, Credits.txt, OpenBve.exe, OpenBve.exe.config, OpenBveApi.dll, OpenBveApi.xml, és Readme.txt. Ja, és valami kis ablak, hogy valamit vegyek meg meg ilyesmi. Mit tegyek? Egyébként az OpenBVE a jobb, vagy az MSTS? És mi a különbség a kettő között?

ZazA[vm15] Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23517

OpenBVE-hez nem kell semmi extra tudtommal, ami kell az meg van nevezve itt: http://trainsimframework.org/use/download_windows.html

Az MSTS-hez pedig kell ugyebár a Microsoft féle alapprogram, ennek két update-je, és egy patch.

Telepítési sorrend pedig a következő:

1, MSTS Train Update http://www.microsoft.com/games/trainsimulator/downloads.aspx -> DOWNLOAD THE UPDATE NOW (1.98 MB)

2, Tools Update fenti linkről -> DOWNLOAD THE TOOLS UPDATE NOW (740 KB)

3, MSTS BIN http://mstsbin.uktrainsim.com/

4, Xtracks sínbővítmény csomag http://www.trenomania.it/trainsimulator/file/patceutility/xtrackseng.asp -> Versione 3.20 Download Xtracks for consumers (File exe)

5, Newroads http://msts.steam4me.net/routes/files/Newroads_v40_MSTS1_Setup.exe

Ezek után lényegében minden feltelepített dolognak futnia kell, illetve előfordul elég gyakran, hogy géphez, vagonhoz külön hangot és vezetőállás nézetet kell telepíteni, de ez általában meg van nevezve a letöltésnél vagy egy doksiban a cucc mellett.

Előzmény: EwingRail (23515)
MassaFan85 Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23516

Köszönöm, hogy a kérdéseimre válaszoltál.

Előzmény: Bulsara1 (23511)
EwingRail Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23515

Sziasztok! A mult 7n támadt az az ötletem, hogy számítógépen vonatozni, vagy metrózni kéne. Aztán rákerestem az OpenBVEre, meg az MSTSre. Úgy láttam, hogy a telepítéshez elég sokat kell tökölni. Tényleg kell hozzá még plusz külön programok is? Aztán az OpenBVE-metró oldalon láttam, hogy ahoz is kell valami MSTS-crack kutyafasza. Tényleg?

dub87 Creative Commons License 2012.02.15 0 0 23514

sziasztok ! A készülőben lévő 1-es vonallal kapcsolatosan lenne az a kérdésem valaki illetékestől, hogy esetleg tervben van hozzá a 8-as vonal is? Sok szép emlék fűz oda :) Valahol régebben talán azt is olvastam (bár nem vagyok benne biztos), hogy az 1-es mellé "kiegészítőként" külön esetleg kikerül valamelyik további "félkész" vonal (talán a Szhelyi volt ha jól emlékszem), hogy aki szeretne menni azért tudjon rajta. Tudna erről valaki valami infot mondani? Egyébként meg nagyon köszönjük és várjuk a pályát (türelemmel). A kritizálóknak meg azt javaslom gondolkodjanak el, hogy mások a szabadidejükből ingyen és bérmentve dolgoznak ezeken a nem kis projecteken, majd maximum akkor éljenek kifogásokkal, ha minimum annyi időt beleöltek egy-egy pálya vagy modell elkészítésébe, mint az alkotók. Inkább meg kellene köszönni... 

Más: a HDMSTS-ről letöltött mozdonyoknál valamiért a kabinban nem müködnek nálam a hangok. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.14 0 0 23513

Sziasztok! Kicsit off de érdekel a véleményetek.
Ez egy butított verzió a BVE-hez. Hamarosan fejlesztek mozdonyra is több funkcióval.
Mivel billentyűzet-parancsokat fog használni, ezért gyakorlatilag univerzális mindenhez. :-)

labder Creative Commons License 2012.02.14 0 0 23512

A szerbuszozási dolog az az ősrégi vidéki magyar nyelven alapszik, így szokott köszönt engem régesrégen az egyik tanár az általános iskolában. Sokáig csodálkoztam hogy miért ilyen furcsán beszélt, már csak ilyenek a vidékek, a néphagyománya szerint öröklődik... :) Meg lehet hallani mostanában a vidéki beszédeket, nagy a különbség. :D

Előzmény: Bulsara1 (23511)
Bulsara1 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 23511

A "szerbusztok" valójában szerVusztok.

