A mediterrán tájakon honos a Spartium junceum névre hallgat. A hazai kertészetek általában a színes zanótokat szokták kínálni, de az egy másik faj: Cytisus
3 ága már tuti cirmos,kinyílt egy újabb,a 4.,az első virág sima,de attól még lehet rajta cirmos,de még ha mind is sima lesz azon az ágon,hallod...nagyon jó arány az enyimhez képest,én nagyon örülök neki:-)
Huhhh,na azért hallod,a Magic nagyon is szép ezen a két képen,lehet mégis visszatalál az eredeti önmagához? :)Nézegetem állandóan,bűvölöm,hogy haladjon,épp írtam Fecskének,hogy már egy mázsa osmocote-ot kapott.... :)
Szépek a virágaid,az első?Mondd,hogy nem Sorrento?De legalábbis nem az a....
Ezt tavaly vettem Békefitől "Sárga bimbójú sárga torkú fehér" néven. Van ilyen valakinek, és tudja az eredeti nevét? Szépnek szép de iszonyatosan kényes az esőre:-(
Törpék:
Turner's Shari D., Turner's Tickled Pink, és a 2 Petite Salmon
Pont én is erre panaszkodtam Mariannak,hogy a Petite Salmon bokrocskáim télen folyton bebombásodnak.Télen és kora tavasszal nagyon mérges voltam rájuk, totál gombás volt mindkettő, úgy voltam vele az idei telet még megkapják utolsó esélynek. De viszont most olyan szépen kikupálódtak.
Megérkeztek múlthéten a ciprus tobozok, nagyon szépen köszönöm, csak most tudok válaszolni mert elutaztam.
Tudnál abban segíteni mi a különbség aközött a jeneszter között amit itthol lehet kapni (sárga,piros,narancssárgás)és a Görögországban vagy Horvátországban honos jeneszter között?