Az "egyenlőre" pedig egyelőre.

Remélem segítettem a nyelvtani fejlődésed.

Előzmény: MassaFan85 (23510)
MassaFan85 Creative Commons License 2012.02.14 0 0 23510

Szerbusztok Urak!

Szeretném a segítségeteket kérni pár kérdésben.

Érdeklődnék, hogy ehhez a játékhoz van-e pl 8- 15- 21 -es vonal? Vagy pl 80-as?

Hogyan tudok új gépeket berakni a játékba?

Előre is nagyon köszi a válaszokat.

Egyenlőre csak a sima alapjáték van a gépen. (win7 64 bit a rendszer)

Üdv.

MagellanPx Creative Commons License 2012.02.13 0 0 23509

Bazz nem hogy örülnél hogy van ilyen pálya. Qrva nagy dolog feltenni egy total-t:D itt is ilyen sok a sulinetes?:) Ha kell a pálya így tod feltenni ha nem kell akkor meg nem érdekes. Azok akik a pályát megcsinálták és kiadták a saját szabadidejükből áldoztak rá!!! Én is épp egy pélya újradolgozására szeretnék rátérni de nem hiszem hogy kiadom amíg ilyen gyükerek sürgetik az embert

vagy ha kiadom egyszer akkor csak egyszer hopp fent lesz! Az egyes pályával kapcs amit kap színkeverő is... 10 éve várom az 1-es vonalat hogy kiadja valaki de mégsem türelmetlenkedem és ha kiadják tolom rajta ahogy van. Nem hiszem el hogy emberek ennyire értelmetlenek legyenek. Akinek nem inge ne vegye magára. pusszantás mindenkinek!!!

Előzmény: Pannonzol (23505)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.13 0 0 23508

Meg az exe-t se szeretik a fájlmegosztók alapból, a vírusok melegágya..... Meg olyan net is van ahol nem is lehet letölteni exe-t...

Előzmény: m41 2321 (23506)
unikey Creative Commons License 2012.02.12 0 0 23507

Te, hogy mekkora egy ostoba vagy xDDDD
Total Commander azért van, mert egy muszályból van feltéve így a Pálya...
Kettő, a Total Commander nem 1998-at idéz, hanem a mai napig a legtöbbet használt program, ami megkönnyíti az emberek életét. (arról nem tehet senki, hogy te lemaradtál az 1.2-es változatnál, töltsed le a 8.0-át...
Három: milyen kiterjesztésű fájlok ezek?? Te egyáltalán mennyit is értesz a számítógépekhez, hogy így kirizálsz mindent? Szerintem baromira semmit, ha még a kiterjesztést se ismered fel... mi lett volna, ha a WinRAR biztonsági tömörítésével kerülnek fel a fájlok ahogy a legtöbb megosztón szokták?? 001- 002- 003 stb... xD
Nézz körül a világban szerintem, ha azt hiszed minden EXE-ből áll... mert 2012-őt írunk...
Én személy szerint az ISO-ra szavaznék inkább, vagy a CUE fájlra... aztán hawai :)
Jah meg Bologna, meg Osló... Kikell, hogy ábrándítsalak. Ez itt Magyarország... itt "47 000 Ft-ból meg lehet élni", itt 430 Ft-ért lehet tankolni / liter. itt a szegényekre rábaszunk +10% Adót, mert miért ne, a gazdagoknak meg adunk +5-10% fizetést :)

m41 2321 Creative Commons License 2012.02.12 0 0 23506

Ha egyesítet a fájlokat exe formátumban lesz nehéz fel fogni hogy gondok vannak a ráhelyekkel és csak így leeht valamit fel tölteni? minden fájl meg osztó korlátoza a fájlok feltöltés méretét! De látom  ez sokaknak gondot okoz örüljetek annak,hog ya készítő publikálj a amüvét!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!